- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Hayırlı olsun cnm... hiç arada lekelenmen oldu mu benim bi damla kahve pembe oldu bugünsaol canim insallah rabbim yuzunu guldursun... tlf olumlu die bilgi verdiler degeri bilmiom yarin kendim yapcam.. cokk sukur rabbime...13. gunum
Tebriklerr senin hic kanaman gelmismiydi semelfcimolummluu cok sukurrrr kizlar
Senin oldu mu sümeyra kan değil de lekeTebriklerr senin hic kanaman gelmismiydi semelfcim
Kalğ atışı kaçıncı hafta duyuluyor?Sizi tanimasam da derdimiz bir..rabbim hayirli ugurlu etsin.betahcg degeri cok yaniltici mesala benim 12.gun 1890 cikmisti df masallah 3uz mu ne dedi iki kese vardi ama birikucuk dedi derken tek kalp atisi duyduk yani hic belli olmaz...bakalim kismst..hayirli olsun tekrar..
Benim bugun lekelenmem oldu yarin 11nci gunum kana bakilcak hayirlisi neyse artikSenin oldu mu sümeyra kan değil de leke
Bvalla ben de bilmiyorum ne için iğne yaptıgımı ama 6 gündür karnımdan iğne yapıyorum. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. burada tecrübeli kişilerden birşeyler öğrenmek bana da iyi geliyor ama dediğim gibi bi garibim.
saol canim leke ydi pembemsi kahverengisi gibiTebriklerr senin hic kanaman gelmismiydi semelfcim
Cok saol canim... rabbim hepimizi gonlune gore versin.insallahSemelf şimdi okudum çokkkk sevindim inşallahda çok çok yüksek değer çıkmıştır hadi hayırlısı tebrik ediyorummmm Allah kucağınada almayı nasip etsin cnm
Kaçıncı günündü transferin benim 4. Günü az leke geldi hayırdır inşallahsaol canim leke ydi pembemsi kahverengisi gibi
3.gun 13.gun test yaptim.. korkma diyecem ama elinde olmadan tedirgin oluyor insan... dua et.. rabbim nasip etsin insallah hayirlisiylaKaçıncı günündü transferin benim 4. Günü az leke geldi hayırdır inşallah
Hayrlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin insallahsaol canim insallah rabbim yuzunu guldursun... tlf olumlu die bilgi verdiler degeri bilmiom yarin kendim yapcam.. cokk sukur rabbime...13. gunum
amin insallahHayrlı olsun cnm Rabbim tamamına erdirsin insallah
Bizde kanı verdik. Sonucu bekliyoruz. Ayy çok heyecanlıyız. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.Benimde dun oglen kahverengimsi bi leke geldi simdi kana gidiyoruz ..hayirlisi hakkimizda
Bende verdim simdii hakkimizda hayirlisi neyse o olsun guzel haberler alalim insallahhBizde kanı verdik. Sonucu bekliyoruz. Ayy çok heyecanlıyız. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.
inşallah senden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum.... Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin..Benim 6 haziranda transferim gerçekleşti bugün 4.günüm beklemedeyim kızlar lütfen dua edin bu ikinci denemem.
inşallah iyi haberlerini bekliyoruz.Benimde dun oglen kahverengimsi bi leke geldi simdi kana gidiyoruz ..hayirlisi hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?