- 5 Eylül 2014
- 81
- 4
- 18
- 36
Çok sağolasın arkadaşım biliyorum erken oldugunu ama dayanamıyorum artık hiç birşey hissetmiyorum hiç belirti yok kanama yok daha öncekinde 9.gnde çift çizgi görmüstüm ama ogluşum19 haftalıkken melek oldu inşallah RABBİM isteyen herkese sağcanim benim suanda 18.gunum ve degerlerim cok iyi allahin izniyle ultrasyona az bi gunum kaldi ama idrar testim hala silik:)7.gun cok erken 12.gunu bekleuin lutfen doktorlar 12.gun sonra bile tekrar test iylstiyo idrar testi icin erken bazilarinda cikiyor evet ama onlar degerleri cok yuksek olan genelde ikiz gebelik olanlar ve bazi insanlarda hic cikmiyo bende cikmadigi gibi allahin izniyle olur insallah icini ferah tutt dua et
Çok sağolasın arkadaşım biliyorum erken oldugunu ama dayanamıyorum artık hiç birşey hissetmiyorum hiç belirti yok kanama yok daha öncekinde 9.gnde çift çizgi görmüstüm ama ogluşum19 haftalıkken melek oldu inşallah RABBİM isteyen herkese sağ
lıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip eder
İnşallah canım herkesle beraber Sende evladını saglıkla kucagına alırsın inşallah canımamin allahim isteyen herkesin gonlune gore versinn hayirli haberler al canim insalla
İnşallah canım herkesle beraber Sende evladını saglıkla kucagına alırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?