- 8 Temmuz 2014
- 215
- 60
- 48
amin bana sorduğunuzu düşünerek yazıyorum benim ilk değerim 11.gün 80 çıktı transferimin 5 günümden itibaren çok ciddi mide ağrısı ve adet olacakmış ağrısı çekiyorum göğüslerde birşey yok ağrı falan sizn hangi ilaçları kullanıyordunuz da braktınız
bugünkü değerim 177 çıktı 80 den 2 günde 2 ye katlanmış galiba gebeyimmm crino jel d vitamini folikasit progestan kullanıyordum
Tüm dualarım seninle
kızlar 80 di bugün 177 olmuş değerim 2 ye katlamış 2 günde gebelik var galiba ama dış gebelik şansımda varmışşşş
Canim hadi hayirlisi insallah olumlu cikar senin icin bol bol dua edicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
10. günden başlayarak: 42-139-210-197-559-1020....idi değerlerim. daha önce kimyasal gebeliklerim oldu o yüzden bu kadar sık kan vermiştim. inşallah yarın hayırlı haber alırsınız.
80 den 177 ye yükselmiş 2 günde 2 ye katlamış gebe olabilirim yada rabbim yaşatmasın dış gebelik yaşayabilirmişim
canım 80den 2 günde 177 olmuş iki katı katlamış gebe olabilirmişim fakat dış gebelik şansımda varmışş en korktuğum şey gerçekmi olucak diye düşünmekteyim ben şimdi
bugünkü değerim 177 çıktı 80 den 2 günde 2 ye katlanmış galiba gebeyimmm crino jel d vitamini folikasit progestan kullanıyordum
çok sevindim hadi hayırlısı benimde 160 çıktı bende de ikiye katlanmış dediğin gibi değerlerimiz aynı gidiyor maşaallah ben sadece folikasit ve progestan kullanıyorum
kızlar 80 di bugün 177 olmuş değerim 2 ye katlamış 2 günde gebelik var galiba ama dış gebelik şansımda varmışşşş
tebrik ederim allah tamamına erdirsin kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
Deger 0.1 cikti labaratuar daki hemsire negatif dedi doktoruma gostermedim sonucu sehir disindan istanbula gitmek helede bu moral bozukluguyla zor geldi telde gorustum aricam seni detayli konusuruz dedi aramadi daha cok sinir oldum ilk denememdi benim ilgi alaka sifir cesaret edipte tekrar denersem doktoru deisirim buyuk ihtimal ama testi tekrarlatsatmi bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Negatif sonuçlarda doktor ilgisi yok ne yazıkki. Belki de pozitifte de yok ama insanlar mutluluğa ıdsklanınca farketmiyor. Benim ilk denemem dış gebelik oldu. Dört farklı doktora gittim ama hepsi aynı. İlgi alaka az çünkü çok yoğunlar. Onlar için yaşadıkların çok sıradan, tek sen değilsin diye düşünüyorlar. Evet tek sen değilsin ama içinde ne fırtınalar kopuyor, bir tatlı söze, ufacıcık morale o kadar ihtiyacın oluyor ki. İyi ki bu forumlar var. Ben tek desteği burda buldum. O yüzden doktor olayını dert etme. Allah tez zamanda kötü günleri atlatmayı nasibetsin. Herkesin yüzünü güldürsün.
Negatif sonuçlarda doktor ilgisi yok ne yazıkki. Belki de pozitifte de yok ama insanlar mutluluğa ıdsklanınca farketmiyor. Benim ilk denemem dış gebelik oldu. Dört farklı doktora gittim ama hepsi aynı. İlgi alaka az çünkü çok yoğunlar. Onlar için yaşadıkların çok sıradan, tek sen değilsin diye düşünüyorlar. Evet tek sen değilsin ama içinde ne fırtınalar kopuyor, bir tatlı söze, ufacıcık morale o kadar ihtiyacın oluyor ki. İyi ki bu forumlar var. Ben tek desteği burda buldum. O yüzden doktor olayını dert etme. Allah tez zamanda kötü günleri atlatmayı nasibetsin. Herkesin yüzünü güldürsün.
çok sevindim hadi hayırlısı benimde 160 çıktı bende de ikiye katlanmış dediğin gibi değerlerimiz aynı gidiyor maşaallah ben sadece folikasit ve progestan kullanıyorum
canım bende çok sevinçliyim ama üzülmekten korkuyorum( iyi düşünmek lazım dime dış gebeliği düşünmemek lazım
tebrik ederim allah tamamına erdirsin kalp atışlarınıda duyarsın inşallah
amin inşallah iyi olur sonum benimde dış gebelik olmasında gerisi hiç önemli değil sizde hamilesiniz herhalde
canım bende çok sevinçliyim ama üzülmekten korkuyorum( iyi düşünmek lazım dime dış gebeliği düşünmemek lazım
vesvese yok moralini yüksek tutmaya çalış çalışalım daha doğrusu iyi düşün iyi olsun
Olumlu düşünelimmmkızlar 80 di bugün 177 olmuş değerim 2 ye katlamış 2 günde gebelik var galiba ama dış gebelik şansımda varmışşşş
canım geçmiş olsun senin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar benimde ilk denemem ve dış gebelik şüphesş var bana yardımcı olurmusun lütfen testlerin hcg nasıl çıkmıştı ? nasıl geçirdin o dönemi daha detaylı yazabilirmisin
arkadaşlar bgn 2 tane donmuş blast transferim oldu ve progesteron değerim düşük çıktı iğneye başlıcaz dedi ama feci ağrıtıyor bu yaaa sizde de öyle oldumu sol tarafım resmen pert 10 gün kullancam bide nasıl geçicek buuuuokadar aşamadan geçtim en zoru bu geldi..
arkadaşlar bgn 2 tane donmuş blast transferim oldu ve progesteron değerim düşük çıktı iğneye başlıcaz dedi ama feci ağrıtıyor bu yaaa sizde de öyle oldumu sol tarafım resmen pert 10 gün kullancam bide nasıl geçicek buuuuokadar aşamadan geçtim en zoru bu geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?