Tüp bebek sonucu bekleyenler

ay simdi ben piskolojik olarak coktum 8. gunde 306 nere benim gibi 7. gunde 48.8 nere pfff karnimda agriyo bu karin agrisi benim cok piskolojimi bozuyo sanki adet olucam ve yarin adet günüm kizlar napsam yarin bidahami baktirsamki cikmismi cikmamismi die
Caniimm oyle dusunme rabbim nasip etmemisse bana bu degetlerle giderim ultrasona kese gorunmez kalp atisi gorunmez yarin ne olacagi belli olmaz tek transfer mi ayrica senn de cok az degil eger ikiye katlanarak artacagni hesap edersek 12.gunde guzel bi degere ulasir Rabbim isterse ne nasipederse o olur biz bilemeyiz lutfen boyle.dusunme dualarim hepinizle kendimden once benimle ayni kaderde olan arkdslarma dua ediyorum stres yapma dua et canim

ay simdi ben piskolojik olarak coktum 8. gunde 306 nere benim gibi 7. gunde 48.8 nere pfff karnimda agriyo bu karin agrisi benim cok piskolojimi bozuyo sanki adet olucam ve yarin adet günüm kizlar napsam yarin bidahami baktirsamki cikmismi cikmamismi die
Moralini bozma arkadaşım kıyasa girme bende adet belirtilerini hep yaşamıştım ve senin gibi olmadı diye üzülmüştüm ama 8. Gün değerim 87 çıkmıştı inşallah değerlerin güzelce katlanır ve devam eder moral bozmak yok ;)

Ayrica benimde kasik agrm karin agrim var adet belirtileri hep olucak gebede olcak.benimde adetime 2 3 gun var ayrica tek embriyo transfer edilmis sana degerin cok dusuk degil bana bakma benim 2 embriyo transfer edildi bana degil kimseye bakma herkesin herseyi farkli olur canim benim

Sonucun pozitif çok şükür rahat ol. Gebelikte adet sancısı zaten birçok insanda var... Kan değerine gelinci transfer edilen embriyo kiminde 3.gün kimin de 5. gün blast embriyo. Bu durumda her ikisinin 7.gün, 8.gün, 12. gün değeri aynı olamaz... endişelenmek yok :)

kizlar cok sagolun cok icimi rahatlattiniz beni en iyi siz anlarsiniz bilirim uc sene beklediktennsonra hamilelik testlerim pozitif cikinca soka girdim sanirim bide su ayni adet olacakmisim gibi larin agrilarim beni korkutuyo iste elimde deil ve ben yurtdisindayim aslinda normal randevum 18 inde yani benim dogum gunumde :) ama ben dayanamayip yapmitim simdi kendi doktorumuda arayamiyorum cunku burda nunara falan vermiolar doktorlar mecbur cumayi beklicem surda iki gunum kaldi zaten cuma gunuki degerimden anlasilir cubku ben bu kan testini pzrtesi yapmitim yani cuma gunuki degerm 48.8 i dorde katlarsa sorun yok gibi allah iteyen herkese nasip etsin kurban omdugum yrabbim

kizlar cok sagolun cok icimi rahatlattiniz beni en iyi siz anlarsiniz bilirim uc sene beklediktennsonra hamilelik testlerim pozitif cikinca soka girdim sanirim bide su ayni adet olacakmisim gibi larin agrilarim beni korkutuyo iste elimde deil ve ben yurtdisindayim aslinda normal randevum 18 inde yani benim dogum gunumde :) ama ben dayanamayip yapmitim simdi kendi doktorumuda arayamiyorum cunku burda nunara falan vermiolar doktorlar mecbur cumayi beklicem surda iki gunum kaldi zaten cuma gunuki degerimden anlasilir cubku ben bu kan testini pzrtesi yapmitim yani cuma gunuki degerm 48.8 i dorde katlarsa sorun yok gibi allah iteyen herkese nasip etsin kurban omdugum yrabbim
Hayirlisi olsun canim bende almanyadayim ve burda tr gibi istedigin an gidip test yaptiramiyorsun malesef

kizlar ya karin agrim bugun daha fazla sanki ve altta asiri derecede kasilmalarim var napsam gitsemmi esim gelince hastaneye suan asiri kramplar girio bugun adet gunum

Hamilelik testi pozitif cikan arkadaslardan tutunma kanamasi denilen seyi yasayan varmi. Varsa Hangi gun olmustu ne kadar surdu.

