Bugün 12. Günün değil mi canımİnşallah canım Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun. İnşallah hayırlı güzel haberlerinizi alırım. Cuma günü ikinci test yapılacak. İnşallah böyle devam eder. Bizim işimiz şimdi başlıyor.
Evet canım 12.günümüzdeyiz. Transfer günü hariç.Bugün 12. Günün değil mi canım
Canım ikinci test garantiye almak için. Değer düşebiliyor. Dış gebelik olabiliyor yada embriyo düşebiliyor. Doktorlar istirahati iki üç gün dışında vermiyorlar ama ben yattım. Pek dışarı çıkmadım. İğne içinde komşum yaptı. İnşallah ilkinde seninde isteyen herkesin yüzü güler.tranferden ne kadar zaman sonra bu şekilde güzel haberler alabiliyorsunuz.
Canım kusura bakma benim ilk denemem olduğu için çok soru soruyorum.
ve bundan sonra doktor sana istirahat mi verdi yani evde dinlenmen mi gerek , ikinci dediğin test ne için yaa ben hiçbirşey bilmiyorum...
hayirli sonucla bekliyoruz insallahBenimde dun oglen kahverengimsi bi leke geldi simdi kana gidiyoruz ..hayirlisi hakkimizda
11 nci gunum leke gelince erken gittimHayirli olsun canim kacinci gunundu bugun
NormaalllKızlar lütfen cvp yazın genital bölgeme vuran bir ağrım var bugün ayağa kalktığım zaman daha da şiddetleniyor sizce bu normal mi
Anladim 11. Gun gittin yani Allqh devaminu getirir insallah darisi bizlere11 nci gunum leke gelince erken gittim
Cnm sen hayırlı mutlu haberi almışsin allah tamamina erdirsin insallah sendede olmuş muydu bu şekilde bir ağrıNormaalll
ayyy sevindim gozunaydin... rabbim tamamini erdirsin insallah canim 140 mis benimdeKizlarr hamileymisim 184.7 mi ne cikmis ama progesteron dusuk cikmis dusuk tehlikesi yani simdi igne vurulmaya gidiyorum dualarinizi eksik etmeyinn
herşeyin hayırlısı canım çok sevindim.Merabalar bir süredir takip ediyodum.benim transverim 30 mayısta yapıldı kantesti icin 15 haziranda gel dediiBugün transver gününü saymazsak 11.günüm Ama ben dayanamadım 9. Gün idrar testi yaptım su erken olanlardan pozitif cıktı ama yinede cık korkuyorumm
Merhaba canım nasılsın? Ne yaptın keseyi yada keseleri gördün mü bende pazartesi gittim ama kese çok küçük dedi doktorum pazartesi yine kontrolum var inşallah bebegimin kesesi büyür o minik kalp atislarini duyarım yine beklemedeyim anlayacağın umarım sende hersey yolundadirCo sevindim canım allah tanımını erdirsin insallh ben 10 gün yaptım 372 ydi 12.günde 883 du senin kaç cikti
canım benim de ilk denemem hatta sen benden ileridesin ben 2 haziranda başladın o günden beri kendime karından iğne yağtım ve hala devam ediyorum hatta bundan sonra neler olacak ve benden neler istenecek çok merak ediyorum.Bu benim ilk tüpbebek denemem çok fazla bilgim yok alınan hormon ilaçlarından dolayı ıdrarda yanılmalar oluyomus birde belirtilerinizi paylasısanız cık sevinirim
canım içine ferah tut bence kesecik büyümüş olacak ve hatta kalp atışlerını bile duyacaksın Allahın izniyle dualarımız seninle sen yeter ki rahat ol...Merhaba canım nasılsın? Ne yaptın keseyi yada keseleri gördün mü bende pazartesi gittim ama kese çok küçük dedi doktorum pazartesi yine kontrolum var inşallah bebegimin kesesi büyür o minik kalp atislarini duyarım yine beklemedeyim anlayacağın umarım sende hersey yolundadir
Hayırlısı olsun canımcanım benim de ilk denemem hatta sen benden ileridesin ben 2 haziranda başladın o günden beri kendime karından iğne yağtım ve hala devam ediyorum hatta bundan sonra neler olacak ve benden neler istenecek çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?