Tüp bebek ve eşimin tavrı

Beni bu duruma getiren eşim onu farkettim

O sürecin ilk aşamasını geçirmiş biri olarak konuşacağım okadar zorki . Ve eş desteği olmadan çok çok daha zor . Yapmayın bekleyin . Bu adam baba olmayıda hak etmiyor zaten . Size şimdiden piskolojik şiddet uyguluyor . İğne aşamasında bile eş desteği okadar önemliki . Hormon dengeleri bozuluyor ağlamaklı oluyosunuz . Üstüne bulantısı halsizliği . Bu adamla mı başa çıkacaksınız o iğnelerin yan etkileriylemi .

O adamla çocuğunun olmaması daha hayırlı ve bu yüzden vermiyor belki Allah . Neden bu ısrar çaba ? Beraber atlatılması gereken çok zor bir süreç , daha baştan tavrı buysa o zor günlerde ne yapacak ? Hiç mantıklı değil bu adamı baba yapmayın lütfen

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Yok artık, bunu diyor ve bırakın ondan çocuk sahibi olmayı bu evliliği nasıl sürdürüyorsunuz hala. Çok bencil bu adam, çocuğunuz da olmazsa bu adamda sizi yarı yolda bırakma potansiyeli gördüm ben. Bence aklınızı başınıza toplayıp detaylıca düşünün

Kistin büyük değil tüplerinde açılmış senin tedavin çok uzun sürmez büyük ihtimalle .beklemek çikolata kisti hastalarına iyi gelmiyor bir an önce yapmak şansını arttırır canım ama eşinin tavırları çok düşündürücü sana destek olması gerekiyor benim eşim beni hastalığım konusunda yaralamadı hiç ama öncesinde umursamiyordu tedavi için girismde bulunmuyordu zamanın geçmesi hiç iyi olmadı benim açımdan .eger bu adamdan çocuk yapmaya kararliysan şansını dene ama konuş önce bi kere maddi olarak neden herşeyi sen ustleniyorsun?bu mantık bana çok incitici geldi senin hastalığın, senin sorunun demesi çok çirkin gerek cinsel gerekse çocukla ilgili konuları masaya yatirmaniz şart. Bu arada aşılama boşa masraf ve zaman kaybı gibi oluyor dr mutlaka en doğru yönlendirmeyi yapar ama direk tüp bebek yaptırmak daha mantikli

Eşiniz çok anlayışsız . Ne demek senin yüzünden olmuyo. Açıkçası böyle adamlar baba olmayı hak etmiyo ama bizlerin bunu işin içindeyken görmesi pek mümkün olmuyo. Allah kolaylık versin eşinize de akıl fikir versin.

Ya kızlar haklısınız ama denemek de istiyorum iğne konusu ise doktor sizde yapabilirsiniz sağlık kuruluşu diyor bu sefer de ben yaparım da sen çok tuhafsın herseyi abartıyorsun sağlık ocağıma götürürüm orda yapsınlar diyor parayı ben vericek ayırdık zaten tatile de gitmedim diyorum yok diyor ben verecem sonra ben verdim parasını dersin diyor

Gerçekten dayaklik o kadar hormonu kadın alsın bin kez muayne olsun beyefendi tribe girsin.
Doktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinen

Bu çocuk eş tarafınızdan bu kadar istenmiyorsa galiba dünyaya gelmemesi daha makbul.. her şerde vardır bi hayr

Doktora bile gitmek istemiyor kızlar erkek diye çok meraklısın baktırmaya diyor yani ben zaten çekingen biriyim ama mecbur olduğum için gidiyorum bayan doktor olsa gideceğim içime sinen
Ay doktorlar da çok meraklıydı, günde onlarcasını görüyorlar. Hekim onlar, ağzından, kulağından, burnundan farkı yok onlar için. Kafaya bak ya

Ay doktorlar da çok meraklıydı, günde onlarcasını görüyorlar. Hekim onlar, ağzından, kulağından, burnundan farkı yok onlar için. Kafaya bak ya
Hâlâ böyle saçma sapan düşünen erkekler varmış demek çok şaşırdım. benim dr um ultrason muayenesi yaparken çarşafın altına bile bakmıyor adamlar öyle alışmış ki el yordamıyla cihazı yönetiyor ayrıca erkek kadın farketmez böyle şey de ayıp mi olur ya:)

Arkadaşım gerçekten yani bu adamla neden evlisin? bu nedir yaa bi insan bunu nasi söyler bu nasi bi cehalet ya buna cocuk dogurma genleri cogalmasin

Evet normal yolla olabilir dedi doktor ama çikolata kisti de var doktorun dediği ilişki günlerine uyarmadık enfeksiyon kaptım

Evet normal yolla olabilir dedi doktor ama çikolata kisti de var doktorun dediği ilişki günlerine uyarmadık enfeksiyon kaptım
Kistin 2cm mis küçük deneme şansın var ama sanırım cinsellikle ilgili çekincelerinde var bunları da aşmaniz lazım 3- 4 ay dene olmazsa tüp bebeğe başlarsın hem belki eşinin fikirlerinde değişme olur.olmazsa geciktirmeden git tekrar muayene ol kistin büyümesin

Hem de çok üzülüyorum mesela yolda giderken gösteriyor bak herkes çocuk yapmış sen daha bir tane yapamadın diye üzüntümü anlatamam
Ayy daha ne diyecek ya..başkasıyla evlen yap..sorunun kendisinde olduğunu anlar..bu kadar mı safsınız..neden cinnet getirmiyorsunuz..senin yüzünden sende erkek misin bi hamile bırakamadın,sevişmeyi beceremiyon falan de yani ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…