- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
Alın benden de o kadar, Allah saklasın ya hıçkırık tutsaÖğürerek kusarken embriyo tüpüne mi kaçmış??? Aman dikkat edin hapşurmayın siz sakın
Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorumDerin dondurucunun 5 saat açık kalmasıyla yiyecekler bozulmaz diye düşünüyorum. Hele ki kokması falan? Bilemedim. Acaba kayınvalideye sinirlenip, sinirden mi attınız her şeyi çöpeAma kadın da densizmiş her lafa ne demeye atlıyor. Ona ne karı kocasınız.
Allah aşkına güldürmeyin tüpüme bişey kaçacakMazallah ya ermiş dondurma tüpe kaçarsa
Siz yaşamamış olabilirsiniz ama ben adet öncesi dönemde ve ilk günlerde soğuk soğuk terliyorum ve gerçekten vücudum da sinirlerim de aşırı hassas oluyor ki normalde çok sakin biriyimdir. Bu ruh hali içinde yaşamak çok zor. O yüzden hanımefendiyi anlayabiliyorum. benim başka bir arkadaşım ayda bir gün uyuyamıyor sinirden adet öncesi hormonları yüzünden, doktoru da biliyor. Yani bunlar naz değil gerçek, sadece ne şanslısınız ki siz deneyimlememişsiniz.Ayrıca bu hormon olayına hiç inanmıyorum. Ben bile sıkıldım kızlar ya.
Yok hamilelik hormonu yok regl yüzunden hormonlarim tavan , yok transfer arasinda hormonlarim.
Yasamasam tamam da çok abartiyorsunuz bu hormon işini bana bile gak geldi.
Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorum
polemik değilde sadece cevap vermek istedim..Kim çocuk yapacağız diye kv ya da annesiyle aynı ortamda durur ki? Ne olacak tek kalsaniz esinizde işte yani akşam gelecek.
Ayrıca bu hormon olayına hiç inanmıyorum. Ben bile sıkıldım kızlar ya.
Yok hamilelik hormonu yok regl yüzunden hormonlarim tavan , yok transfer arasinda hormonlarim.
Yasamasam tamam da çok abartiyorsunuz bu hormon işini bana bile gak geldi.
Canım derin dondurucunun kapağı açılmadan geçen 5 saatle ,kapağı açık geçen 5 saat aynı değil .Geçen hafta benim başıma geldi ve tüm sebzelerim cozulmustu.Dondurmalar suya dönüşmüştü.Eti o gün dönüşte almıştım Allah'tan onlar gitmedi.Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorum
Nefes almasın benceÖğürerek kusarken embriyo tüpüne mi kaçmış??? Aman dikkat edin hapşurmayın siz sakın
Birbirine soguk kompres yaparlar bu durumda yani yinede 5 saatte hepsinin tamamen çözülme ihtimalini çok görmüyorum. Buzlugun çok boş olması lazım. Tek başına ve dışarda birakilsa haklısınız. Ama tabi kapağı açık olan buzlukta çözülme daha kolay gerceklesir. Ama 5 saatte atilacak kivama gelmez yanyana buz gibi donuk şeyler.Elektrik keslince kapak kapalı ise uzun süre dayanıyor evet
Ama kapak açık kalırsa hemen çözülüyor
Ben çok sıkı dolduruyorum içini o yuzden benimkiler zor çözülurdüCanım derin dondurucunun kapağı açılmadan geçen 5 saatle ,kapağı açık geçen 5 saat aynı değil .Geçen hafta benim başıma geldi ve tüm sebzelerim cozulmustu.Dondurmalar suya dönüşmüştü.Eti o gün dönüşte almıştım Allah'tan onlar gitmedi.
Buna sadece hormonal demeyelim o vakit. Stresten dolayı da gelen bir sıkılganlık sinirlilik hali diyelim. Böyle hormon hormon diye gezmek bana saçma geliyor gercekten benimkide polemik değil. Hamile kadınlara bakıyordum hepsi hormon hormon. Sinirliysem sinirliyim bugün derim. İlla hormon hormonlarim demem yani. Millete ne benim hormonumdan. Konuda kv gelmesi aşırı sacma zaten o kadar stressin birde anlasamadgin insanla ayni eve giriyorusn esi cok dusuncesizmis.polemik değilde sadece cevap vermek istedim..
o adet dönemi hormonu gibi değil bu 100 katını düşün ..tedavide yumurtlarını çoğaltmak ve büyütmek için yapılan iğneyi alıp karnına batırmak , saatini kesinlikle kaçırmaman gerek diye sürekli gözünün satte olması ..yumurtalar büyüdüğündeki karnındaki sertlik ..sonra bir üşürsün birde bakmışsın ki sıcaktan bunalıyorsun nefes alamassın sonra kafan dolu etraftan binbirtürlü ses onu yeme bunu yeme şunu iç kendine dikkat et yok yatt yok kalkkk ... zaten olucak mı olmuyacak mı korkusu ayyyyyyyyyyy yazarken yine yaşamış gibi oldum bunların hiçbiri naz değil gerçek .mesela eşim benim koluma bile dokunsa sakın bidaha bana dokunma diye bağırıyordum çünkü etlerim acıyordu
kimse yaşamadan bilemez allahımm isteyen herkese bu zorlu sürecin sonucunda bebeğini kucağına versin ziraaa ben bu dayanılmaz hormonları 6 defa yüklenmek zorunda kaldım ..
Cok yakınımda regl sendromu yaşayan biri var. O zamanlarında hayatta küsen, cani bir gram bir sey yapmak istemeyen, yataktan kalkmak konusmak istemeyen. Napiyor?Siz yaşamamış olabilirsiniz ama ben adet öncesi dönemde ve ilk günlerde soğuk soğuk terliyorum ve gerçekten vücudum da sinirlerim de aşırı hassas oluyor ki normalde çok sakin biriyimdir. Bu ruh hali içinde yaşamak çok zor. O yüzden hanımefendiyi anlayabiliyorum. benim başka bir arkadaşım ayda bir gün uyuyamıyor sinirden adet öncesi hormonları yüzünden, doktoru da biliyor. Yani bunlar naz değil gerçek, sadece ne şanslısınız ki siz deneyimlememişsiniz.
Vallaha ne hatunlar var kışlık hazırlık yapan maşallah dedimBen çok sıkı dolduruyorum içini o yuzden benimkiler zor çözülurdükonan seye de bagli tabi sebzeler cok daha kolay çözülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?