- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.538
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki kadın kendi kendine üreyecekBütün yorumlara beğendim ata ata geldim.
Benlik bir şey yok diyip kontrole gelmemek kaçıncı seviye umursamazlık?
Farkindayim istemediginin de konu sahibi seviyor adami belli ki, onu uzmemek icin yumusak gecis yaptimCok naifsin. Adam zaten cocuk mocuk istemiyo ki. Kadin gitmese adam sevinir gibi
Merhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
Olay şu, ben tüp bebek tedavisine başladığımızı annem dahil kimseye söylemedim. Stres faktörü olsun istemedim. Yapı olarak stresli bir insanım kendimi rahatlatmaya Vs çalışıyorum, ki ilaçlar yeterince duygusal yapıyor insanı. Yarın kontrol var, eşim izinli önce ben gelmeyeyim sen git dedi. Sonuçta benlik bir şey yok dedi ben biraz bozulunca tamam dedi. Sonra annesi aradı yarın beni hastaneye götür dedi annesine yok dedi vs. Sonra bana anneme yarın evde olacağım dedim seninle de gelemem yalan söylemiş olurum dedi. Günlerce ağlamak istiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum yada hissediyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir eşlik. Ben o kadar hormon kullanıyorum, kendimi berbat hissediyorum her türlü fedakarlığı yapıyorum o annesine yalan söylememek için gelmek istemiyor.
Ay bu ayının neyini seviyorFarkindayim istemediginin de konu sahibi seviyor adami belli ki, onu uzmemek icin yumusak gecis yaptim![]()
Ne bileyim ya cocuk yapmak icin ugrastigina gore seviyordur diye dusundumAy bu ayının neyini seviyor![]()
iyi de ama baba olacak adam yok ki, yok gibi bir şey yani, ara ki bulasınBence beklentiyi bitirmek, baba yokmus gibi davranmak işler bi duzen degil, bunu anlatmaya çalışıyorum aslinda.
Ebeveyn olarak hic bisey beklemesen bile cocuk baba arıyor. Belki biliyosunuzdur bende bosandim ama kizim babaya cok duskun. Cocugu arayip sormasa, cocugum adina kırgın hissederdim. Anasayfada şu an konu var mesela. Adam 8 yildir aksamlari uyuyor, cocuklarin uyku vaktinde kalkiyomus. Buna rağmen 2 cocuk yapılmış, kocam uyuyor diye sikayet ediliyor. Hadi 1.cocugu yaptin, gordun, 2.neden yapildi? Mantiksiz dimi?
O yuzden "ben tek basima yeterim" demek yerine bu adamdan bi cacık olmaz cocuk yapmayayim demek daha dogru. Geldim gidiyorum, kk da kacinci senem, bazi kadinlari anlayamıyorum açıkçası
Bunu kabullenmek çok güç geliyor.belki de çocuk sahibi olmanın vakti henüz gelmemiştir
görmeniz gereken gerçek yüzler vardır
Sadece çabalayan anlaşılan sizsiniz cocuk için eşini mecburiyetten eşlik ediyor şimdiden bu kadar sorumsuzsa bebeğiniz olunca bu yükü taşıyabilecekmiMerhaba arkadaşlar, 3 yıllık evliyiz doğal yollardan çocuk sahibi olamadık. Tüp bebek tedavisine başladık. Eşim her zaman zor bir insandı fakat bu süreçte midemi bulandırdı yaptıkları. Muhtemelen 3 gün sonra transferim var şu an hüngür hüngür ağlıyorum.
Olay şu, ben tüp bebek tedavisine başladığımızı annem dahil kimseye söylemedim. Stres faktörü olsun istemedim. Yapı olarak stresli bir insanım kendimi rahatlatmaya Vs çalışıyorum, ki ilaçlar yeterince duygusal yapıyor insanı. Yarın kontrol var, eşim izinli önce ben gelmeyeyim sen git dedi. Sonuçta benlik bir şey yok dedi ben biraz bozulunca tamam dedi. Sonra annesi aradı yarın beni hastaneye götür dedi annesine yok dedi vs. Sonra bana anneme yarın evde olacağım dedim seninle de gelemem yalan söylemiş olurum dedi. Günlerce ağlamak istiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum yada hissediyorum. Bu nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir eşlik. Ben o kadar hormon kullanıyorum, kendimi berbat hissediyorum her türlü fedakarlığı yapıyorum o annesine yalan söylememek için gelmek istemiyor.
Gelecek yorumların ortak ve ana teması: Bu adama neden baba yapıyorsunuz?
Siz şimdi kabullenmezseniz ileride çocuğunuzla birlikte kabullenmek zorunda kalacaksınız?Bunu kabullenmek çok güç geliyor.
Haklısınız.. ne olduğunun ve ne olması gerektiğinin farkındayım.. bu son yaşananlar bardağı taşıran son damlaSiz şimdi kabullenmezseniz ileride çocuğunuzla birlikte kabullenmek zorunda kalacaksınız?
Şu an daha transfer için gelmediğinde "haklı olarak" kırılıyorsunuz, 3 gün sonra tek ebeveyn olarak kaldığınızda, ne hissedeceksiniz?
Hayatta sürprizler olabilir, insanlar farkında olmayabilir. Fakat sizde bariz olarak ne yaşanacağı belli.
Ben anne değilim, fakat anne olmak istemenizi anlıyorum saygı da duyuyorum.
Fakat size eşiyle beraber ortak kararla bir köpek sahiplenmiş biri olarak söylüyorum, ben bunda bile 100 kez sordum, en ufak bir istememe durumun varsa sahiplenmeyelim. Düşünün bu bir köpek. Ben eşim hayvanıma bile ya kötü davranırsa, ya da vermek isterse diye korktum çünkü hiç alışkın değildi ve geçmişte saldırıya uğradığı için korkuyordu, siz çocuktan bahsediyorsunuz.
Lütfen gerçeklere gözünüzü kapamayın.