Beni bu duruma getiren eşim onu farkettimSize hiçbir konuda destek olmamış ve olmayacak adamdan boşanmak yerine tüp bebekle tedavisiyle çocuk istemeniz ne demek biliyor musunuz?
Hamilelik, lohusalık , çocuğunuzun her türlü ilgi alaka bekleyen işlerinde tek başınıza olacaksınız. Yetmeyecek eşinizin eleştiri ve hakaretlerini dinleyeceksiniz. Böyle bir ailede yetişecek çocuğa da size de yazık olacak.
Yok artık, bunu diyor ve bırakın ondan çocuk sahibi olmayı bu evliliği nasıl sürdürüyorsunuz hala. Çok bencil bu adam, çocuğunuz da olmazsa bu adamda sizi yarı yolda bırakma potansiyeli gördüm ben. Bence aklınızı başınıza toplayıp detaylıca düşününHem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Kistin büyük değil tüplerinde açılmış senin tedavin çok uzun sürmez büyük ihtimalle .beklemek çikolata kisti hastalarına iyi gelmiyor bir an önce yapmak şansını arttırır canım ama eşinin tavırları çok düşündürücü sana destek olması gerekiyor benim eşim beni hastalığım konusunda yaralamadı hiç ama öncesinde umursamiyordu tedavi için girismde bulunmuyordu zamanın geçmesi hiç iyi olmadı benim açımdan .eger bu adamdan çocuk yapmaya kararliysan şansını dene ama konuş önce bi kere maddi olarak neden herşeyi sen ustleniyorsun?bu mantık bana çok incitici geldi senin hastalığın, senin sorunun demesi çok çirkin gerek cinsel gerekse çocukla ilgili konuları masaya yatirmaniz şart. Bu arada aşılama boşa masraf ve zaman kaybı gibi oluyor dr mutlaka en doğru yönlendirmeyi yapar ama direk tüp bebek yaptırmak daha mantikliKist 2 cm ama tüplerimde kapalıymış yeni öğrendim açıldı rahim filmi ile 31 yaşındayım aynı zamanda çok da rahat değilim cinsel ilişki konusunda eşimde evet agresif biri tüm bunlara rağmen denemek istiyorum çatlatma iğnesinden kullandım olmadı doktor aşılamaya gerek görmedi
Eşiniz çok anlayışsız . Ne demek senin yüzünden olmuyo. Açıkçası böyle adamlar baba olmayı hak etmiyo ama bizlerin bunu işin içindeyken görmesi pek mümkün olmuyo. Allah kolaylık versin eşinize de akıl fikir versin.Kızlar tüp benek aşamasına geçtik bilenler bilir eşimin time desteğini göremiyorum doktordan çıktık bu kadar parayı kim verecek zaten olmaz senin yüzünden olmuyor (daha önce vajinismus tüm yine kendim yendim) kızlar bu arada öğretmenim paramı da hazırladım biriktirdim olmaz diyerek iyice moralimi bozuyor ben de olmaz diye hissediyorum dedim sen moralini yüksek tut diyor ben ne yapayım kızlar istemezsen gitmeyim diyorum hayır 10 bini verelim kurtulalım diyor inanın bıktım artık
Ya kızlar haklısınız ama denemek de istiyorum iğne konusu ise doktor sizde yapabilirsiniz sağlık kuruluşu diyor bu sefer de ben yaparım da sen çok tuhafsın herseyi abartıyorsun sağlık ocağıma götürürüm orda yapsınlar diyor parayı ben vericek ayırdık zaten tatile de gitmedim diyorum yok diyor ben verecem sonra ben verdim parasını dersin diyorO sürecin ilk aşamasını geçirmiş biri olarak konuşacağım okadar zorki . Ve eş desteği olmadan çok çok daha zor . Yapmayın bekleyin . Bu adam baba olmayıda hak etmiyor zaten . Size şimdiden piskolojik şiddet uyguluyor . İğne aşamasında bile eş desteği okadar önemliki . Hormon dengeleri bozuluyor ağlamaklı oluyosunuz . Üstüne bulantısı halsizliği . Bu adamla mı başa çıkacaksınız o iğnelerin yan etkileriylemi .
Doktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinenGerçekten dayaklik o kadar hormonu kadın alsın bin kez muayne olsun beyefendi tribe girsin.
Beyefendinin sperm analizi yapıldı mi?Doktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinen
Evet iyi çıktı sorun yokmuşBeyefendinin sperm analizi yapıldı mi?
Ay doktorlar da çok meraklıydı, günde onlarcasını görüyorlar. Hekim onlar, ağzından, kulağından, burnundan farkı yok onlar için. Kafaya bak yaDoktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinen
Hâlâ böyle saçma sapan düşünen erkekler varmış demek çok şaşırdım. benim dr um ultrason muayenesi yaparken çarşafın altına bile bakmıyor adamlar öyle alışmış ki el yordamıyla cihazı yönetiyor ayrıca erkek kadın farketmez böyle şey de ayıp mi olur ya:)Ay doktorlar da çok meraklıydı, günde onlarcasını görüyorlar. Hekim onlar, ağzından, kulağından, burnundan farkı yok onlar için. Kafaya bak ya
Sen adamın yanlışlarının, kabalıklarının farkındasın herşeye rağmen istiyorsan bi dr görüşü daha al tüplerin açılmış belki normal yolla olabilir tabi ilişki sıklığı falan çok önemliEvet iyi çıktı sorun yokmuş
Arkadaşım gerçekten yani bu adamla neden evlisin? bu nedir yaa bi insan bunu nasi söyler bu nasi bi cehalet ya buna cocuk dogurma genleri cogalmasinDoktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinen
Evet normal yolla olabilir dedi doktor ama çikolata kisti de var doktorun dediği ilişki günlerine uyarmadık enfeksiyon kaptımSen adamın yanlışlarının, kabalıklarının farkındasın herşeye rağmen istiyorsan bi dr görüşü daha al tüplerin açılmış belki normal yolla olabilir tabi ilişki sıklığı falan çok önemli
Kistin 2cm mis küçük deneme şansın var ama sanırım cinsellikle ilgili çekincelerinde var bunları da aşmaniz lazım 3- 4 ay dene olmazsa tüp bebeğe başlarsın hem belki eşinin fikirlerinde değişme olur.olmazsa geciktirmeden git tekrar muayene ol kistin büyümesinEvet normal yolla olabilir dedi doktor ama çikolata kisti de var doktorun dediği ilişki günlerine uyarmadık enfeksiyon kaptım
Ayy daha ne diyecek ya..başkasıyla evlen yap..sorunun kendisinde olduğunu anlar..bu kadar mı safsınız..neden cinnet getirmiyorsunuz..senin yüzünden sende erkek misin bi hamile bırakamadın,sevişmeyi beceremiyon falan de yani ne bileyimHem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?