Ben de 4 senelik evliyim. İlk kez mi tüp bebek demiyorsun ve sorununuz neydi?inşallah kanda da görürüm 5 yıla girdi evliliğim belki 100 tane tek çizgi gordum hayatımda ilk defa çift çizgi gordum Rabbim insallah devamını da getirtir .Cümlemize ajandada gosterir
Evet canım doktorun şansın daha yüksek olduğunu söyledi.KEndi yumurtamı takip edip çatlatma iğnesi vuruldum.o gündem bir hafta sonrada transfer yapılcak.bu süre zarfında ilaç kullanmadan herşey doğal seyrinde ilerliyor.bende ilk kez deniyorum bakalımİlâç kullanmadan transfer mi ilk kez duydum hakkınızda hayırlısı umarım sağlıkla tutunur miniğiniz size
Sizinde şimdiden hayırlı olsun transferiniz kesinlikle pozitif düşünmek çok önemli sonuçta bizim elimizden bolca dua edip hayırlısını istemekten başka birşey gelmiyor
Evet doktorum da aynı şekilde söylüyor hayırlısı inşÇok okudum araştırdım genelde hareketli olanlar daha çabuk tutmuş
ay sorma adam beni sınır etti bak iste dimi bi bak sonra soyleBence de yaptır sabaha kadar o stresle acabayla beklemekten iyidir. ne saçma parasını onlar mı verecekte derdine düşüyorlar
evet canim ilk kez bir aşılama negatifti sorum eşimle yanyana gelemiyoruz asker eşim devamlı görevde birada sperm hareketsizBen de 4 senelik evliyim. İlk kez mi tüp bebek demiyorsun ve sorununuz neydi?
Ben çok heyecanlı panik biriyim inşallah bu sorun olmaz
[/QUO
Yok canım bence bunların çok etkisi yok olması gerekiyorsa olur inş sonuçta panik olacağız tabi biz özeliz
Kübra hanım.Merhaba bahçeci de hangi doktor acaba
Canım merak etme güzel bi değer çıkacak Emin’im ben :)kızlar zaman gecmiyooooo korkuyorum
ay insallah canim Kalbim çıkacak yerindenCanım merak etme güzel bi değer çıkacak Emin’im ben :)
Kaçıncı gündü canım senin transfer 7. Mikızlar zaman gecmiyooooo korkuyorum
Maşallah oldu bu iş :)Arkadaşlar 1 tane embriyo 5. gün embriyosu bugün transfer günüyle birlikte 7. günün değerim 44 cıktı insallah katlanarak devam eder
Maşallah oldu bu iş :)
Şimdi rahatlayıp hiç birşey düşünmeden keyfini çıkarın katlanması vs hiç kafanı yorma bile çok sevindim sizin adınıza
Bizde merakla bekliyoruz burda güzel haberlerini..yanlızmısın ve yanında sana destek olacak birilerikızlar zaman gecmiyooooo korkuyorum
yalnızım eve gidince eşimi görüntülü arayıp silicem canim çok sukur be sonunda söyleyebiliyorum bende hamileyimBizde merakla bekliyoruz burda güzel haberlerini..yanlızmısın ve yanında sana destek olacak birileri
Ay hadi gözün aydın çok sevindim şimdi sonucu o laboranta da göster lütfen.inş.katlanarak devam eder keseydi kalp atışıydı derken sağlıkla kucağına almak da nasip olur senin ve buradaki tüm bekleyenlerinArkadaşlar 1 tane embriyo 5. gün embriyosu bugün transfer günüyle birlikte 7. günün değerim 44 cıktı insallah katlanarak devam eder
amin canim benim yemin ederim hep birlikte diye dua ettim herzaman kızlar okadar çok okudum ki ne oluyo diye bide pembe akıntıda çok ağladım bugün idrar testini öylesine yaptım ilaçları daha fazla almayayım dedim vucud hormon dolu diyeAy hadi gözün aydın çok sevindim şimdi sonucu o laboranta da göster lütfen.inş.katlanarak devam eder keseydi kalp atışıydı derken sağlıkla kucağına almak da nasip olur senin ve buradaki tüm bekleyenlerin
Şu idrarla yaptığın testin adı neydi bende alcsm :) 7. GünArkadaşlar 1 tane embriyo 5. gün embriyosu bugün transfer günüyle birlikte 7. günün değerim 44 cıktı insallah katlanarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?