Benim arkadaşım yapıyordu iğnemi. Vicdanlı davrandığı için canım çok yanmamıştı. İyi bir hemşire bulmayı dene bence. Daha az acır.
canım seni çok iyi anlıyorum ben 3 aylık oldum ve o iğneyi hala kullanıyorum ilk 2 ay her gün kullandım şimdi haftada bir kullanıyorum ama ne çektiğini iyi anlıyorum hemşireler kalçamı gördüklerinde bana kağıt imzalatıyorlardı sorumluluk almamak için tüm kalçam apse oldu ve ayağımın üzerine bir süre basamadım ama inatla kullandım sana tavsiyem biraz dişini sık çünkü hapı aynı etkiyi yaratmıyormuş umarım çektiklerine değer
sağolun kızlar sabaha kadar sol tarafıma dönemedim ağrıdan nasıl berbat bişey bu ya...
pankreoflat haklısın iyi bi hemşire bulmak lazım dünkü hemşire daha önce de başka bi iğne yapmıştı onun da ağrısı 3 gün sürmüştü eli çok ağır...
harelcim sonrasında o apseler geçiyomu peki... öyle yada böyle kullanmam lazım çok düşük çıktı çünkü napalım katlanacaz sonucu güzel olur inşallah da bu acılara değer :)
Benim bhcg sonucum 65 çıktı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler canım inşallah 2 gün sonrada değerim yükselir ... Rabbim emeklerimizi zayi etmez inşallah. ..tebrikler canım allah tamamına erdirsin
Herkese iyi bayramlar... Bugün benim için çifte bayram... bhcg 190 :)))
Benimde 3 4 . Günler belirtin yoktu 5. Gün başladı
haydi hayırlısı olsun benimde cumartesi günü 377 çıktı bhcg peşembe günü kese görmeye gidicez hakkımızda hayırlısı benim eğer kese varsa mucizem olucak
Benimde bugün 4.günüm hiç yazılanlar gibi belirti yok bende((
2.gün adet ağrısı gibi oldu ama 10 dakika sürdü sürmedi hemen geçti.
3 gündür sürekli uzanıyorum wc ye ve yemek yemek için kalkıyorum bugün ilk defa duş aldım ve hafif hafif
Ev içersinde dolandım.
Bu arada kabız oldum dün çok zorlandım(insan herşeyden korkuyor
Doktorumu aradım duphalac şurubu içebileceğimi söyledi tavsiye ederim kızlar....
5.gün belirti başladı demişsin ne gibi belirtiydi ???
Teşekkürler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haydi hayırlısı olsun benimde cumartesi günü 377 çıktı bhcg peşembe günü kese görmeye gidicez hakkımızda hayırlısı benim eğer kese varsa mucizem olucak
Kızlar bugun 7.günüm göğüs agrısı sık idrara cıkma ve acayip gaz cıkartıyorum belirti olarak bunları yaşayan varmı bende hiç bel agrısı ve kasık agrısı yok acaba olmadımı idrar testi yapıp kendimi hayal kırıklıgına ugratmakta İstemıyırum olmadı gibi sanki çok strese girdim kızlarrrrrrrrrrrr 😞😞😞😞😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah görürsün keseyi de mucizen gerçekleşir. .. Rabbim yardımcımız olsun...
hayırlısı ile aynı zaman da göreceğiz inşaallah ikimizde müjde ile döneriz inşaallah
Kızlar bugun 7.günüm göğüs agrısı sık idrara cıkma ve acayip gaz cıkartıyorum belirti olarak bunları yaşayan varmı bende hiç bel agrısı ve kasık agrısı yok acaba olmadımı idrar testi yapıp kendimi hayal kırıklıgına ugratmakta İstemıyırum olmadı gibi sanki çok strese girdim kızlarrrrrrrrrrrr 😞😞😞😞😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım seninde perşembemi kese görmek işi ayy çok sevindim aynı duygularla gidicezz desene
Bence hepimizde farklı farklı belirtiler oluyor ... bende çok sık idrara çıktım göğüs Ağrım oldu gaz sıkıntım oldu illa herkeste aynı olacak diye birşey yok az da belirti olmasi bile güzel bence kalbini ferah tut ... iyi düşün iyi olsun... allaha emanet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?