Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

malesef hiç yok. 3.güne zor gidiyorlar zaten.
4.deneme için iyi bir labaratuar araştırmasındayım yardımlarınızı bekliyorum
Benim de her şey normal olmasına rağmen yumurtalarim ilaçlara tepki vermiyor ve az sayıda yumurta gelişiyor o da kalite olarak çok iyi olmuyordu. Benim drum Hulusi Bülent zeyneloglu havuz yöntemiyle yumurta topladi. Ve bir tane beşinci gün kaliteli embriyom oluştu ve şimdi çok şükür hamileyim.

ay kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et testimiz yaklaştı korkular arttı senin varmıydı hiç belirtin

inşallah canim benim sen nasılsın
Mrb.. trasnferinizin sonucu ne olursa olsun kendinizi sıkmayin.hayatin neler getirecegini bilemeyiz.Oncelikle Rabbim senden ne gelirse gelsin bana kolaylik nasip et diyin.Rabbim yukunuzu hafitletir her zorlukta kolaylikta vardir kendimizi birakmamaliyiz. Umarim gonlunuzce olur hersey dualarimizi birakmayalim insallah burdaki tum arkadaslarimiz iyi veya kotu kendi icin ne hayirlisiyla onunla karşilaşsin.

ay kuzum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et testimiz yaklaştı korkular arttı senin varmıydı hiç belirtin
Herkese dua ediyorum inşallah güzel haberlerini alicaz. Benim hiç bir belirtim yoktu. Çok kendini dinlememeye çalış ben çok rahattım bu kez öyle sürekli yatmadım Allah'a emanet deyip başka şeyler düşünmeye calistim.

malesef hiç yok. 3.güne zor gidiyorlar zaten.
4.deneme için iyi bir labaratuar araştırmasındayım yardımlarınızı bekliyorum
Canım iyi bir labaratuvar arıyorsan kesinlikle bahçeciyi öneririm merkez araştırırken bende özellikle labaratuvara dikkat ettim ona göre araştırma yaptım türkiyenin en büyük labaratuvarıymış.

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. başkent üniversitesinde mi doktorun

Kızlar ya benm değerlerim önceki gibi ilerlemedi 7. Günden itibaren değerlerim 59-207-290-405(bugün çıkan yani 13. Gün) napcam niye böyle oldu bilmiyorum bi yorum yapın doktor pazartesi yi bekle dedi kimyasal mıdır acaba???

Yerleşme kanaması da olabilir. Jel de yapıyo olabilir eğer tortu şeklindeyse jeldendir
İnş öyledir jel kullanmıyorum iğne benimki peçeteyle kurularken peçeteyle geliyor tortu değildi daha kıvamlı ve kasıklarımda çok ağrı var umarım geçer

tatlim aynı zaten seninle günlerimiz benim ağrılarım hep var ama çok korktum peçeteyle silerken farkettim peme geldi benim de ama daha sonra kesildi suan yok cok sukur ama beni korkuttu hayirlisi
Evet bende baya korktum şimdi leke kesildi ama kasıklarım çok ağrıyor

Adet gününüz yakın mı?

Kızlar benimde pazartesi transferim var.İlk denemede olumsuz sonuçlandı.Bu sefer ilaç kullanmadan transfer yapılacak bakalım bu nasıl olcak..Pozitif sonuç alanları tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız darısı bizlere inşallah

Adet gününüz yakın mı?
Transferimin 7.günü ayın 26 sı test günüm adetim 28 inde
kızlar
resim yükleyemiyorum ama testimde 2 çizgi var şuan inanamiyorum
Aaaa nasıl yani 7.günde idrarda mı çıktı hayırlısı inş.bende dayanamayıp yarın bakıcam inş.
canim daha 7. gün pazartesi test günün acile gidiyorum simdi ona vermeye
Hadi bakalım merakla bekliyorum hayırlısıyla güzel sonuçlar al inş.

sağol kuzum hepimiz insallah. benimde transferimin yedinci günü erken hamilelik testi aldim insallah yanlış değildir hemen 40 saniye de belirginleşmeye başladı. nasıl resim koyacağını bilmiyorum bilsem atardım resmi sizede

Yaa harika. 5.gün embriyosuydu sanırım tek mi çift miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…