Tüp bebek transferi sonrası evde kayınvalide terörü

Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorum

Kim çocuk yapacağız diye kv ya da annesiyle aynı ortamda durur ki? Ne olacak tek kalsaniz esinizde işte yani akşam gelecek.
Ayrıca bu hormon olayına hiç inanmıyorum. Ben bile sıkıldım kızlar ya.
Yok hamilelik hormonu yok regl yüzunden hormonlarim tavan , yok transfer arasinda hormonlarim.
Yasamasam tamam da çok abartiyorsunuz bu hormon işini bana bile gak geldi.

1-tüp bebek tedavisi çok zor hormonlar sinirler tavan yapar çok iyi biliyorum (6 defa tüp beek tedavisi gördüm)

2-emriyo öle misket gibi bişey değil ordan oraya yuvarlanmaz korkma.. sürekli yatmak iyi bişey değil aksine yürüyüş yapmalısın kan dolaşımı için

3-zehirlenceğini düşündüğün besinleri neden hayvanlar yesin diye onların önüne koydun

4-kayınvalideni gönder gitsin

Siz yaşamamış olabilirsiniz ama ben adet öncesi dönemde ve ilk günlerde soğuk soğuk terliyorum ve gerçekten vücudum da sinirlerim de aşırı hassas oluyor ki normalde çok sakin biriyimdir. Bu ruh hali içinde yaşamak çok zor. O yüzden hanımefendiyi anlayabiliyorum. benim başka bir arkadaşım ayda bir gün uyuyamıyor sinirden adet öncesi hormonları yüzünden, doktoru da biliyor. Yani bunlar naz değil gerçek, sadece ne şanslısınız ki siz deneyimlememişsiniz.

polemik değilde sadece cevap vermek istedim..
o adet dönemi hormonu gibi değil bu 100 katını düşün ..tedavide yumurtlarını çoğaltmak ve büyütmek için yapılan iğneyi alıp karnına batırmak , saatini kesinlikle kaçırmaman gerek diye sürekli gözünün satte olması ..yumurtalar büyüdüğündeki karnındaki sertlik ..sonra bir üşürsün birde bakmışsın ki sıcaktan bunalıyorsun nefes alamassın sonra kafan dolu etraftan binbirtürlü ses onu yeme bunu yeme şunu iç kendine dikkat et yok yatt yok kalkkk ... zaten olucak mı olmuyacak mı korkusu ayyyyyyyyyyy yazarken yine yaşamış gibi oldum bunların hiçbiri naz değil gerçek .mesela eşim benim koluma bile dokunsa sakın bidaha bana dokunma diye bağırıyordum çünkü etlerim acıyordu
kimse yaşamadan bilemez allahımm isteyen herkese bu zorlu sürecin sonucunda bebeğini kucağına versin ziraaa ben bu dayanılmaz hormonları 6 defa yüklenmek zorunda kaldım ..

Keşke kayınvalideni hiç çağırmadaydın . Aynı yoldan bende geçtim annemler bulunduğum şehirde değiller kaynanamı da istemedim eşim kahvaltımı hazırladı işe giderken bende öğlen acıkırsam kalkıp kendim yaptım . Ki zaten yardımlık bişey de yaptıkları yok , annenden başka kimse seni düşünmüyor . İnşallah pozitifi görürsün . Birdaha da akıl parası olsun kimseyi çağırma

Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorum
Canım derin dondurucunun kapağı açılmadan geçen 5 saatle ,kapağı açık geçen 5 saat aynı değil .Geçen hafta benim başıma geldi ve tüm sebzelerim cozulmustu.Dondurmalar suya dönüşmüştü.Eti o gün dönüşte almıştım Allah'tan onlar gitmedi.

