- 13 Temmuz 2015
- 34
- 16
- 3
- 34
Kahveden kırmızıya döndü.test ultrason.Şuan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma geldim.halen kanamam devam ve ben saatlerdir ağlıyorum. Sonuç büyük ihtimalle hüsran. Rabbim sen büyüksün dayanma gücü verKahverengi akıntı tutunma diye geçiyo inşallah senin bebişlerdr tutunmuştur canım korkma güzel düşün güzel gelsin
Canim bende de oldu hic korkma. Dua et pozitif dusun bebegim benim de. Rabbim emeklerini bosa cikarmasinKızlar merhaba, sabahın 5inde mide bulantısı ile uyanıp lavaboya gittim.kahverengi lekelenmeler gördüm. Transferimin 9. Günü ilk defa böyle lekeler ve kasık ağrısı oldu. Tutunamadılarmı acaba
Bende de oldu dua et birakma kendineKahveden kırmızıya döndü.test ultrason.Şuan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma geldim.halen kanamam devam ve ben saatlerdir ağlıyorum. Sonuç büyük ihtimalle hüsran. Rabbim sen büyüksün dayanma gücü ver
Canım korkma Allahın yardımıyla hüsran olmaz sonuç inşallah ağlama nolur kendine eziyet etme rabbim büyük doktorun güzel cvp verir inşallah haber ver dualarım seninle canım zlatayasminKahveden kırmızıya döndü.test ultrason.Şuan sonuçlarımı alıp kendi doktoruma geldim.halen kanamam devam ve ben saatlerdir ağlıyorum. Sonuç büyük ihtimalle hüsran. Rabbim sen büyüksün dayanma gücü ver
Kızlar , Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz içinCanım korkma Allahın yardımıyla hüsran olmaz sonuç inşallah ağlama nolur kendine eziyet etme rabbim büyük doktorun güzel cvp verir inşallah haber ver dualarım seninle canım zlatayasmin
İki gün daha vardı test günüme , doktorum ufacık umut o güne kadar bekleyelim dedi ama sonuç hüsran. Bundan sonra benim dualarım sizler için.Bende de oldu dua et birakma kendine
İki gün daha vardı test günüme , doktorum ufacık umut o güne kadar bekleyelim dedi ama sonuç hüsran. Bundan sonra benim dualarım sizler için.sonuç negatif
Senin içinde üzüldüm arkadasım. Evet o kadar acı birşey ki duvara toslayıp kalmışım gibi hissediyorum. Allahım bu da bir sınav ,sabırcanım inşallah mucize olur da test gününde pozitif i görürsün, benim bebegim tutunamadı negatif gördüm, hissettiklerini anlayabiliyorum çok üzücü ve yıpratıcı bir durum bu his
Senin içinde üzüldüm arkadasım. Evet o kadar acı birşey ki duvara toslayıp kalmışım gibi hissediyorum. Allahım bu da bir sınav ,sabır
Canıö dicek bişi yok tabi toslamayı hrpimiz biliyoruz ama inşallah bir mucizen olur olmazsada yılmak yok bu süreci hepimiz yaşıyoruz zor bir süreçİki gün daha vardı test günüme , doktorum ufacık umut o güne kadar bekleyelim dedi ama sonuç hüsran. Bundan sonra benim dualarım sizler için.sonuç negatif
Can'ım anlamadım 9 aralıkta test yaptırmak mı istiyorsun?eğer öyleyse eğer bebeğin tutunmuşsa o Zaman belli olur saten yaptırabilirsin.şimdi yaptırırsan çıkmaz canım.kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyo suKızlar merhaba yardım edin bana dayanamıcam bugün 6. Günüm 9 aralık test yaptırsam bişi olurmu burda konularda okuduğumda yaptıran arkadaslar va napim bana bi akıl verin lütfen
9 aralık test günüm 3.gün emriyosu 2 tane transfer ettiler cnmCan'ım anlamadım 9 aralıkta test yaptırmak mı istiyorsun?eğer öyleyse eğer bebeğin tutunmuşsa o Zaman belli olur saten yaptırabilirsin.şimdi yaptırırsan çıkmaz canım.kaç tane transfer ettiler kaçıncı gün embriyo su
Çok üzüldüm canım çok acı ya off inşallah kucağın dolsun tekrardanKizlar stres yapmayin mesela test gununu beklemeyin. Dua edin.. test gunlerini saymak stres oluyo inanin..dua edin pozitif dusunun hep. Benimde tup bebekti ve bebegim tutmustu cok sukur ama erken dogum nedeniyle bebegim 1 hafta yasadi rabbim aldi yanina rabbim verdi rabbim aldi. Diyecegim o ki dua dua dua sadece dua edin.. rabbim emeklerinizi bosa cikar masin
Kızlar selam.bnmkilerde tutunamamış cok üzgünüm.inşallah Sizinkiler olurlar..
Kizlar stres yapmayin mesela test gununu beklemeyin. Dua edin.. test gunlerini saymak stres oluyo inanin..dua edin pozitif dusunun hep. Benimde tup bebekti ve bebegim tutmustu cok sukur ama erken dogum nedeniyle bebegim 1 hafta yasadi rabbim aldi yanina rabbim verdi rabbim aldi. Diyecegim o ki dua dua dua sadece dua edin.. rabbim emeklerinizi bosa cikar masin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?