• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek süreci

Ona bi cozum bulman lazim. Yakinlarda acil varsa iyi. Denesen aslinda cok acitmiyor ama sen bilirsin yinede olmayinca olmaz tabi. Catlatma ignesi var mesela onun saatini doktor soyliycek gece 11 dediyse o anda yapman lazim o cok onemli.
Evet daha once vurulmustum onuda. Artk bakicaz duruma gore

Bir sakıncası yoksa sorabilirmiyim kaç tane yumurtanız toplandı. Ben hafif derecede ohss oldum. Bu yüzden embriyolarım donduruldu. İnşallah haftaya transferim ama bana doktorum sadece femara ilacı verdi. Femarayı opudan öncede içmiştim ama şimdi onu niye verdiki anlamıyorum.
18 toplandi. Bende rahatsiz oldum 2 gece top gbi yattim uzanamadim gerinemedim ama dedigim gbi dayanamayacagim boyutta degildi.. Femara hic kullanmadim canim bilgim yok onla ilgili. Ha bu arada ilk denememde 8 yada 13 yumurta toplandi emin degilim onda daha cok agri yasadim agladigimi biliyorum sabaha kadar. Toplanan yumurta sayisi ile alakalimi emin degilim

18 toplandi. Bende rahatsiz oldum 2 gece top gbi yattim uzanamadim gerinemedim ama dedigim gbi dayanamayacagim boyutta degildi.. Femara hic kullanmadim canim bilgim yok onla ilgili. Ha bu arada ilk denememde 8 yada 13 yumurta toplandi emin degilim onda daha cok agri yasadim agladigimi biliyorum sabaha kadar. Toplanan yumurta sayisi ile alakalimi emin degilim
Benimde 18 toplandı 15 olgun çıkmış, yumurta sayısı ile alakalıymiş. O yüzden ohss olabilirsin demişti dr. 1 haftada kendimi zor toparladım.

Evet bende igne vuramam kendime bakalim ne yapicaz. Esim vuruyrdu normalde asilamada hep. Ama her zmn onu bulamam :) mahallemde saglik ocagi ve eczaneler var. Onlara vurdururum en kötu
Aşılama aşamaları nasıl acaba bende yaptırmak istiyorum ve benimde iğne korkum var kendime yapabilir mıyım Bilmiyorum 😔😔

Back
X