Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Benim arkadaşım yapıyordu iğnemi. Vicdanlı davrandığı için canım çok yanmamıştı. İyi bir hemşire bulmayı dene bence. Daha az acır.

sağolun kızlar sabaha kadar sol tarafıma dönemedim ağrıdan nasıl berbat bişey bu ya...
pankreoflat haklısın iyi bi hemşire bulmak lazım dünkü hemşire daha önce de başka bi iğne yapmıştı onun da ağrısı 3 gün sürmüştü eli çok ağır...
harelcim sonrasında o apseler geçiyomu peki... öyle yada böyle kullanmam lazım çok düşük çıktı çünkü napalım katlanacaz sonucu güzel olur inşallah da bu acılara değer :)

evet canım hepsi geçiyo hemşirelere mümkün olduğunca yavaş yapmalarını söyle benim hemşirem alıştı ve tam 1 dk boyunca veriyo ilacı o gün akşam biraz zor geçiyo ama sonra azalıyo acısı şimdiden hayırlı olsun

Allah razi olsun canım darısı isteyen herkese inşallah. .. bakalım 2 gün sonra tekrar gideceğim inşallah yükselir değerim. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar crınonejel içimde topaklaştı bunu nasıl atacam içimden .. kullandığım zaman yürüyorum genelde ne yapayım ben ??

Herkese iyi bayramlar... Bugün benim için çifte bayram... bhcg 190 :)))

Herkese iyi bayramlar... Bugün benim için çifte bayram... bhcg 190 :)))

haydi hayırlısı olsun benimde cumartesi günü 377 çıktı bhcg peşembe günü kese görmeye gidicez hakkımızda hayırlısı benim eğer kese varsa mucizem olucak

Benimde 3 4 . Günler belirtin yoktu 5. Gün başladı

Benimde bugün 4.günüm hiç yazılanlar gibi belirti yok bende ((
2.gün adet ağrısı gibi oldu ama 10 dakika sürdü sürmedi hemen geçti.
3 gündür sürekli uzanıyorum wc ye ve yemek yemek için kalkıyorum bugün ilk defa duş aldım ve hafif hafif
Ev içersinde dolandım.
Bu arada kabız oldum dün çok zorlandım (insan herşeyden korkuyor
Doktorumu aradım duphalac şurubu içebileceğimi söyledi tavsiye ederim kızlar....
5.gün belirti başladı demişsin ne gibi belirtiydi ???
Teşekkürler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haydi hayırlısı olsun benimde cumartesi günü 377 çıktı bhcg peşembe günü kese görmeye gidicez hakkımızda hayırlısı benim eğer kese varsa mucizem olucak

Inşallah görürsün keseyi de mucizen gerçekleşir. .. Rabbim yardımcımız olsun...

5. Gün göğüs ağrısı az da olsa kasik ağrısı ve cok fazla bel Ağrım oldu... Özellikle bel Ağrım cok fazlaydı yani...

hayırlısı ile aynı zaman da göreceğiz inşaallah ikimizde müjde ile döneriz inşaallah

Kızlar bugun 7.günüm göğüs agrısı sık idrara cıkma ve acayip gaz cıkartıyorum belirti olarak bunları yaşayan varmı bende hiç bel agrısı ve kasık agrısı yok acaba olmadımı idrar testi yapıp kendimi hayal kırıklıgına ugratmakta İstemıyırum olmadı gibi sanki çok strese girdim kızlarrrrrrrrrrrr 😞😞😞😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence hepimizde farklı farklı belirtiler oluyor ... bende çok sık idrara çıktım göğüs Ağrım oldu gaz sıkıntım oldu illa herkeste aynı olacak diye birşey yok az da belirti olmasi bile güzel bence kalbini ferah tut ... iyi düşün iyi olsun... allaha emanet...

canım ne desek inan boş benim çok karışık bir hikayem olduğu için bende perşembe keseyi görücem inşallah ama bendede bel ağrısı kasık ağrısı gögüs agrısı çok olmuştu kabız olmadım şükür gaz şimdilerde oluyor bence sakın bağlantı arama ne insanlar var hiçbir belirti olmadan hamile çıkıyorlar belkide sen dahada sağlıklı bir gebelik geçirceksin öyle düşün strese bende çok girdim oooo neler yaşadım neler ama rahat ol tam ümidimi kestiğim anda olmuş ondan rahat ol ama hareket edin kesinlikle arkadaşlar yatmayın sürekli

canım seninde perşembemi kese görmek işi ayy çok sevindim aynı duygularla gidicezz desene

benim yarın yine testim var yetişirse yarın yoksa bende perşembe gideceğim sanırım
bende göğüs ve bel ağrısı yok henüz bende ciddi mide ve karın ağrısı ve şişliği oluyor o sebeple herkes farklı demek

İnşallahh inşallah 🙏🙏çok ama çok tşkler kalbim ferahladı gerçekten sen hamılesın sanırım allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…