Ben transfer sonrası 10.gundeyım kanam falan olmadı benım henuz inşallh da olmaz
Bende 10.günümdeyim kasılma bel ağrısı filan yok çok merak ediyorum sonucu bugün idrar testi mi alsam acaba diye düşündüm.sonuç negatif çıkar diye korktum sonrada .siz ne durumdasınız 12.günü mü bekliyor herkes kan testi için

Bende 10.günümdeyim kasılma bel ağrısı filan yok çok merak ediyorum sonucu bugün idrar testi mi alsam acaba diye düşündüm.sonuç negatif çıkar diye korktum sonrada .siz ne durumdasınız 12.günü mü bekliyor herkes kan testi için
canim en sabirsiz benim hrralde ben transferin 7. gunu bi idar testi alim dedim olmassada daha belli olmaz uzulmem diye aldim bi test yaptim bide baktim ki ikinci cizgi cok silik cikmis sasirdim hemen gidip kan verdim kan sonucunuda bi sonraki gun alacaktim tabi deli seytan beni durttu kan sonucunu alana kadr bi tane daha test yapim bakim koyulasicakmi cizgi dedim yaptim gercektende hafif de olsa koyulasmisti ve ertesi gun doktorda garantiledi pozitif diye degerim 48.8 di suan adet gunum karin kasik ta kaislmalarim var hatta bu kasilmalardan korkup acaba hala hamilemiyim diye bidaha test yaptim gormemisin biri hamile olmus misali:) ondada tam koyulasmisti cizgi tabi hala kasik karin agrilarim ve kasilmalarim mevcut korkuyorum ama dua etmekten baska yapicak bise yok .. ve yarinda bakicaklar degerler katlamisml diye insl mutlulugum kisa surmez yani demem oki bence varsa cikabilir bende 7. gunde cikmisti ama yoksada uzulme her bubye ayni deil belki kanda cikar

Naptin canim gittinmi doktora?
canim yok gitmedim yarin normal test gunum bakim katlicakmi degerler agrilarim hala devam edio ama oyle katlanilmicak gibi deil surekli oluyo ama saniyelik allahtan dun esim yine test almis yaptim bu sefwr cizgi koyulasmisti insllh katladiki degerim cizgi koyulasti diye tahmin ediyorum ve bu dusunce olduugu icin biraz katlanmaya calisiorum her nekadar kasilma beni korkutsada :/ sen napiyosun

canim yok gitmedim yarin normal test gunum bakim katlicakmi degerler agrilarim hala devam edio ama oyle katlanilmicak gibi deil surekli oluyo ama saniyelik allahtan dun esim yine test almis yaptim bu sefwr cizgi koyulasmisti insllh katladiki degerim cizgi koyulasti diye tahmin ediyorum ve bu dusunce olduugu icin biraz katlanmaya calisiorum her nekadar kasilma beni korkutsada :/ sen napiyosun
Hic merak etme eger testte pozitif cikmissa öyledir yarinda gör bak degerin katlanmistir bende asiri midem bulantisi var cok fena ama katlanicaz artik bu arada sen nerde kaliyosun

Hic merak etme eger testte pozitif cikmissa öyledir yarinda gör bak degerin katlanmistir bende asiri midem bulantisi var cok fena ama katlanicaz artik bu arada sen nerde kaliyosun
ben avusturyadayim insallahs enin dedigin gibidir su kasilmalar beni mahvetti ama olsun yeterki bebisim benle olsun herseye ragziyim sirf ona bise olcak die bukadar korkuyorum yoksa agri umrumda bile degil bian önce bitsede bende su stresten dusunmekten kurtulsam bu kasilmalarim

ben avusturyadayim insallahs enin dedigin gibidir su kasilmalar beni mahvetti ama olsun yeterki bebisim benle olsun herseye ragziyim sirf ona bise olcak die bukadar korkuyorum yoksa agri umrumda bile degil bian önce bitsede bende su stresten dusunmekten kurtulsam bu kasilmalarim
Bak ben cok sükür 9 haftalik oldum ama hala cok asiri kasilmalarim agrilarim oluyo sanki adet olacakmisim gibi ama dedim ya normalmis

Back
X