Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Benimde ilk denemem Pazartesi günü transferim sizle aynı gün olucaz olumsuz sonucunuzu aklınıza getirmeyin inşallah bu kez hayırlısı ile olumlu sonuç alırsınız kaç embriyo transfer edilecek dediler mi size

Benimde ilk denemem Pazartesi günü transferim sizle aynı gün olucaz olumsuz sonucunuzu aklınıza getirmeyin inşallah bu kez hayırlısı ile olumlu sonuç alırsınız kaç embriyo transfer edilecek dediler mi size

Selam kızlar ben de dondurulmuş ile ilk kez ama toplamda 5.kez tedavime başlayacağım bu sefer 1.hariç hepsinde kısıtlı hareket ettim bu sefer ise gitmeyi düşünüyorum içiniz de işine başlayıp hamile kalan var mi

Çok okudum araştırdım genelde hareketli olanlar daha çabuk tutmuş

acilde hamilleik testi yapmadılar ya ne yapmalıyım kizlar

Hadi ya neden yapmıyorlar ki o zaman sabahı bekle daha net bir sonuç alırsın inş.inan seni merak ettiğimden kalktım aldım telefonu şarjdan hayırlısı bakalım bide özel hastanenin acilinde şansını dene bakalım ne diyecekler.bende test aldım sabah ilk idrarla bakıcam inş.hepimiz güzel sonuçlar alırız

İlâç kullanmadan transfer mi ilk kez duydum hakkınızda hayırlısı umarım sağlıkla tutunur miniğiniz size
Sizinde şimdiden hayırlı olsun transferiniz kesinlikle pozitif düşünmek çok önemli sonuçta bizim elimizden bolca dua edip hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor

inşallah canim simdi özele geldim laborant diyo o idrar testi silik diyo ama bariz net kızlar öyle silik falan değil yanındaki vardır diyo o yoktur dedi paranı harcama diyo abi dedim 15 bin liraya tüp bebek yatırmışım 75 liradan mi kacicam

inşallah kanda da görürüm 5 yıla girdi evliliğim belki 100 tane tek çizgi gordum hayatımda ilk defa çift çizgi gordum Rabbim insallah devamını da getirtir .Cümlemize ajandada gosterir

Bence de yaptır sabaha kadar o stresle acabayla beklemekten iyidir. ne saçma parasını onlar mı verecekte derdine düşüyorlar

Ne güzel beraber gün sayarız artık Geçen sefer bir tane 5.gün embriyosuydu tutmadı.bu sefer iki tane 5. Gün koydurmaya karar verdim inşallah şansım artsın diye.sizinki nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…