Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

inşallah kanda da görürüm 5 yıla girdi evliliğim belki 100 tane tek çizgi gordum hayatımda ilk defa çift çizgi gordum Rabbim insallah devamını da getirtir .Cümlemize ajandada gosterir
Ben de 4 senelik evliyim. İlk kez mi tüp bebek demiyorsun ve sorununuz neydi?

Evet canım doktorun şansın daha yüksek olduğunu söyledi.KEndi yumurtamı takip edip çatlatma iğnesi vuruldum.o gündem bir hafta sonrada transfer yapılcak.bu süre zarfında ilaç kullanmadan herşey doğal seyrinde ilerliyor.bende ilk kez deniyorum bakalım sanırım bu şekilde transferi tek ben deniyorum arkadaşlar içerisinde

Arkadaşlar 1 tane embriyo 5. gün embriyosu bugün transfer günüyle birlikte 7. günün değerim 44 cıktı insallah katlanarak devam eder
Maşallah oldu bu iş :)
Şimdi rahatlayıp hiç birşey düşünmeden keyfini çıkarın katlanması vs hiç kafanı yorma bile çok sevindim sizin adınıza

Maşallah oldu bu iş :)
Şimdi rahatlayıp hiç birşey düşünmeden keyfini çıkarın katlanması vs hiç kafanı yorma bile çok sevindim sizin adınıza

sağol canim Allah ım dilerim bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkesin yüzünü güldürsün sağlıcak la gelsinler

Arkadaşlar 1 tane embriyo 5. gün embriyosu bugün transfer günüyle birlikte 7. günün değerim 44 cıktı insallah katlanarak devam eder
Ay hadi gözün aydın çok sevindim şimdi sonucu o laboranta da göster lütfen.inş.katlanarak devam eder keseydi kalp atışıydı derken sağlıkla kucağına almak da nasip olur senin ve buradaki tüm bekleyenlerin

amin canim benim yemin ederim hep birlikte diye dua ettim herzaman kızlar okadar çok okudum ki ne oluyo diye bide pembe akıntıda çok ağladım bugün idrar testini öylesine yaptım ilaçları daha fazla almayayım dedim vucud hormon dolu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…