Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

sen boyle olmadi diye soyleyip durursan olmazki zatenn biseyi ne kadar cok istersen o kadar cok olur bunu unutma ve pozitif dusun surekli dinlen uzan benn oyle yapmistimm ve bi ugras bul kendine aklini oraya verme

canim benim suanda 18.gunum ve degerlerim cok iyi allahin izniyle ultrasyona az bi gunum kaldi ama idrar testim hala silik:)7.gun cok erken 12.gunu bekleuin lutfen doktorlar 12.gun sonra bile tekrar test iylstiyo idrar testi icin erken bazilarinda cikiyor evet ama onlar degerleri cok yuksek olan genelde ikiz gebelik olanlar ve bazi insanlarda hic cikmiyo bende cikmadigi gibi allahin izniyle olur insallah icini ferah tutt dua et

Çok sağolasın arkadaşım biliyorum erken oldugunu ama dayanamıyorum artık hiç birşey hissetmiyorum hiç belirti yok kanama yok daha öncekinde 9.gnde çift çizgi görmüstüm ama ogluşum19 haftalıkken melek oldu inşallah RABBİM isteyen herkese sağ
lıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder

mesuff canim sen sonucta bizden daha tecrubelisin daha onceki denemelerindeb yola cikarsak benim bugun 18.gun ultrasyona az kaldi ama bugun normal sartlarda benim adet gunum ve sanki olacakmisim gibi hissediyorum ve agrilar var bu normalmi sendede oluyomuydu

Ani hareketler de zarar verir mi acaba onlara ben ayağımı aniden kaldırdım kırsıklarım ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…