Kızlar hamileyimmmm kesem göründü rabbime şükürler olsunnn 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar rabbim şükürler olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese yarabbimm
aminçoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşaallah değerlerin iyimi
kaçıcı günde görmüş oldun keseyi
MaasAllah Allah tamamına erdirsin inan çok mutlu oldum ayyy cokkkkk sevindim yaa
canım benim benim karışık dşyorum ya 5 temmuzda 2 embriyo kondu dr dediğine göre 1 bozuldu diyeri geç döllendiği için bu zamana bakıldı 5 temmuzda transfer bugün 31 temmuz 3 mm daha düşün :))) rabbim inşallah sizlerede aynı sevinci yaşamayı nasip etsin birde kalp atışlarını duydukmu 2 hafta sonra o zaman asıl rahat diycem daha bitmiyor(( nazar:
amin
inşaallah oda olur kalp atışını da duyarsın
bende yarın gideceğim keseyi görmeye dua edin hayırlısı ile ilerlesin herşey..
ayyy çok sevindimm sende hamişsin bence bak içime öyle doğuyor kesenide görcen allahın izniyle rabbim yardımcın olsun senin için inanki en çok dua etcek benim daha dün yaşadım bu heyecanı bilirim inşallah herşey hayırlarla güzelliklerle ilerliycek ben inannıyorum sende inan güven bebişin seninle
Allahıma binlerce şükür olsun kesemizi gördük resmimizi aldık Rabbim inşaallah tamamına erdirsin 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar Allah hiç kimsenin emeğini boşa vermesin bu sevinci isteyen herkese nasip etsin...
:)))) canımm ilk aldık fotoğraflarını desene ::))) rabbimize şükürler olsun çok sevindim bende astım buzdolabına :))) ayın 14nde kalp atışı için gitcem bende ikimizde ardarda haberdar edelim birbirimizi muhakkak çok küçük dime 3mm bişeymiş :)))
maşallahsenin epey olmuş benim daha yeni 25 temmuzda oldum 4 ağustos test günüm ben sabırsızım biraz :) dua ederim tabi ama pozitif ol dış gebelik falan değilsin normal bi gebelik bencee içime öyle doğduu
Arkadaslar benimde transferim 26 temmuzda oldu sali gunu kan testi vericemm cookkk heycanla bekliyorum sonucuuu insallaahhh bebegim benimledirrrr
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşaallah hayırlı sonuçlarınızı da paylaşırsınızBerhaba bende araniza yeni katildim 8 ağustosta yani dun transferin oldu.sabirsizlikla sonuç bekliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah[/QUOTE]İnşallah siz hamilesiz galiba allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasip etsin sevvalk, post: 36463185, member: 159328"]inşaallah hayırlı sonuçlarınızı da paylaşırsınız
benim de 9 ağustosta transferim oldu,umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum ben de.21 ağustos test günüm.sen na zaman yapacaksın testi? inşallah bebeklerimiz bizimledir.Berhaba bende araniza yeni katildim 8 ağustosta yani dun transferin oldu.sabirsizlikla sonuç bekliyorum Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende sende 1 gun once yapmisim 8 agustosta 20 agustosta test gunum .amin insallah bizimledirler sizinde agrilariniz cok oluyormu benim varbenim de 9 ağustosta transferim oldu,umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum ben de.21 ağustos test günüm.sen na zaman yapacaksın testi? inşallah bebeklerimiz bizimledir.
inşallah güzel sonuçlar verelim burdan.benim belim çok ağrıyo,bazen de kasıklarım.ama bunları belirtiden saymıyorum.herkeste oluyormuş genellikle.Bende sende 1 gun once yapmisim 8 agustosta 20 agustosta test gunum .amin insallah bizimledirler sizinde agrilariniz cok oluyormu benim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?