Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Dilara benim kuZnimde tüp bebk yaptırdı ilk denemesinde oldu senn gibi oda hep derdi adet olcak gibi karnım ağrıyor diye şimdi doğumuna yirmi gün var :) rahat ol ya sizinde adet olağınız zaman bacaklarınız ağrıyor mı

ya yok canim tabi biraz dikkat et ama ben hic o kadar kasmadim kendimi temizligimi yegimi yaptim gezmeye gittim cok dusunme oyle

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
Slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza 15.09.2014 tarihi itibariyle 2 adet embriyo yerlestirldi ankara da yaşıyorum özel tup bebek HST. De 35 yaşındayım eylül 9 itibariyle de 3 yıllık evliyim. Mesajınız kullandım elevit kullandım ovitrelle kullandım . Lütfen dualariniza ihtiyacım var ssgolun

Allah yardımcın olsun benimde 5. Günüm 23 Eylül test günüm

ay ne güzel ne şanslısın ya Allah mutluluğunu bozmasın bende salı teste gidicem ama hiç umudum yok ayaklarım ağrıyor senin hiç ayakların falan ağrıdımı

cok tsk ederim canim evet agridi adet olcakmis gibi agrilarim oldu hep insallah guzel sonuc alicaksin sende bugun kacinci gunun

benimde 9.gun tutunna kanamam olmustu cok korkmustum ama herkeste olcak diye birsey yok canim belirti benimde onun haricinde hic belirtm olmamisti 10.gun idrar testi yapmistim cok az silik cikmisti ama sen yapma bekle o daha kotu yapiyo

aklımdan geçiyo ama yapmıcam her şey olcağına varır olmazsa elimden ne gelecek sanki Allhın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…