İnsan bir an önce öğrensin istiyor ama sanki biraz erken gibi yine de sen bilirsin canımBenimkide 3. gun embriyosu. ama ben baktirmak istiyorum artik. ona gore rapor alicam bayramda calisiyorum yoksa. ikinci gun de esim memlekete gidecek birinci gun kurban arti raporum bitiyor rapor almam gerekecek o yuzden yarin baktirayim diyorum.
yoo doktorum yeme icme ishal kabizlik hepsi serbest dediKizlar evde sikintidan hep yemek yiyorum zaten siskinlik gaz kabizlik oluyor sonradan pisman oluyorum. Transferden sonrasize cok yemek yemeyin diyen oldu mu
Bal bebek bugün migrosa gittim ve artık exotic satılmıyor dediExotic sise icinde bilmiyorum ne kadar dogal ama icinde havuc parcalarini hissediyorsun icerken cnm.
Iyi yapmissin ya doluydu bizim burdaBal bebek bugün migrosa gittim ve artık exotic satılmıyor dediŞaka gibi bende iki kilo havuç aldım tavşan gibi kemiriyorum
Benim 2. Seferde bos gebelik oldu ilk 2 hafta bir sey yasamadim.8 haftalik dusuk oldu 5. Haftadan itibaren lekelenmeler baslamisti.Kızlar günaydın aranızda 6. Günü geçtiği halde yerleşim kanaması görmeyen var mı??
Benim 9.günüm lekelenme olmadı iyi mi kötü mü bilmiyorum amaKızlar günaydın aranızda 6. Günü geçtiği halde yerleşim kanaması görmeyen var mı??
Kizlar bence lekelenme olmamasi daha iyi herkesde olmuyor zaten ve bazen dusuk belirtiside olabiliyor.Sonraki gunlerde de kahverengi gordukce kanama basliycak diye korku oluyor ve surekli kanama onleyici igne olmak zorunda kaliyorsunuz.Insllh tutmustur bu arada hayirli haberlerini alirizBenim 9.günüm lekelenme olmadı iyi mi kötü mü bilmiyorum ama
İnşallah canım benim Rabbim herkesin gönlüne göre versinKizlar bence lekelenme olmamasi daha iyi herkesde olmuyor zaten ve bazen dusuk belirtiside olabiliyor.Sonraki gunlerde de kahverengi gordukce kanama basliycak diye korku oluyor ve surekli kanama onleyici igne olmak zorunda kaliyorsunuz.Insllh tutmustur bu arada hayirli haberlerini aliriz
Bugunmu kan verecektiniz bol sanslarBenim de bugun 8. gun 3. denemem cok stresliyim
Hala gidemedim cok korkuyorum. Herkes icin dua ediyorum icinde kendim icinde.Bugunmu kan verecektiniz bol sanslar
Sakin stres yok olumlu dusunun olumlu olsun insllh dualarimiz bugun sizinleHala gidemedim cok korkuyorum. Herkes icin dua ediyorum icinde kendim icinde.
Kızlar günaydın aranızda 6. Günü geçtiği halde yerleşim kanaması görmeyen var mı??
Yani her gebelikte tutunma kanaması olacak diye bir kural yok değil mi? Kişiden kişiye değişiyordur diye düşünüyorumBenim 2. Seferde bos gebelik oldu ilk 2 hafta bir sey yasamadim.8 haftalik dusuk oldu 5. Haftadan itibaren lekelenmeler baslamisti.
Kasık ve bel ağrısı dışında herhangi bişi yaşamadım diyorum ya sanırım herkes farklı bişi yaşıyorlarVar ben goremedim. Yerleşme kanaması görmek şart değil ki. Ben 2 kere doğal yoldan hamile kaldım hiç yerleşme kanaması yaşamadım.
Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Bende bişey sorayim kollarda bacaklarda ağrı yasayan kemik kas ağrısı yasayan var mi? Kan sulandırıcı ıgneler mi yapıyor yoksa hareketsiz kalmaktan mi tutuldum. Çok hareketsiz değilim ama günlük hareketlerimde yok tabiki.
Kasık ve bel ağrısı dışında herhangi bişi yaşamadım diyorum ya sanırım herkes farklı bişi yaşıyorlarinşallah hepimizi hayırlı sonuçlara alırız
yaaa oylemi diyorsunuz . burda bakiyorum 8. 9. gun ogrenenler bile var ama cikmamsi yada dusuk cikmasi halinde moral bozuklugu olucak. Esimde yarin aksam bakalim diyor. Hic cesaretim yok suan...İnsan bir an önce öğrensin istiyor ama sanki biraz erken gibi yine de sen bilirsin canım
Çok iyi düşün içini ferah tut ve ozaman yarın bebeğinin haberini al inşallhyaaa oylemi diyorsunuz . burda bakiyorum 8. 9. gun ogrenenler bile var ama cikmamsi yada dusuk cikmasi halinde moral bozuklugu olucak. Esimde yarin aksam bakalim diyor. Hic cesaretim yok suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?