Tüp bebek sonucu bekleyenler

kızlar idar testı yaptım 2. çizgi silik çıktı bugün ovitrelle iğnesi yaptım ondan mı acaba yoksa gerçekyen hamilemiyim

Canm ben bu gidişle bi tup bebek merkezi acarim heralde :) hem yasadiklarim hem arastirdiklarim herseyi ogrendim dr a ben fikrimi soyluyorum ne olacagini ya da neden oldugunu o da onayliyo aynen diyo artik
GeL beraber acalm cnm al bendende okadar..bende artk herseyi ezberledm resmen doktorlara kendim soruorum oblar solemedn herseyi...ama bu kist cok canmi skio sanki hicbizaman hamile kaalamiycam gbi geliokac yillk evlisn cnm bide yas kacti?

Canm silik cizgi pozitif hadi hayirlisi :) o igne nieki?
sNIRIM BÖLÜNMEYE YARDIMCI OLUYO VE DAYANAMADIM KAN TESTİ YAPTIM 136 ÇİKTI DOKTURUMLA KONUŞTUM GÜZEL DEDİ İLACIN ETKİSİ VARDIR AMA OKADAR DEĞİL DEDİ KESİN SONUÇ İÇİN 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLAMI İSTEDİ İNŞALLAH AYNI SONUCU YARIN SENDE ALIRSIN ALLAH KİMSENİN EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASİN BENİMDE HEVESİM KURSAĞIMDA KALMASIN AMİN

Raifememet hayirli olsunn kacinci gunundu bugun idrarda cikmis ne guzel insaalh degerin katlanir kandada

GeL beraber acalm cnm al bendende okadar..bende artk herseyi ezberledm resmen doktorlara kendim soruorum oblar solemedn herseyi...ama bu kist cok canmi skio sanki hicbizaman hamile kaalamiycam gbi geliokac yillk evlisn cnm bide yas kacti?
Ayni his bendede var yaa sanki bu kist hep engel olacakmis da hic bi zaman yuzum gulmeyecek gibi geliyo. Bi kac ay sonra 4yil olacak canim yasim 31. Sende durumlar nasil. Dr bana cok vakit kaybetmemelisin demisti rezervler yuzunden o yuzden peş peşe denedik hep. Ama bu sefer 3-4ay bekliycem.

Yok cnm insallah beklemene gerek kalmicak yarin:) bizimde haziranda 3 bitti 29 yasindaym..aynen ilkini subatta denedim..donmuslarla ekimde denersek eger bi sen3 icinde 4.olacak....

Ne guzel masallah :) 2gun sonra degerin yaklasik 2kati olmasi gerekiyo canim insallah saglikli devam eder kucagina alirsin bebisini:) Bu arada 2gun sonraki testi ayni saatlerde yaptir yani aksam ustu yaptiysan yine ayni sekilde olsun 48saat olmali deger daha iyi degerlendirilir.

Yok cnm insallah beklemene gerek kalmicak yarin:) bizimde haziranda 3 bitti 29 yasindaym..aynen ilkini subatta denedim..donmuslarla ekimde denersek eger bi sen3 icinde 4.olacak....
Hemen hemen ayniyiz ne kadar benzer yanimiz var :) insallah bu sene bizim senemiz olur canm :) Bu arada dr bana bu sefer test gunu vermedi nasilsa biliyo diye galiba:) simdi dusunuyorumda yarin negatif sonucu begenmez 2gun sonra tekrarla derse bana daha once hep cift test oldu çünkü bi de bu sefer 3.gun embryosu kesin tekrarlatir pazartesiye mi biraksam testi en azindan 13.gun olur daha da yaptirmaz işkence de biter :) Bir de donmusun var mi senin canm.

valiente bir de sen kullandin mi o igneden arkadas yazmis ya bolunmeye yardimci oluyo diye ben ilk kez duydum

Darisi basina insallah

valiente bir de sen kullandin mi o igneden arkadas yazmis ya bolunmeye yardimci oluyo diye ben ilk kez duydum
Evet cnmk gercekten cok benzioruz:))yok cnm kullanmadim ben ilk ke duyuyorum...3 tane blast donmus var cnm..en iyi ikisini kullanacaklar..ayy bendende kan istediler yarin yada bu gece yaptrcam ama useniorum cnm yaa...bide su progestan ogmeyi artik biraksam ii olacak heryerim agrio oturamiorm bile

Cok iyi canm tabi insallah gerek kalmaz onlara hic belli olmaz. Bende igne olarak sadece kan sulandirici var hic birinde yoktu progestan igneden. Orasi nedense kullandirmiyo ondan. Tutup da lekelenme ya da kanamasi baslayanlara veriyorlar sadece. Neyse simdi ben ne yapayim sence bugun vereyim mi kani 3.gun dond. embryosu 12.gundeyim tekrarlatirmi yine benim dr biraz garantici bu konuda

Cnm valla sen bilirsin benm bundan once ikiside 3.gun embeiyosuydu 12.gun sifir ciknca ilaclari kestrdiler...ama sen bilirsn dayanabiliosan yarin yaptr..ama zaten varsa bugun cikar bidaha yaptracaklarni sanmiorm cnmm

Yaaaaa cnm bence got yaptr su testi valla ben burda meraktan catlicam:)))gunun olmasa got yaptr demicemde:))gunun bugun valla ben burda catliorm :)insallah oldu bu sefer ole hissediorm nedense:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…