aynen canım arada 3 gün var inşallah peş peşe olumlu sonuçlar alırızTransferlerimiz cok yakın, beraber takip edecegizumarım güzel sonuclar olur
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin RabbimKızlar benim bugün 11. Gün test günümdü kan testi sonucum pozitif çok şükürRabbim herkese nasip etsin inşallah öncelikle pozitifi görmeyi sonra da sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı
Canım transferin ne zamandı ben de gitsem görür müyüm ki kaç betayla görünüyor acabaçok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
Benimde lekelenmem olmadı hiç transferin üstünden 25 gün geçti akıntılarım oluyo beyaz süt gibi normal olduğu söylendi oyüzden endişenme kasıklarımda ağrı oldu ki aslında normalde regli öncesi hiç ağrım yada belirtim olmaz bide ben 8. Günden sonra çok fazla tuvalete çıkmaya başladım halada öyleKizlar lutfen bu belirtileri yasayipta hsmile kalanlanlar yazabilirmi benim teste 2gun kaldi ama reglimede 3 gun felaket kasklrm belim agriyo hic kanamam lekelenme olmadi ama acayip su gibi aknti geliyor korkuyorum
Merhaba,kaç haftalık dedi acaba doktor adet tarihinizle uyumlu muydu?kaç mm olduğunu söyledi miçok sukur gordum canim çok küçücük ama korkma dış gebelik değil dedi şükürler olsun Rabbim her birinize nasip etsin
insallah canim bende keseyi bugün gordum ama az önce lekelenme oldu azcik çok korktumDoktordan şimdi çıktık kese olmasını ümit ettiğimiz minik bir karartı gördü doktorumuz 2 gün sonra tekrar bakıcaz
İnşaallah canım, senin kaçıncı gün embriyosu? Benim test günüm 10 eylül, aynı gün mü öğreneceğiz ??Insallah bebislerimiz sımsıkı tutunurlar❤
Benimki 3. Gün embriyo 2 tane. Hemsire 10. Gün yap dedi yani pazar günü ama ben 9. Gün yapmaya niyetliyimİnşaallah canım, senin kaçıncı gün embriyosu? Benim test günüm 10 eylül, aynı gün mü öğreneceğiz ??
Bana 12. Gün test yaptır dedilerBenimki 3. Gün embriyo 2 tane. Hemsire 10. Gün yap dedi yani pazar günü ama ben 9. Gün yapmaya niyetliyim
Benim de 3. Gün embriyosu 2 tane 26 Ağustos oldum 12 gün sonra dedilerBenimki 3. Gün embriyo 2 tane. Hemsire 10. Gün yap dedi yani pazar günü ama ben 9. Gün yapmaya niyetliyim
Insallah canim hep beraberBana 12. Gün test yaptır dedilerbekliyeceğim sanırım.
Güzel haberlerini bekliyorum
Dogru hastaneden hastaneye degisiyordur prosedur. Insallah seninde güzel sonuclarin olur canimBenim de 3. Gün embriyosu 2 tane 26 Ağustos oldum 12 gün sonra dediler
Bana vitamin verilmediKızlar transferden sonra hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Benim;
Omepa Q10
Imryl
Bemiks
Canım senin rahim duvarı ne kadar dıTransferlerimiz cok yakın, beraber takip edecegizumarım güzel sonuclar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?