- 5 Eylül 2014
- 81
- 4
- 18
- 36
ay ne güzel ne şanslısın ya Allah mutluluğunu bozmasın bende salı teste gidicem ama hiç umudum yok ayaklarım ağrıyor senin hiç ayakların falan ağrıdımı
hayırlısı artık
Dilara Cnm sonuç 7.16 gebelik var ama düşükte yapabilirmişim senin sonuçların nasıldı??
dilara inşallah yükselir ya bu mutluluk çok ayrıbenim yumurtalar toplandiktan sonra 3.gun transferim olduu
bndede dün bulanık bi kanama oldu çok ağladım olmadı diyeaynen canim katiliyorumm ben cuma kalp atisini dinlemeye gidicemm ama gunler dakikalae gecmiyoo ve bence seninkide yukselicekk cunku arastirirsan cok vae degeri dusuk olup yukselen iki gun sonra iki kat artmissa degerinn cok iyi demektirr
bakcaz Çarşamba bakalımbelki gec döllenme olmus olabilir
Âmin Cnm cümlemizinmerhaba arkadaşlar bende burada yeniyim tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forum sayfasını 34 yaşındayım 1 aşılamam var düşükle sonuçlanan şu anda da tüp bebek transferimin 10. günümdeyim çok güzel bir forum sitesi sevinçle sonuçlanan yada sonu üzüntülü biten yorumlar okudum bende çok heyecanlıyım çok garip duygular içindeyim allahım ilk önce hepimize sağlık versin daha sonrada dualarımızı kabul edip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar bende burada yeniyim tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken buldum bu forum sayfasını 34 yaşındayım 1 aşılamam var düşükle sonuçlanan şu anda da tüp bebek transferimin 10. günümdeyim çok güzel bir forum sitesi sevinçle sonuçlanan yada sonu üzüntülü biten yorumlar okudum bende çok heyecanlıyım çok garip duygular içindeyim allahım ilk önce hepimize sağlık versin daha sonrada dualarımızı kabul edip sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
allahım hepimize o güzel haberi duymayı nasip etsin...ins canim guzell haberler alirsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?