Tüp bebek transferi sonrası evde kayınvalide terörü

Yok canım ya kışlık hazırlık benimde sıkı doldurmaz geneli konserve yapıyorum bende yaz haricinde yemek istedgim dondurdugum sebzelerde oluyor buzlukta (fasulye, enginar, bamya vs ) ev halkinda tek benim yedgim için yarısını kaldirdigim sebzede o yüzden doluyor. Börek kek mek atıyorum arada, kofte fazla yapip kaldırıyorum, uğraştırıcı şeyleri fazla yapıyorum kaldiriyorum vs yoksa sadece kışlık olsa bende doldurmam.

Keşke kimseyi çağırmasaydınz ,lütfen başka şeylere odaklann ,en son transferimi sanki sizinle yapmıştım öyle hatırlıyorum ekimdi...gereksiz bir sinir olmuştu bende ,yani bir ay sonra transfer e başlıcam.. kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum...

Öğürerek kusarken embriyo tüpüne mi kaçmış??? Aman dikkat edin hapşurmayın siz sakın

Ben de buna takıldım , nasıl bir kusmaysa konu sahibi kaynana terörü başlık ama tüp bebek yapan gelin terörü olmuş olaylar . Ortada bir şey yok kadın nefes alsa batmış size , hormonlar falan diyelim bari

Kayınvalidemin gelmesini istemedim hiç eşim zorla getirdi. Dün de odada gizliden çok tartıştık, geri götürmek istemiyor. Napayım ben mi gideyim babamların evine.
Haklısınız bende çok sinirlenirdim bende gelecek ay yaptıracağım inşallah gelmez

Kapağını açmadan çözülmüyor ama kapısı açık kalınca çözülmesi çabuk oluyor.
Dışarıda +25-30 gibi sıcaklık var ve kapağın ağzında olanlar eriyor
Bari eti meti kavurup kaldiraydi tekrar dolaba böyle bir alternatifte var. Burada konu sahibi aşırı tepkiler varmış. Sebzeyse de bir ikisinden yemegini yaptir ya da yap kavonoza koy döndür sakla hafta ici yersin. Hepsini israf etmis sinirinden

Biraz değil bayağı abartmışsınız. Insanlık hali açık kalmış kadın da korkudan diyememiş. Sessizce ona göstermeden atsaydınız madem. Ki bence içindekiler bozulacak kokacak kadar da kalmamıştır. Dolaptan çıkarıp çözülünce hemen kokuyor mu sanki? Geri dondurmak istemiyorsunuz anladım da çözülen varsa atardınız.

O kısmı doğru, nimettir her şekilde.
Ben dondurucunun kapağı açıldığında ağız kısmındaki paketlerin eridiği kısmına yorum yaptım, başa gelince öğreniyor insan.

Ayrıca çözdürunce bir günden fazla dolapta duruyor ve birşey olmuyor, niyet iyi olsa pişirilir di zaten, burada iyi niyet olmadığını da görmüş konu sahibinin eşi.

Bende o da yok. Arada börek yapıp atıyorum. Kalanlar hep hazır. Dondurulmuş gıda reyonu varken kim uğraşır

Tek takıldığım nokta konuda neden bozulmuş ürünleri sokak hayvanları için dışarı koydunuz. İçime dert oldu hayvanlar şimdi...

Konu sahibi tüm şeffaflığı ile durumunu belirtmiş ama maşallah bütün yorum yapanlar konu sahibini suçlu çıkartmış. O hormon deyip durmayın dediğiniz hormon var ya iğne ucu dokunsa Bıçak deşti sanıp ağlarsanız öyle hassaslaştırır. Elinde olmayan sebeplerle bu dönemde kv ile kalması ve bu dönemde melek bile olsa insan kaldıramaması onun suçu değil. Derin dondurucu açık kalırsa yiyecekler erir ve o gün tüketilecek duruma gelir. Evet kendisi zehirlenmez ama sokak hayvanları da zehirlenmez. Zehirlenecektim dediği nokta işte tam da hormonların tavan yaptığı nokta. Bu anlattıklarınızda bi gram kusurunuz yok. Eminim kv nedeniyle attınız ve eminim yorum yazan hayvanseverler kadar düşünmüşsünüzdür hayvanların da zehirlenme ihtimalini. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Aynen öyle 5 saatte erimez uzun elektirik kesintisi yaşadık oradan biliyorum
Kapağı kapalı olduğu zaman ermez, kapak açık kalmışsa çözülmeye başlar, e et peynir vs çözülünce bir daha dondurulmamalı.. ay yeni okudum birkaç kişi daha yazmış yazdığımı

Son düzenleme:
Oğluma cevap verme demiş ya size işk evlendiğimizde kv bizim de herşeyimize karışırdı özellikle eşimin bana yardım etmesine.Bir gün kahve yaptım masaya koydum kv ve kp de var eşim ayağıyla çarptı üçünün köpüğü döküldü bir tanesinin ki kaldı.Eşim bana köpüklüyü sen al o kadar bize kahve yaptn ben döktüm dedi ben de bişey olmaz dedm ille sen al dedi kv döndü bana dedi ki oğluma ver köpüklüyü kendine normali al.O zamana kadar susan ben ‘Anne yeter sen de cadı kaynanalar gibi sürekli oğlum oğlum diyosun ‘dedim.Kadın sinirden ağlamıştı hdhhdhd siz de böyle birşey yapın tabi eşiniz destek çıkarsa

Ayrıca çözdürunce bir günden fazla dolapta duruyor ve birşey olmuyor, niyet iyi olsa pişirilir di zaten, burada iyi niyet olmadığını da görmüş konu sahibinin eşi.
Konu sahibi eşiyle birlikte atıyor yalnız eşler pek öyle "hımm evet burda kötü niyetli olan eşim pişirebilirdi, hımm burda kötü niyetli annem dürtmeyebilirdi" kısmında pek olmuyorlar. Onlara ne desen tamam diyip geçiyorlar

Embriyo tupune mi kacmis
Korkmus mu, nasil oluyor o
Allahim daha neler duyacagim,bilen var mi a dostlar,ciddi mi konu sahibi?

Tüp bebek transferinden sonra yatmayı hiç duymadım. Yatanlarınki tutsa kimse kalkmaz.( Tüp bebekle ilk transferim tuttu. Bbkler 4 yaşını bitirdi. 30 dk uzanıp normal araçla evime geçip, 1 gün sonra normal hayatıma döndüm) kiöse bilmiyordu bile tedaviye başladığımı

Embriyo tüpe kaçması da enteresan

Sokak hayvanlarının bağırsak florası ile insanlarınki aynı değil. Bizi hemen zehirleyecek olan gıdalar onlarda böyle bir etkiye yol açmıyormuş. Açabilecek kadar bozulanları da zaten yemiyorlarmış.
Hormonlar konusunda evet kadınların bir kısmı bunu kullanıyor olabilir ama bilimsel bir gerçekliği olan konu üzerine tartışmak yeniden dünyanın yuvarlak olduğundan şüphe etmek gibi bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…