Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Jel yapıyodur bazen bende de kahverengi olarak geri geliyor. Panikleme hemen lütfen

Canım bende lutinus kullanıyorum bende de oldu rahat ol lütfen kendine ve bebişine eziyet etme

merhaba kızlar ben de ağustos transfer yapılanlardanım. topiği geç farkettim :) 6 ağustos transferim yapıldı. 3.gün embriyosu 2 adet. 19 ağustos test sonucum 9,6 çıktı. kimyasal gebelikmiş. bu 3.denememdi...

iyiki varsınız kızlar iyiki zaten eşimle konuştum ağlayarak o beni sakinleştirdi şimdi iyiyim Rabbim e teslimim o ne derse o olur
En güzeli canım ama insan panikliyor. Yine de bütün sakinliğimizle üstesinden gelmeliyiz. Unutma bizim güçlü kuvvetli ve dimdik olmamız lazım. Çünkü biz güçlü kadınlarınız nelerin üstesinden geliyoruz.

Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım bi vakti zamanı vardır. Biraz sabırlı olmamız lazım sadece

canim senin hiç agrım oldumu ya benim bugün 7. yünüm ama dünden beri karnım agriyo kasıklarıma birşey batiyo ama karin agrım baya var korkutuyor bu beni
Sabah kalktım grupta bir iki arkadaşa mesaj yazdım hafiften kadınlarımda ağrı vardı lavaboya gittim ve kahverengi leke geldi bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu lekeyi görünce çok kötü oldum çok korktum üzüldüm ağladım.gün içinde de leke ara ara geldi ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor
az önce pembe pembe akintimgelmeye başladı çok korkuyorum ağlama kriizne girdim adet oldum diye doktorum normal korkma ilaç içiyorum adet olmazsın dedikce ben agliyorum

Bugün transferden sonra ki 7.günüm ve bugüne kadar ağrım ya da başka hiçbir belirtim yoktu bu sabah kalktığımda başladı dün biraz ayakta kaldım ondan mıdır acaba zorlandı mı bişey olmamıştır umarım Rabbim sımsıkı tutundursun hepimizin yavrularını inş

Yerleşme kanaması da olabilir. Jel de yapıyo olabilir eğer tortu şeklindeyse jeldendir

tatlim aynı zaten seninle günlerimiz benim ağrılarım hep var ama çok korktum peçeteyle silerken farkettim peme geldi benim de ama daha sonra kesildi suan yok cok sukur ama beni korkuttu hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…