Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

benim 70.01 12. gun 14.gun 233.0 canim ama ben cok okudum bu degerlerdee olupta yukselenn moralini bozma ve dinlen sureklii insallah yukselirrr

aynen canim katiliyorumm ben cuma kalp atisini dinlemeye gidicemm ama gunler dakikalae gecmiyoo ve bence seninkide yukselicekk cunku arastirirsan cok vae degeri dusuk olup yukselen iki gun sonra iki kat artmissa degerinn cok iyi demektirr

Be
aynen canim katiliyorumm ben cuma kalp atisini dinlemeye gidicemm ama gunler dakikalae gecmiyoo ve bence seninkide yukselicekk cunku arastirirsan cok vae degeri dusuk olup yukselen iki gun sonra iki kat artmissa degerinn cok iyi demektirr
bndede dün bulanık bi kanama oldu çok ağladım olmadı diye

merhaba arkadaşlar bende burada yeniyim tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forum sayfasını 34 yaşındayım 1 aşılamam var düşükle sonuçlanan şu anda da tüp bebek transferimin 10. günümdeyim çok güzel bir forum sitesi sevinçle sonuçlanan yada sonu üzüntülü biten yorumlar okudum bende çok heyecanlıyım çok garip duygular içindeyim allahım ilk önce hepimize sağlık versin daha sonrada dualarımızı kabul edip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Âmin Cnm cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…