Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Kizlar lutfen bu belirtileri yasayipta hsmile kalanlanlar yazabilirmi benim teste 2gun kaldi ama reglimede 3 gun felaket kasklrm belim agriyo hic kanamam lekelenme olmadi ama acayip su gibi aknti geliyor korkuyorum

Hastanenin aciline gittik kan vermek için laboratuvarda ki beyfendi ile görüştük kendisi de tüp bebek babasıymış 8. Gün çok erken yaptırdığın test şuan net çıkmazsa seni olumsuz etkiler doktorun ne zaman derse o zaman yapalım dedi yaptırmadık testi beni yine heyecanlı bekleyiş sardı

Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin Rabbim

Kizlar lutfen bu belirtileri yasayipta hsmile kalanlanlar yazabilirmi benim teste 2gun kaldi ama reglimede 3 gun felaket kasklrm belim agriyo hic kanamam lekelenme olmadi ama acayip su gibi aknti geliyor korkuyorum
Benimde lekelenmem olmadı hiç transferin üstünden 25 gün geçti akıntılarım oluyo beyaz süt gibi normal olduğu söylendi oyüzden endişenme kasıklarımda ağrı oldu ki aslında normalde regli öncesi hiç ağrım yada belirtim olmaz bide ben 8. Günden sonra çok fazla tuvalete çıkmaya başladım halada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…