Elektrik keslince kapak kapalı ise uzun süre dayanıyor evet
Ama kapak açık kalırsa hemen çözülüyor
Birbirine soguk kompres yaparlar bu durumda yani yinede 5 saatte hepsinin tamamen çözülme ihtimalini çok görmüyorum. Buzlugun çok boş olması lazım. Tek başına ve dışarda birakilsa haklısınız. Ama tabi kapağı açık olan buzlukta çözülme daha kolay gerceklesir. Ama 5 saatte atilacak kivama gelmez yanyana buz gibi donuk şeyler.

Ben çok sıkı dolduruyorum içini o yuzden benimkiler zor çözülurdü konan seye de bagli tabi sebzeler cok daha kolay çözülüyor.

Buna sadece hormonal demeyelim o vakit. Stresten dolayı da gelen bir sıkılganlık sinirlilik hali diyelim. Böyle hormon hormon diye gezmek bana saçma geliyor gercekten benimkide polemik değil. Hamile kadınlara bakıyordum hepsi hormon hormon. Sinirliysem sinirliyim bugün derim. İlla hormon hormonlarim demem yani. Millete ne benim hormonumdan. Konuda kv gelmesi aşırı sacma zaten o kadar stressin birde anlasamadgin insanla ayni eve giriyorusn esi cok dusuncesizmis.

Amin inşallah Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Ben boyle bir durumda kayinvalidemi evde dusunemiyorum. Stresim 1 ken bin olur. Kendisinin son derece patavatsiz halleri var. Daha gecen gun sizin niye cocugunuz olmuyor dedi dan diye. Ayip ya!!! Ki biz daha yapmaya karar vermemistik. Farzedelim deniyoruz olmuyor. Insan boyle bisey nasil der? Bu ne haddini asmaktir?! O sozden sonra zaten iyice sogudum. Bence kayinvalidenizi bu tur durumlarda yaninizda tutmayin. Esinizle de konusun.

Transfer sonrası yardımlık bişey olmuyoki anne yada kayınvalide gereksin, düşük tehlikesi olur hep yatarsın onu anlarım, ama günlük hayata devam edilebiliyor transferde, keşke çağırmasaydı eşiniz anlamıyorumki kimse kimsenin sonradan ne çocuğu ne annesi olamaz bunu bi anlasalar keşke

Cok yakınımda regl sendromu yaşayan biri var. O zamanlarında hayatta küsen, cani bir gram bir sey yapmak istemeyen, yataktan kalkmak konusmak istemeyen. Napiyor?
Gidiyor odasina çekiliyor ortamla iletisimi en aza indiriyor. Psikaytrik ilacı sadece bu sendomu için alıyor. Çünkü bazen muhattapligi bitirecek imkanin olmuyor işe gitmek, cocuk bakmak vs. Bu dedigim kisi ise gidemeyecek durumda oluyor bu vakitte hatta yataktan cikamayacak. Ama gerçekten 10 kadindan 6 si kadar hormon hormon diye tuttumuyor yahu. Benimde hastaligim bu deyip psikolojik yardim alıyor. Yardımcı olmaya çalışınca kendimi iyi hissetmiyorum diyor sadece. Bu durum kadınlar tarafından cok kullaniliyor diye düşünüyorum. Hatta o kadar ki bu dönemde bir cok yaptiklari hatali davranisa ama hormoon diyorlar.
Bende reglken daha agresif olabiliyorum ama hormon diye arkasina saklanmiyorum. Bir şey yaptiysam evet bu bu yüzden böyle yaptım diyorum. İster lincleyin ister linclemeyin benim dusuncem bu. Kadin kadina bile bunu kullanıyor çoğu zaman denk geldim.

Ben çok sıkı dolduruyorum içini o yuzden benimkiler zor çözülurdü konan seye de bagli tabi sebzeler cok daha kolay çözülüyor.
Vallaha ne hatunlar var kışlık hazırlık yapan maşallah dedim benim gariban dondurucu bölümüm iki paket fasulye ,bir paket bezelye,azıcık rendelenmiş domatesi bir arada zor görmüştü dur şimdi kendime haksızlık yapmayayım hazır mantı ve dondurmam da vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…