Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kızlar ben yine kasık ağrısı ve bu defa daha kahverengiden kırmızıya yakın bi lekelenme ile uyandım eşim de yok yanımda kafayı yicem neden olur böyle sanki adet öncesi gibi

Kızlar ben yine kasık ağrısı ve bu defa daha kahverengiden kırmızıya yakın bi lekelenme ile uyandım eşim de yok yanımda kafayı yicem neden olur böyle sanki adet öncesi gibi
Doktoruna söyle bence. Progestan kullanıyor musun? Kullanmıyorsan muhtemelen onu verecektir

hemen doktorunu ara anım ona gore iğne vurabilirler kaşıma grisi bende de var sakin ihmal etme benim dün pembe akintim olmuştu bugün yok cok sukur ama sen sakin ihmal etme

Doktorumla görüştüm progestan kullanıyorum zaten bugün bi takip edelim dedi devam ediyor mu yoğunluğunu rengini

Yerleşme kanaması olmuş muydun
İlk dün iki kez lekelenme şeklinde oldu ama gün içinde devamı gelmemişti.
hemen doktorunu ara anım ona gore iğne vurabilirler kaşıma grisi bende de var sakin ihmal etme benim dün pembe akintim olmuştu bugün yok cok sukur ama sen sakin ihmal etme
Evet görüştüm bugün bi takipte kalalım dediler iğnem var zaten bugün ki dünden daha fazla olunca rengide biraz açılmıştı bugünü dinlenerek geçirmemi söyledi ama çok endişeliyim

Dualarım seninle canim insallah bebişim sana tutunur benimnicimden hiç kötü bisey geçmedi bence senin bebiş biraz nazlanıyor annesine elini karnına köy nas felak ve ayet-el kürsi oku Allah ım sen onu koru diye dua et canim

Ayy canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım evet şuan yaptığım tek şey o zaten bugün dinlen dedi doktorum yatıyorum ve şu mübarek vakitte kendim ve bekleyen herkes için dua ediyorum

Az önce dr dan geldim.yazılarınızı okudum çok sevindim bir bir hamile haberlerini alınca sık sık yazamasamda yazılarınızı takip ediyorum kısçeler.benimde büyük ihtimal pazartesi opu.yarın tekrar görmek istedi dr.içinizde en tecrübeli ben olaraktan ( bu 7.oluyor) mutlu haberlerle yüzü gülen annecikleri tebrik ediyorum neolur banada dua edin.bizim son demlerimiz yaştan dolayı rezervim bitmek üzere.

Ayy canım ne güzel yazmışsın çok duygulandım evet şuan yaptığım tek şey o zaten bugün dinlen dedi doktorum yatıyorum ve şu mübarek vakitte kendim ve bekleyen herkes için dua ediyorum

valla bende dua ediyorum sana tatlim daha anılarımız olcak aynı gün transfer yaptırdık dayanamadık diye anlatıcak çocuklarımıza belki ilerde tanisicaz Rabbim evladını sana bagislasin mübarek günde dualarım burdaki herkes için ama başı sen cekiyosun

Rabbim sanada resimdeki gibibbir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah Rabbimden iste ben bu tedaviye başlamadan şey yaptım günlük 21 tane ama güneş batınca ya Musavvir çektim eşime de çektirdin deneyin derim

Oy kuzum benim çok sağol ne güzel moral verdin.inş.hepimiz sağlıklı birer hamilelik süreci geçiririz ve aynı ayda doğum yapacaklar grubu kurarız

Rabbim sanada resimdeki gibibbir kız bir erkek bebek nasip etsin inşallah Rabbimden iste ben bu tedaviye başlamadan şey yaptım günlük 21 tane ama güneş batınca ya Musavvir çektim eşime de çektirdin deneyin derim
Denerim canım zaten ne duyduysam yaptım bu güne kadar.koca karı ilaçlarından tutunda ne aklınıza gelirse.

İnş vakti saati şimdidir Rabbim kolaylıklar versin ve sabrınızı arttırsın maddi manevi çok zor bir süreç umarım emeklerinizin karşılığından Rabbim doldurur kucağınızı

Saol canım bu süreçte moral çok önemli inş güzel temennilerin gerçek olur birçok güzel anılar biriktiririz hep beraber..bu arada sabahki lekenin devamı gelmedi 3-4 kez korka korka gittim lavaboya ama tık yok

Saol canım bu süreçte moral çok önemli inş güzel temennilerin gerçek olur birçok güzel anılar biriktiririz hep beraber..bu arada sabahki lekenin devamı gelmedi 3-4 kez korka korka gittim lavaboya ama tık yok
iyi bak çok sukur doktorlar normal diyor zaten insallah hayırlısı neyse öyle olsun elimizden duadan başka bisey gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…