Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

merhaba kızlar.benımde 1 asılama ve 1 tup bebek olumsuzdan sonra 2.denememız.cıft ebrıyo.18 agustosta transfer yapıldı.heyecanla 28 agustosu beklıyoruz..dualaınızı esırgemeyınız:)

1 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebekten sonra 2 tüp bebek denemem.23 ağustosta 2 adet dondurulmus emriyo transfer edildi.tahlil tarihi 2 eylül.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşaallah

Herkese merhaba,
Bende bebek hasreti çekiyorum ve anne olmayı çok istiyorum... Ankara'da yaşıyoruz. Burada 4 defa başarısız tüp bebek denememiz oldu. Daha sonra İstanbul'da bir arkadaşımın arkadaşının başarılı bir tüp bebek denemesini öğrendim... Önce İstanbul'da olduğu için neresiymiş, kim yapmış pek ilgilenmedim... Ama biraz zaman geçip benim başarısız ve yıkıcı denemelerim olunca bebek sahibi olmak için denemeye değer diye düşündüm... Arkadaşımdan detayları öğrendim, planımızı yaptık, randevumuzu aldık ve gittik... Umut Tüp Bebek Merkezinde Dr. Selen Sezginsoy ile ilk randevumuzda içime merkezin adı gibi umut doldu :) doktorumuz çok pozitif, ilgili, güleryüzlü ve konusunda çok bilgili... 4 defa başarısız deneme olunca insan ne yazık ki acı tecrübeler kazanıyor ve kıyaslama yapabiliyor... Selen hanım bizi çok güzel karşıladı. Bizi anladı. Ve sorduğumuz herşeye sabırla cevap verdi... İçimizi rahatlattı. Merkezin laboratuvarından tutunda, kullanacağımız ilaçlara, dozlara, risklere, ilerleyişe kadar her konuda bizi bilgilendirdi. Biz şimdi beklemedeyiz. Dr. Selan hanım bize farklı bir ilaç kullandı ve sonuç olarak tüp bebek yapıldı. 2 hafta sonra sonucumuz belli olacak... Kendimi çok iyi hissediyorum. Çok umutluyum... İnşallah bu sefer olacak. Şimdi Ankara'dayız. Sonucumuzu bekliyoruz. Allah hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin... Buna vesile olan doktorlarımızdanda allah razı olsun...

güzel sonuçlarını bekliyoruz canım şimdiden hayırlı olsun

allah cümlemizin yüzünü güldürsün yorumları okudukça içim umutla doluyor bende bu ay içinde adana acı badem de tüp bebek yaptıracağım ilk tüp bebek denemem olacak yaşım 26 çok korkuyorum eşime belli edip onu üzmekte istemiyorum...ADANA ACIBADEM DE TÜP BEBEK DENEYEN varmı

kızlar slm.bende 4 tane olumsuz aşılamadan sonra tüp bebeğe geçmek istiyoruz. arkadaşım oldu ve ikinci denemesinde şimdi ikzilere hamile.bende çok umutluyum fakat çokta korkuyorum.istanbul tüp bebek merkezine gidicem orada yaptıran varmı acaba.allahım kimseyi evlat hasreti çektirmesin..

benimde ilk tup bebek denememde tuttu bu hafrlta kedeyi gormeye gidicez ins sagsalim onuda goruruzz hayirli olsun seninde allahim hayirli haberler almayi nasip etsin

Hım Allah bağışlasın embriyoların kalitesi. Nasıldı peki? Bizimkiler pek kaliteli değil o yüzden çok kafama takılıyor.

hic korkma benimde iki tane orta kaliteli embriyoydu ve ilk denememde tuttu bi kese gormemiz kaldii sana tavsiyem cok fazla arastirma cok kafani yorma ben 12 gun boyunca hirpaladim kendimi ama hersey olacaginaa variyor cok sukur allahim nasip ettii

Ay çok mutlu ettin beni ya canım bende korkuyordum tabi nasip genede hiç belirtisi olmadı mı peki ?

cok sagol canim oldu 9. gun tutunma kanamasi dedikleri seyi yasadim butun gun agladim dustu diye:)onun haricinde hic belirtim olmadi halada yok cok iyi embriyo transfer edilipte tutmayanlarda var nasip yani bunlar ve ilk embriyolarin kalitesiz dediklerindede aglayarak transfere girmistim :)cok zordu yani ama allah verdimi ne olursa olsun veriyorr canim sen icini ferah tutt iyi dusun hepp cunku 9nlar etkileniyormua doktorum oyle demisti konus onlarla surekli

benimde esimde sperm sayisi az ve ileri hareket dusuktu aslinda doktor bekleseniz kendiliginden bile olur dedi ama biz daha fazla bekllemek istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…