- 22 Kasım 2015
- 85
- 79
- 18
Kızlar Merhaba yardım edin korkmaya başladım bugün transferin 9.günü ve kahverengi kanamam başladı ara ara kaşık ağrısı oluyor tutmadı sanırım offffff
inşallah tutunma kanamasıdır. durumdan bizi de haberdar et. Güzel haberlerle gel inşallahKızlar Merhaba yardım edin korkmaya başladım bugün transferin 9.günü ve kahverengi kanamam başladı ara ara kaşık ağrısı oluyor tutmadı sanırım offffff
6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)Fgunaydin kızlar.6. Günüm bugün tesd alsam çıkar mi bekliyemiyirumm.Allahım emeklerimiz boşa vermesin inşallah.hepimizin yüzünü güldürsun
Canım cok üzüldüm benimde ilk bebeği gömeyibce dünyam başıma yıkılmıştı ama demekten vazgdçmicrz inşsllah nidahali sefere bebeğine kavuşursun cnm nedesem boş şuan senin için biliyorumMerhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu
Besinci gün embriyosuydu .hucbisiy hissedmiyorum tutup tutmadığına dair.çok da merak ediyorum ya :)) çıkmaz mi[/QUOTE]"veraerva, post: 43846229, member: 719240"]6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)
Kaçıncı gün embriyosuydu onunda etkisi var
Canım cok üzüldüm benimde ilk bebeği gömeyibce dünyam başıma yıkılmıştı ama demekten vazgdçmicrz inşsllah nidahali sefere bebeğine kavuşursun cnm nedesem boş şuan senin için biliyorum
İnşallah 3 ay sonra uüzün güler canım benimde hiç yoktu hep bastan başladık bu sefer dpndurulmuş cıktıCanim cok tesekkur ederim kısmet. ... üzülmek de fayda etmiyor ama insan ister istemez umutlaniyo işte ; ( bakalım 3 ay snra falan tekrar deneyeceğim. Benm dondurulmuş da yok
Besinci gün embriyosuydu .hucbisiy hissedmiyorum tutup tutmadığına dair.çok da merak ediyorum ya :)) çıkmaz mi[/QUO"veraerva, post: 43846229, member: 719240"]6.Gün test için çok erken. Ben de olsam dayanamazdım ama bence 3-4 gün de olsa sabredin. :)
Kaçıncı gün embriyosuydu onunda etkisi var
İnşallah 3 ay sonra uüzün güler canım benimde hiç yoktu hep bastan başladık bu sefer dpndurulmuş cıktı[/QUOTE
Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah cnm
Kafam karıştı işte Allaha güveniyorum zaten ol derse olurTutasde bnce o şansa kalmış bişiy.çünkü okuduklarima gore beşinci gün embriyosunun olup tutmaysnda ve 2. Gün embriyosunun olup tutanda.şansa ve Allaha güven.inşallah hayirlisiylan olur:)
Kahverengi akıntı tutunma diye geçiyo inşallah senin bebişlerdr tutunmuştur canım korkma güzel düşün güzel gelsinKızlar merhaba, sabahın 5inde mide bulantısı ile uyanıp lavaboya gittim.kahverengi lekelenmeler gördüm. Transferimin 9. Günü ilk defa böyle lekeler ve kasık ağrısı oldu. Tutunamadılarmı acaba
Merhaba benimde kasık agrılarım oluyo korkma mide bulantıların oluyomu bende iki gündür bulantı var . Yerleşiyodur senin yumoşlar bence tutunma günlerini yaşadık çünkü 5 . Gün sen nezaöan testi yapıcaksınBu arada selam kızlar.bugün1.30 itibariye bbeş gün bitti 6. Günaydın başladık transfer olalı.ama bnm kaldıklarında 2.3 gundur çok ağrı var .sizce hayra alamet mıdır.korkuyorum sonuç kötü olcak diye
Tutasde inşallah öyledir ama.biraz önce JEL kullandım.cok afedersiniz cikardigimda kanlı olarak çıktı ilk defa böyle biseyle karşılaştım korktum vallaha kalbim GÜM GÜM atiyor .adet mi yoksaMerhaba benimde kasık agrılarım oluyo korkma mide bulantıların oluyomu bende iki gündür bulantı var . Yerleşiyodur senin yumoşlar bence tutunma günlerini yaşadık çünkü 5 . Gün sen nezaöan testi yapıcaksın
Tutasde yok canım mide bulamadım yoktur.bugün bnm 7. Gün kan versem mi diye dusunuyodurrr bide bu kamuda görünce korktum doğrusu cesaretin de yoktur ama. Hayirlisu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?