Canm simdi gittim saglik ocagina ilaclari yazdirdim kan testinden vazgectim esimde 2gun var gereksiz dedi bu sefer beklycem gununu. Her seferinde negatifi gorunce anladimki pek hevesim kalmamis ama eczanede dayanamayip idrar testi aldim :) sabah yapicam bakalimbeqonya cnm nasilsn ne zaman kan vercen heyecanla bekliorm:)))
Evet ya az kaldi ama gunler cok zor geciyo daraliyorum stresten 10gundur uyuyamiyorum aklimdan cikaramiyorum bebisler belki de bundan tutmuyo hormonlar ne yapsin:) ama elimde degil yine mi negatif korkusu var. Senin kac gunun vardi canm.Amin begonya cumlemizin dualarini kabul etsin :) senin teste bisey kalmamis insaplah guzel sonuclar alirsin.
Evet cnm pazar mecburen tekrar yaptrcam..bugun yine igne oldm...olmadgni bile bile igneleri yaptrmak cok zorvaliente sen hangi gun yapicaksin testi pazar mi
Canm benim birazda mecburiyetten oldu eşimle çıkınca. Digerlerinde kendim gidip kacamak yapiyordum. Tabi korku da var her seferinde 0.1 biktim senin dedigin aklima geldi zor gecerdi ki oncekilerde bende yasadim aynilarini simdi bi umut bekliyorum mecburen işte. Sabah idrarda belli olur varsa silik de olsa cikar hemen kosarim hastaneye:) Ama en onemli etken digerlerindeki kadar heyecanli degilim galiba. Allah kimseyi umutsuz birakmasin.Evet cnm pazar mecburen tekrar yaptrcam..bugun yine igne oldm...olmadgni bile bile igneleri yaptrmak cok zor((onceden heyecanla yaptgm acisini bile hissetmedgm igneyi yaptrmak suan cok koyuyo ((((iyiki bekledin cnm yaptrmadin test helal olsun valla:)))ben kendimi biliorm bi dahakine yine erken yaparm dayanamam 7aylikta deilim ama sabredemiorm:)(
daha belli değil canım, ben tedaviye yeni başladım sayılır iğne aşamasındayım henüz. inşallah pozitifi görürüz hayırlısıyla. senin ne zaman test günü? inan aynı korku şimdiden bende de var. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin.öykü elf senn test günün ne zaman bir belirtin varmı benımkı pazar ve ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor adet olmaktan çok korkuyorum
Amin canim benim test gunum pazar yarin idrar testi yapcam galibadaha belli değil canım, ben tedaviye yeni başladım sayılır iğne aşamasındayım henüz. inşallah pozitifi görürüz hayırlısıyla. senin ne zaman test günü? inan aynı korku şimdiden bende de var. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin.
Evet ya az kaldi ama gunler cok zor geciyo daraliyorum stresten 10gundur uyuyamiyorum aklimdan cikaramiyorum bebisler belki de bundan tutmuyo hormonlar ne yapsin:) ama elimde degil yine mi negatif korkusu var. Senin kac gunun vardi canm.
Cnm ben sabah yapicam idrar testini. Oyle aman aman belirtim de hissim de yok. Bakalim ne çıkacak.Amin canim benim test gunum pazar yarin idrar testi yapcam galiba
Hadi hayirlisi canm. Ben de bu sefer oyle cok cok belirgin belirti olmadi hepsinden az az var her seferinde farkli oldu ben de bi sey anlamadim :)Begon ya benim test gunumde 28 de canim 3 gun embriyosu.bende merak ediyorum vok kasiklarimda agri oluyo ben hamillegi yoruyorum ama meraktan catlicam
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruzAmin canim benim test gunum pazar yarin idrar testi yapcam galiba
Cnm sen yaptin mi idrar testiniAmin canim benim test gunum pazar yarin idrar testi yapcam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?