Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Canim hadi hayirlisi insallah olumlu cikar senin icin bol bol dua edicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 80den 2 günde 177 olmuş iki katı katlamış gebe olabilirmişim fakat dış gebelik şansımda varmışş en korktuğum şey gerçekmi olucak diye düşünmekteyim ben şimdi

canım 80den 2 günde 177 olmuş iki katı katlamış gebe olabilirmişim fakat dış gebelik şansımda varmışş en korktuğum şey gerçekmi olucak diye düşünmekteyim ben şimdi

Canim cok sevindim Allah buyuk hic kotu dusunme bebegin senin ile insaAllah

Idrar da çift çizgi gördüm inşallah ogleden sonrada kanda yükseldiğini görürüm ... dua edin...

Negatif sonuçlarda doktor ilgisi yok ne yazıkki. Belki de pozitifte de yok ama insanlar mutluluğa ıdsklanınca farketmiyor. Benim ilk denemem dış gebelik oldu. Dört farklı doktora gittim ama hepsi aynı. İlgi alaka az çünkü çok yoğunlar. Onlar için yaşadıkların çok sıradan, tek sen değilsin diye düşünüyorlar. Evet tek sen değilsin ama içinde ne fırtınalar kopuyor, bir tatlı söze, ufacıcık morale o kadar ihtiyacın oluyor ki. İyi ki bu forumlar var. Ben tek desteği burda buldum. O yüzden doktor olayını dert etme. Allah tez zamanda kötü günleri atlatmayı nasibetsin. Herkesin yüzünü güldürsün.

Gerçekten de öyle ben bugun idrarda çift çizgi gördüm hemen doktorumu aradım çok mutluydum ... verdiği cevap neden erken baktın kana baktirma yanıltıcı olabilir gibi şeyler söyledi ... canımı sıktı yani...

Haklisin bizler canimizin acisindaan nereye saracagimizi sasiriyoruz herseyde vardir bir hayir buna inaniyorum Allah buyuk bir gun bizimde yüzümüzü Güldürür insaAllah

canım geçmiş olsun senin dış gebelik olduğunu nasıl anladılar benimde ilk denemem ve dış gebelik şüphesş var bana yardımcı olurmusun lütfen testlerin hcg nasıl çıkmıştı ? nasıl geçirdin o dönemi daha detaylı yazabilirmisin

Hcg değerleri beklenenden düşüktü. 12. Gün 19,54 çıktı. Sonra ikiye katlayarak yükselmeye başladı. Normal değerleri de yakaladı. Kese görmeye gittiğimizde görünmedi. Bir hafta sonra tekrar bakıldı kese sol tüpün içinde görüldü. O zamana kadar da hcg 2900 olmuştu. Başından beri sol tarafımda tam tüpün denk geleceği yerde (kasıkta) ağrım vardı. Sol tarafta belde ve ön tarafta boşluğumda da ağrı vardı. Boşlukta bir organ da yok, niye ağrıyor diyorum ben de. Tahlile iki üç gün kala( transerin 9.günü) yürürken dayanılmaz ağrı olmaya başladı kasığımda. Crinone jel kullanıp yürüyüş yapmam gerekiyordu ama yürüyemiyordum ağrıdan. Dış gebelik tespit edildikten sonra iki kez iğne vuruldum. Hcg düşmeye başladı ama bir gece korkunç bir ağrı ile acile gittim. Tüpü yırtmış, iç kanama yapmış. Sonra kanama kendiliğinden durdu. Bir hafta sonra tekrar kanama yaptı. İçerde biriken kanı alabilme şansları yokmuş. Vücut kendisi eritirmiş. Ama kan çok tahriş edicidir dedi doktor. Diğer tüpe de zarar verme ihtimali varmış. 45 gündür ağrı ile yaşamaya çalışıyorum. İki kez ölümden döndüm kanama yüzünden. Yat dediler yatıyorum. Zaten yürüyemiyorum da pek. Sen sen ol arkadaşım eğer dış gebelik çıkarsa ki inşallah çıkmaz, hemen ameliyatla aldır. Çekme bu kadar sıkıntıyı. İlaçla tedavi oluyor ama hcg düşerken de tüpün yırtılabiliyor. Risk alma derim. İnşallah sen mutlu haberler verirsin de bize teselli olur.

arkadaşlar bgn 2 tane donmuş blast transferim oldu ve progesteron değerim düşük çıktı iğneye başlıcaz dedi ama feci ağrıtıyor bu yaaa sizde de öyle oldumu sol tarafım resmen pert 10 gün kullancam bide nasıl geçicek buuuu okadar aşamadan geçtim en zoru bu geldi..

Benim arkadaşım yapıyordu iğnemi. Vicdanlı davrandığı için canım çok yanmamıştı. İyi bir hemşire bulmayı dene bence. Daha az acır.

canım seni çok iyi anlıyorum ben 3 aylık oldum ve o iğneyi hala kullanıyorum ilk 2 ay her gün kullandım şimdi haftada bir kullanıyorum ama ne çektiğini iyi anlıyorum hemşireler kalçamı gördüklerinde bana kağıt imzalatıyorlardı sorumluluk almamak için tüm kalçam apse oldu ve ayağımın üzerine bir süre basamadım ama inatla kullandım sana tavsiyem biraz dişini sık çünkü hapı aynı etkiyi yaratmıyormuş umarım çektiklerine değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…