Tüp bebek ve eşimin tavrı

Dedim zaten para sorunumuz da yok inanın çok şükür olmazsa bana diyecek senin yüzümden olmadı haklısınız vazgeçmeyeceğim oda istiyor ama bence o da bana kıyamıypr bir yandan ilaç iğne vs
Size mi,kiyamiyor mu
Pembe gozlukleriniz guzelmis,gule gule kullanin

Y
Yaa yazdiklarinizi okuyunca cok uzuldumm esinizin tavri cok sert ve suclamakda neyin nesi. Bir problem var isede siz cocugunuzun olmasi ocin caba gosteriyorsunuz cabaliyorsujuz buna ragmen bubsekilde tavir gormeniz hic sogru degil. Bir kadin olarak nekadar incilip uzuldugunuzu dusunemiyorum bile...

Hasta olda senin yüzünden der ilk evlendiğimizde hasta olduğumda numara yapıyorsun para harcayayım diye götürmezdi para gidiyor doktora diye
Ölmemmiiiii,beni taslaraa vuruuun
Allahiiiiim baba adayina geliiiin,sen bu adami seviyorummu diyorsun,dogru soyle rehin mi aldi seni

Ben istiyorum çok zaten o yüzden katlanıyorum
Ondan baska tum erkekler uranyumla mi yikandi kardes?
Nedir kendine ettirdigin eziyet?
Benim esim cebimizde 3kurus varken bile borc alip beni doktora goturmustu,ne demek para harcatacaksin,venedikte sandal sefasimi hastaneye gitmek?

Sakın vazgeçme. Bir yakınımın eşide destek olacağına köstek oldu, hep moral bozdu. Olmaz, senin yüzünden diyerek. İki denemeden sonra vazgeçti. Zaman geçince tabi bu şansıda kaçırdı yaştan dolayı. Şimdi öyle pişmanki. Keşke eşimi dinlemeseydim satıp savıp olana kadar deneseydim diye.

E görüyorsunuz bu adam elinizde olmayan bi konuda bile sizi suçluyor, destek çıkmıyor, moral bozuyor. Bide bunu baba yapacaksınız hayret bişey!
Çocuktan önce ilişkinizi düzeltin, adam istemiyor siz tek başınıza istiyorsunuz bence

bu engel değil bu rahatsızlıkla ilaç tedavisi görüp doğuran var çevremde başka bir doktora görün bi canım arastir bi kaç dr aynı şeyi ederse ona gore davran belki tup bebege gerek kalmaz.
Cnm bilmiyorum ki şöyle bir durum da var3 yıldır olmuyor zaten doktor olabilir dedi ama zaman alır dedi

O da istiyor ama bende anlamıyorum

İşte bende o yüzden vazgeçmek istemiyorum mesela vajinismustum kendim yendim neler denedim o zaman da bana aynı şeyi yaptı sonra sen kendin yendin ben sana destek olamadım dedi.somra yendim bende istediğim gibi ilişki yaşayamıyorum senin şundan zevk Alman lazım bundan zevk Alman lazım sen de bi problem var bu şekilde sözler beni ondan daha da soğutuyor halkbuki evlenmeden önce cinsel konular daha çok ilgilimi çekerdi şimdi tam tersi bence bu da onun suçu

Ondan baska tum erkekler uranyumla mi yikandi kardes?
Nedir kendine ettirdigin eziyet?
Benim esim cebimizde 3kurus varken bile borc alip beni doktora goturmustu,ne demek para harcatacaksin,venedikte sandal sefasimi hastaneye gitmek?
Diyorum ki denemelim belki olur olmassa başka doktor araştırırız insan evet eşi destek olsun istiyor ama destek yok

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam

Merhaba öncelikle geçmiş olsun hem çikolata kisti hastasiyim hem de problemli bir eşim vardı 9 yıldır evliyim buraya sayısız konu açtım. Seneler boyunca çocuğumuz olmadı o yıllarda ne eşim ne de ben kafaya takmıyorduk daha doğrusu eşim problemli bir kisilik olduğu için ben üstüne düşmedim o da hiç bir zaman elimden tutup beni teşvik etmedi ve tedavi olamadık hiç sonra araya ayrılık girdi ve geçen zamanla birleşmeye karar verdik ben geçen yıl aralik ayında dr a gittim dr un ilk söylediği neden bu kadar zaman bekledin oldu sonra tedavi başladı bu takım işlemler operasyonlar yapıldı özel hastaneye gittiğimiz için tonla para harcadık tüp bebek aşamasına geçeceğimiz sirada korona basladi tedavi ertelendi .sonra yeniden tedaviler basladi gecen sure icinde yapılan bazi işlemler boşa gitmiş gibi oldu şimdi tekrar devam etmeye çalışıyoruz. Yani bu süreç kimisi için daha zorlu ve uzun olabiliyor maddi manevi hazırlıklı olmak gerekiyor en önemlisi de eşin destek olması gerekiyor el ele yürümeniz gerekiyor yoksa olmaz inan bana .benim eşim de agresif problemli biridir ama hiç bir zaman hastalığımla beni ezmedi senin yüzünden olmuyor demedi kendinin hiç sorunu yok ama bunu dillendirmedi bu ikimizin hastalığı ikimizin sorunu dedi.eşinin seni psikolojik olarak ezmesi hiç hoş bir durum değil tedaviye başladım diyelim bu baskı ve psikoloji ile zaten olumlu bir sonuç elde etmen zorlaşacak çünkühem psikolojik hem fiziksel bir mücadeleye girmiş oluyorsun bunları iyi düşün eşinle otur enine boyuna konuş. Bu arada kaç yaşındasın?kist kaç cm amh değerin nedir merak ettim bunları sormamın nedeni aceleye gerek bir durumun var mı

Size hiçbir konuda destek olmamış ve olmayacak adamdan boşanmak yerine tüp bebekle tedavisiyle çocuk istemeniz ne demek biliyor musunuz?

Hamilelik, lohusalık , çocuğunuzun her türlü ilgi alaka bekleyen işlerinde tek başınıza olacaksınız. Yetmeyecek eşinizin eleştiri ve hakaretlerini dinleyeceksiniz. Böyle bir ailede yetişecek çocuğa da size de yazık olacak.

Kist 2 cm ama tüplerimde kapalıymış yeni öğrendim açıldı rahim filmi ile 31 yaşındayım aynı zamanda çok da rahat değilim cinsel ilişki konusunda eşimde evet agresif biri tüm bunlara rağmen denemek istiyorum çatlatma iğnesinden kullandım olmadı doktor aşılamaya gerek görmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…