Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bizde kanı verdik. Sonucu bekliyoruz. Ayy çok heyecanlıyız. İnşallah güzel sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.
o bekleyiş nasıl bir kalp çarpıntısı Allahım yüzünüze gülsün ve bize iyi haberler verin inşallah.
Dualarımız sizinle

Kizlar ben hala ishalim napsamki kilinik ilaclardan degil diyor kotuyum ve bebegim tutunduysa birsey olacak diye korkuyorum

arkadaşlar karnımdan iğne yapıtıgımızn 5. günü ben den kan aldılar ve sonuç bu cıkmış Estradiol (E2)'' 353.70.
Bu ne demek iyi mi kötü mü
Lütfen bilen biri cevap yazsın

arkadaşlar karnımdan iğne yapıtıgımızn 5. günü ben den kan aldılar ve sonuç bu cıkmış Estradiol (E2)'' 353.70.
Bu ne demek iyi mi kötü mü
Lütfen bilen biri cevap yazsın
Yumurtanin ve kanin degerleri olmasi lazim benim 406 falan cikmisti ama 7-8.nci gunde bikere daha vermen lazim diye biliyorum ama iyi cikmis guzel

şimdi internetten araştırmaya çlışıyorum adetim 3. günü verilmesi gerek yazıyor ama benim adetim bitmişti kan alındığında bu doğru mu

Surekli patates yedim yogurtla sadece sabahlari oluyor nerden cikti bu ya
canım ishalde süt ve süt ürünleri ile ilgili olan yiyecekleri yeme. onları ishali daha çok tetikler. Muz pirinç patates haşlaması ve en iyide türk kahvesine biraz limon suyu damlat ve top haline getirip yut o çok iyi gelir.

şimdi internetten araştırmaya çlışıyorum adetim 3. günü verilmesi gerek yazıyor ama benim adetim bitmişti kan alındığında bu doğru mu
İlk kan testimi bende 3ncu gununde vermistim tedaviye basladigimin ilk gunu ama dogru olup olmadigini bilemiyorum doktoruna sor yada kani alan hemsireye bi danis istersen

Saol canim birde kahveyi deneyeyim

Sonucu aldım 575. Allahıma bin şükür. Dördüncü denemede oldu çok şükür
ay canım çoooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride duyarım inşallah.
Allahım isteyen her kese hayırlısını nasip etsin

ay canım çoooook sevindim Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride duyarım inşallah.
Allahım isteyen her kese hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun. İnşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırım. Cuma günü ikinci test yapılacak. İnşallah böyle devam eder. Bizim işimiz şimdi başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…