Canım hic bozma moralini insallah kan testinde görürsün pozitiftiGunaydin kizlar 11.gun idrar testini yaptim kocaman bi tek cizgi. galiba yine olmadi. kan da netlesir artik.
Henuz yapmadm esim is donusu test alcak hadi hayirlisi bu arada senin icin cok uzuldm insallah kanda gorursun allah gonlundekini versin inssllahCnm sen yaptin mi idrar testini
Alıştım canm ya sabah biraz moralim bozuktu simdi daha iyiyim nasip kismet bakalim kanda ne olacak.Canım hic bozma moralini insallah kan testinde görürsün pozitifti
Amin canm insallah herkesin yüzü gülsünHenuz yapmadm esim is donusu test alcak hadi hayirlisi bu arada senin icin cok uzuldm insallah kanda gorursun allah gonlundekini versin inssllah
Kizlar bu arada yarin pazar hastanelerde kan testi yapiliyor
bende bundan emin değilim ama özelde yapılması lazımKizlar bu arada yarin pazar hastanelerde kan testi yapiliyor mu
Cnmm idrar testine takilma millet pizitifi goruo kanda yinede cikmio....pazar test yapilio ozellerde..hatta devletin acilinde yapilio bide...ben 7.gunmde devlette yaptrdm gece 11de..dedim yarin yola cikcam varsa bizi ona gore cikmicam dedim..bide tup bebek deme..adetm 8gun gecti filan de:)Kizlar bu arada yarin pazar hastanelerde kan testi yapiliyor mu
Himmm iyi fikir :) o zaman devlete gideyim. Normalde cok beklememek icin ozelde yaptim ama hafta iciydi hep.Cnmm idrar testine takilma millet pizitifi goruo kanda yinede cikmio....pazar test yapilio ozellerde..hatta devletin acilinde yapilio bide...ben 7.gunmde devlette yaptrdm gece 11de..dedim yarin yola cikcam varsa bizi ona gore cikmicam dedim..bide tup bebek deme..adetm 8gun gecti filan de:)
beqonya kaçıncı denemendi ve sorun neydi sizde. inşallah pozitiftirAlıştım canm ya sabah biraz moralim bozuktu simdi daha iyiyim nasip kismet bakalim kanda ne olacak.
Canm 2normal 1dondurulmus denemistik olmadi bu da 2.nin dondurulmusu yani toplamda 4.deneme olacak. Cikolata kisti var maalesef. Her sey guzel gidiyo ama tutmuyo.beqonya kaçıncı denemendi ve sorun neydi sizde. inşallah pozitiftir
Cnmk okuyorum bazilarni gecici menepoza sokuyorlar tup bebkten once bende hic ole biso yapilmadi sen de oldumu?Canm 2normal 1dondurulmus denemistik olmadi bu da 2.nin dondurulmusu yani toplamda 4.deneme olacak. Cikolata kisti var maalesef. Her sey guzel gidiyo ama tutmuyo.
Insallah canm bu sefer olsunBegonya takilma canim cok var idrarda cikmayip kanda cikan.insallahh yarin kanda gorursun pozitifi cnm
Cnm yazmistimya sana ben. Lucrin depot kullaniyorsun 1tane igne 1ay etkili ben peş peşe 3ay kullandim 4ay regl olmamam gerkiyodu ama bende etkisi biraz uzun surdu 5ay regl olmadim hemen peşine ikinci normal tup denemesini yaptik tutmadi dr bile cok umutluydu cok şaşırdı gebelik bekliyorduk senden dedi. 2ay geçti ondan kalan dondurulmuslari deniyoruz :) ama cok zordu süreç butun hormonlari baskiliyo feci baş agrisi ates basmasi sinirlilik bi garip oluyosun cok zorluyo ve aşırı gobek yapti kilo aldirdi sistim resmen millet hamilemisin diye soruyordu. En cok o denemede o kadar emekten sonra tutmamasina üzülmüştüm zor atlattim. Dusunsene 5ay sıkıntı cekiyorsun pesinede 1ay igne hastane git gel 6ay ama bi işe yaramadi kisti belki küçültür dedik etkilemedi ayni kaldi. ama dr.un demesi kistin salgilarini guzel baskilamis o yuzden olacak gozuyle bakmisti.Cnmk okuyorum bazilarni gecici menepoza sokuyorlar tup bebkten once bende hic ole biso yapilmadi sen de oldumu?
