Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese nasip etsinIkizmi acaba :) hayirli olsun insallah
Jel yapıyodur bazen bende de kahverengi olarak geri geliyor. Panikleme hemen lütfenyok canim lutinus kullanıyorum ama benim 2 3 gündür karnım agriyo birde baya pembe pembe gelince korkum iste.Kizlar hepiniz çok şanslısınız benim eşim yanimda olamıyor herşeye tek başına koşturmak çok zor hele bu süreçte çok yiprandim
Canım bende lutinus kullanıyorum bende de oldu rahat ol lütfen kendine ve bebişine eziyet etmeyok canim lutinus kullanıyorum ama benim 2 3 gündür karnım agriyo birde baya pembe pembe gelince korkum iste.Kizlar hepiniz çok şanslısınız benim eşim yanimda olamıyor herşeye tek başına koşturmak çok zor hele bu süreçte çok yiprandim
Allah sizden razı olsun arkadaşlar daha sakinlerim şuan ama cokkorktumCanım bende lutinus kullanıyorum bende de oldu rahat ol lütfen kendine ve bebişine eziyet etme
Ama ilk defa oldu bayadır kullanıyorum ben bunu hap gibi zaten jel gibide değilJel yapıyodur bazen bende de kahverengi olarak geri geliyor. Panikleme hemen lütfen
Şimdi yapmaktan hoşlandığın birşeyler yap kafanı dağıtAllah sizden razı olsun arkadaşlar daha sakinlerim şuan ama cokkorktum
Yerleşme belki de. Kırmızı kan gelmediği sürece hiç korkmaAma ilk defa oldu bayadır kullanıyorum ben bunu hap gibi zaten jel gibide değil
inşallah canim benim sen nasılsınYerleşme belki de. Kırmızı kan gelmediği sürece hiç korkma
iyiki varsınız kızlar iyiki zaten eşimle konuştum ağlayarak o beni sakinleştirdi şimdi iyiyim Rabbim e teslimim o ne derse o olurŞimdi yapmaktan hoşlandığın birşeyler yap kafanı dağıt
Allah hayırlısını nasip etsin canim benim dondurjlmusun var mi pekimerhaba kızlar ben de ağustos transfer yapılanlardanım. topiği geç farkettim :) 6 ağustos transferim yapıldı. 3.gün embriyosu 2 adet. 19 ağustos test sonucum 9,6 çıktı. kimyasal gebelikmiş. bu 3.denememdi...
En güzeli canım ama insan panikliyor. Yine de bütün sakinliğimizle üstesinden gelmeliyiz. Unutma bizim güçlü kuvvetli ve dimdik olmamız lazım. Çünkü biz güçlü kadınlarınız nelerin üstesinden geliyoruz.iyiki varsınız kızlar iyiki zaten eşimle konuştum ağlayarak o beni sakinleştirdi şimdi iyiyim Rabbim e teslimim o ne derse o olur
Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım bi vakti zamanı vardır. Biraz sabırlı olmamız lazım sadecemerhaba kızlar ben de ağustos transfer yapılanlardanım. topiği geç farkettim :) 6 ağustos transferim yapıldı. 3.gün embriyosu 2 adet. 19 ağustos test sonucum 9,6 çıktı. kimyasal gebelikmiş. bu 3.denememdi...
aynen canim Rabbim yardımcımız olsunEn güzeli canım ama insan panikliyor. Yine de bütün sakinliğimizle üstesinden gelmeliyiz. Unutma bizim güçlü kuvvetli ve dimdik olmamız lazım. Çünkü biz güçlü kadınlarınız nelerin üstesinden geliyoruz.
Allah hayırlısını nasip etsin canim benim dondurjlmusun var mi peki
[/QUOT
amin allah emeklerimizi boşa gidermesin. sağ salim çcuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim kucağını boş bırakmasın canım bi vakti zamanı vardır. Biraz sabırlı olmamız lazım sadece
Sabah kalktım grupta bir iki arkadaşa mesaj yazdım hafiften kadınlarımda ağrı vardı lavaboya gittim ve kahverengi leke geldi bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu lekeyi görünce çok kötü oldum çok korktum üzüldüm ağladım.gün içinde de leke ara ara geldi ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyorcanim senin hiç agrım oldumu ya benim bugün 7. yünüm ama dünden beri karnım agriyo kasıklarıma birşey batiyo ama karin agrım baya var korkutuyor bu beni
az önce pembe pembe akintimgelmeye başladı çok korkuyorum ağlama kriizne girdim adet oldum diye doktorum normal korkma ilaç içiyorum adet olmazsın dedikce ben agliyorum
Yerleşme kanaması da olabilir. Jel de yapıyo olabilir eğer tortu şeklindeyse jeldendirSabah kalktım grupta bir iki arkadaşa mesaj yazdım hafiften kadınlarımda ağrı vardı lavaboya gittim ve kahverengi leke geldi bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu lekeyi görünce çok kötü oldum çok korktum üzüldüm ağladım.gün içinde de leke ara ara geldi ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor
tatlim aynı zaten seninle günlerimiz benim ağrılarım hep var ama çok korktum peçeteyle silerken farkettim peme geldi benim de ama daha sonra kesildi suan yok cok sukur ama beni korkuttu hayirlisiSabah kalktım grupta bir iki arkadaşa mesaj yazdım hafiften kadınlarımda ağrı vardı lavaboya gittim ve kahverengi leke geldi bugüne kadar hiçbir belirtim yoktu lekeyi görünce çok kötü oldum çok korktum üzüldüm ağladım.gün içinde de leke ara ara geldi ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?