Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Canım sen çok mu hareket ettin yattın mı ya ben Salı’dan beri yatıp dinleniyorum evde dolaşıp yatıyorum acaba yanlış mı bu yaptığım günlük işler yapıyor muydun sen

Ne güzel beraber gün sayarız artık ☺ Geçen sefer bir tane 5.gün embriyosuydu tutmadı.bu sefer iki tane 5. Gün koydurmaya karar verdim inşallah şansım artsın diye.sizinki nasıl olucak
Cnm bnm 3.günde dondurdular 3.gün olarak olmakta galiba sayıyla ilgili bişey demedi doktorum sadece koordinatör 2tane dedi sizde sorun neydi özel değilse

Seninde bariz var kaçıncı gündü canım hadi hayırlı olsun:) maşallah
Saol canım sanki gözüm çift görüyor gibiydi baya bi kendime gelemedim bugün 7.günümdü sabah şiddetli kaşık ağrısı ve kahverengi lekeyle başladım güne bütün gün çok stresli ve üzgündüm arkadaşın çift çizgi çıkınca ondan cesaretle bende yaptım

Canım sen çok mu hareket ettin yattın mı ya ben Salı’dan beri yatıp dinleniyorum evde dolaşıp yatıyorum acaba yanlış mı bu yaptığım günlük işler yapıyor muydun sen
canim benim transfer günü 1 saat yattım sonra eve minibüsle otobüsle derken 3 vesayetle geldik sonra biraz alisveri s yaptın sonra eve geldim yattım 2 saat kadar sonra arkadaşının kına gecesine gittim ayaktaydım hatta oynadım bile o gece sonraki gün düğünü vardi ama o gün yattım yemek yaptım falan evdeydim sonra akşam düğünde de oynadım sonraki gün kayinvalideme gittik bütün gün oturdum sonraki günde ise başladım adam akıllı yatmadım yani ama kayısı yedim günde 3 4 tane bu 7 günde 2 tane avakado yedim 2 dilimde ananas yedim hergun 1 avuç kabak çekirdeği yedim bunları burdan öğrendim etkili oldumu bilmiyorum

Ne güzel ya birer birer hayırlı haberler alıyoruz :) allah tamamına erdirsin çok sevindim

helal olsun bacim bende ilacım yarın bitiyodu diye öylesine yaptım çift cıktı Rabbim kucagimiza da aldirsin

aynı gün transfer olduk aynı gün hamilelik öğrendik tatlim hayırlı olsun benimkide boyle
Evet canım senden cesaretle baktım sabah ilk idrarla bakıcaktım darısı bekleyen tüm arkadaşların başına inş.kanda da güzel bir değer çıkar ve katlanarak devam eder

Kız sen birde oynadın mı :))
Valla yarın bende ayağa kalkayım artık 3 Gündür hareketsiz kaldım resmen ben dışarı hiç çıkmadım

Kız sen birde oynadın mı :))
Valla yarın bende ayağa kalkayım artık 3 Gündür hareketsiz kaldım resmen ben dışarı hiç çıkmadım
valla oynadım çünkü kimsenin haberi yok en yakın arkadaşımın malesef öyle denk geldi napim azcik dolandım çok saklanmadım doktorum horon tepmezsen bisey olmaz demisti

Maşallah ne güzel çıkmış hamilesiniz inşallah
Inş.Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
Ne güzel ya birer birer hayırlı haberler alıyoruz :) allah tamamına erdirsin çok sevindim
Aminn inş sayfanın uğuru sanırım hala elim ayağım titriyor bugün o kadar çok korktum ki şimdi çift çizgiyi görünce atamadım hala şoku
helal olsun bacim bende ilacım yarın bitiyodu diye öylesine yaptım çift cıktı Rabbim kucagimiza da aldirsin
Amiiinnn canım inş.Rabbim isteyen herkese tattırsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aynı durum bendede oldu valla çok sukur Rabbim e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…