Kusura bakma cnm lucrin ne ise yario onu bile bilmiodm..kafam karsti iyice..bende cok kilo aldm gobek dedign gbi banada hamilemisn diyen oldu ole soledklernde dahda kotu oluorm...o yuzden artk rejime spora baslicam ...sanrm en kotusu bize denk geldi...hersey guzelken olmuo malesef...ama sunu dusundum cnm bide seninle paylasayim istedim..laporoskopi olayim diorm ama yumruta icindeki kiste dokunmasinlar karin boslugu bagisrak oralara bakilsn bisi varsa temizlensin diye dusundum..yumurtaya mudahale edilirse rezerv azalmasi olur diye..bide gun gectikce fsh artmaya baslio gecen sene 4 du sonra 5 oldu..en son tup bebege baslarken bakildi 8 olmisCnm yazmistimya sana ben. Lucrin depot kullaniyorsun 1tane igne 1ay etkili ben peş peşe 3ay kullandim 4ay regl olmamam gerkiyodu ama bende etkisi biraz uzun surdu 5ay regl olmadim hemen peşine ikinci normal tup denemesini yaptik tutmadi dr bile cok umutluydu cok şaşırdı gebelik bekliyorduk senden dedi. 2ay geçti ondan kalan dondurulmuslari deniyoruz :) ama cok zordu süreç butun hormonlari baskiliyo feci baş agrisi ates basmasi sinirlilik bi garip oluyosun cok zorluyo ve aşırı gobek yapti kilo aldirdi sistim resmen millet hamilemisin diye soruyordu. En cok o denemede o kadar emekten sonra tutmamasina üzülmüştüm zor atlattim. Dusunsene 5ay sıkıntı cekiyorsun pesinede 1ay igne hastane git gel 6ay ama bi işe yaramadi kisti belki küçültür dedik etkilemedi ayni kaldi. ama dr.un demesi kistin salgilarini guzel baskilamis o yuzden olacak gozuyle bakmisti.
Bence laparaskopiyi sonra dusun ben cok pismanim kistin icini bosalttilar rezerve zarar vermesin diye kendini sokup almadilar ona ragmen 3-4lerde olan fsh 6küsür oldu 7ye yaklasti. Bence lucrin depotu dene canm sende belki işe yarar artik bu deneniyormus cikolata kistinde ameliyat onerilmiyomus dr oyle demisti bana keske laparoskopiyi olmasaydin bile dedi. Bir de oraya olan her bicak darbesi karin içi yapisikliga sebep oluyomus.Kusura bakma cnm lucrin ne ise yario onu bile bilmiodm..kafam karsti iyice..bende cok kilo aldm gobek dedign gbi banada hamilemisn diyen oldu ole soledklernde dahda kotu oluorm...o yuzden artk rejime spora baslicam ...sanrm en kotusu bize denk geldi...hersey guzelken olmuo malesef...ama sunu dusundum cnm bide seninle paylasayim istedim..laporoskopi olayim diorm ama yumruta icindeki kiste dokunmasinlar karin boslugu bagisrak oralara bakilsn bisi varsa temizlensin diye dusundum..yumurtaya mudahale edilirse rezerv azalmasi olur diye..bide gun gectikce fsh artmaya baslio gecen sene 4 du sonra 5 oldu..en son tup bebege baslarken bakildi 8 olmis((
Ben dr uma sordum yaptrmam gereklimi diye yok dedi bana amann ne bilim kafam karisik ...valiente aslinda yumurtlama rezervinin olcumunde net bilgi veren fsh degilmis AMH(anti mullerian hormon) daha onemliymis 0-4 arasi oluyo galiba. Rakam asagi indikce problem. benim laparaskopi oncesi 3tu sonrasi 2.45e dustu. Fsh ise 7.2 ye dustu. Doktor amh onemli o da suan durumuna gore iyi demisti.
Canm ben bu gidişle bi tup bebek merkezi acarim heralde :) hem yasadiklarim hem arastirdiklarim herseyi ogrendim dr a ben fikrimi soyluyorum ne olacagini ya da neden oldugunu o da onayliyo aynen diyo artikBen dr uma sordum yaptrmam gereklimi diye yok dedi bana amann ne bilim kafam karisik ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?