Tüp bebek sonucu bekleyenler

Tekrar tüp yapmak istemiyorum. Tekrar tüp bebege muhtac olmak istemiyorum. Kimse tüp bebege muhtac olmasin istiyorum catlama ignesi filan gibi seylerle saglikli hamilelik olsun istiyorum hepmizinki tüp bebegé yeniden muhtac etme allahim

Kızlar selam.bnmkilerde tutunamamış cok üzgünüm.inşallah Sizinkiler olurlar..
arkadaslar benm gibi tüp bebekleri tutunamayanlar olmus gecmiş olsun cok üzgünüm gercekten anlatılmaz kötü bir duygu...
Tutup da 6 aylikken kaybetmektense, tutmamasinda da ayri hayir var.. . Allah hicbirimizi bu pis tedaviye muhtac etmesin etmesin etmesin. Hormonu ilaci yukleyerek bozuyorlar bizi

Tutup da 6 aylikken kaybetmektense, tutmamasinda da ayri hayir var.. . Allah hicbirimizi bu pis tedaviye muhtac etmesin etmesin etmesin. Hormonu ilaci yukleyerek bozuyorlar bizi
Coook haklisin canim butun dengemiz bozuluyo yumurtalrmz neye ugradigini sasiriyo hormonlar perisan hc basit syler degil allahim yardimcimiz olsun kucagmizi doldursun insallahhh cektiklerimize deger insallah

Coook haklisin canim butun dengemiz bozuluyo yumurtalrmz neye ugradigini sasiriyo hormonlar perisan hc basit syler degil allahim yardimcimiz olsun kucagmizi doldursun insallahhh cektiklerimize deger insallah
Kolay şeyler yaşamıyoruz bir sürü risk dışardan kolay gibi ama çektiklerimiz maddi manevi çok zor hele bazı arkdaşlarımız ohss oluyo ne çekiyolar ama hepsi yavrularımıza kavuşmak için herseye değer bence

Tabikide melegimizi kucagimiza aldigimizda herseyi unuturuzz sonuc negatif oldugunda byle dusunuyoruz iste

cok haklısın canım Rabbi sabır versin keşke boyle olmasydı bizimde aramadan beegımız olabilseydi hayırlısı
dogurup cöp atanlar umumı vc lere bırakanları dydukca kahhroluyorum..... Takdır ı ilahi....kimisi çöpe atar kimisi tedavi için dr dr gezer (

Gebelik asisi ne canim
Anne adayından transfer öncesi kan alıyorlar. Kanda bazı değişiklikler yapıyorlar. Transferden iki gün öncede o kanı rahimden bize geri veriyorlar. Bebeğin tutunması için rahmi hazırlıyor. Bana da ilk kez uygulanacak. 4. tedavi olunca bir şey atlamak istemedik

Bende oyle birsey yapmadilar hic ilk denemem oldugundandi demekki ikinciden once histereskopi yapacaklar bakal im hayirlisi subatta transfer allahin iZniyle sizin sorun neydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…