Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Toplandiktan sonra 2-5 gun bekleniyor.yani embriyolarin 5.gune gelmesi en sagliklisi ama hep gelemiyorlar.dondurulmus isterseniz bi iki adet bekliyosunuz,taze transfer isterseniz embriyolarin gelisimine gore 2-5 gun sonra transfer
Hadi ya e gelemiyorlarsa o zaman içimizde de aynı şey olmaz mı ay bana garip geliyor iyice saçmaladım galiba :)) e ama 2-5 gün sonra adetime yakin tarih oluyor tutmaz ki (

Esin icin ayrica üzüldüm Rabbim safii ismiyle sifa versin insaallah benimde 11 sene oldu (

Cnm daraltmak diye dusunme cunku herkrsin derdi ayni.birbirimizi cok iyi anliyoruz.snn ekstra derdin var,gecmis olsun esine.insallah tez zmnda snn hayatin da yoluna girer

Hadi ya e gelemiyorlarsa o zaman içimizde de aynı şey olmaz mı ay bana garip geliyor iyice saçmaladım galiba :)) e ama 2-5 gün sonra adetime yakin tarih oluyor tutmaz ki (
Cnm soyle aslinda.rahmindrki ortami laboratuvarda olusturuyolar.icinden survivor yapiliyor resmen 5 gun yasayani anne rahmine koyuyor dr.transferden 10 gun sonra test olunuyor.zaten 13 14 gun sonra adet oluyosun negatifse.kafan azicik karismis ama netlesti mi simdi

Cnm daraltmak diye dusunme cunku herkrsin derdi ayni.birbirimizi cok iyi anliyoruz.snn ekstra derdin var,gecmis olsun esine.insallah tez zmnda snn hayatin da yoluna girer
Amin...Teşekkür ederim.Eşim zaten yıllar önce rahatsızlık geçirdi ve atlattı şükürler olsun. Elhamdülillah eşim şimdi çok iyi bitti gitti çok şükür. Şimdi bebek için mücadele ediyoruz bu arada 10 yıllık evliyim ama 7 senedir çocuk için uğraşıyoruz.

Cok uzun zmndir bekliyomussjun cnm.rabbim tez zmnda bebegine kavusmayi nasip etsin

O zaman 5 gün yaşamayanin transferini istemiyim kalitesiz oluyor öylemi

Merhaba kendinizi pskolojık olarak hazırlayın ıgnelerle bıraz bas goz olucaksınız cunku:) ama herseyın hayırlısı ınsallah en yakın zamanda bebegınıze kavusursunuz bende bugun son kontrolumdeydım pazar gunu yumurtalarım toplanıcak ınsallah hepımız tez zamanda bebeklerımızı kucagımıza alırız

Bende iğnelere başladım bugün 4. Günüm ya göbeğime batıramıyorum psikolik mi nedir anlamadım biraz zorlanıyorum iğnelerin ucumu kör acaba sizde aynı şey oluyor mu
Derin bi nefes alın yapmadan önce tutun nefesınızı öyle yapın :) gec gordum mesajı kusura bakmayın bende ıgne surecındeyım suanda

Kaç gün kullandınız acaba bugün bende kontrole gittim fakat hiç yumurtam büyümemiş solda sadece bir tane küçük gördü sadece bugün 6. Günümdu

Derin bi nefes alın yapmadan önce tutun nefesınızı öyle yapın :) gec gordum mesajı kusura bakmayın bende ıgne surecındeyım suanda
Kaçıncı gününüz acaba benim 6. Günüm ve sanki hiç igne yapılmamış gibi sadece solda küçük bir tane görünüyor dedi ya ben çok gerildim ya (

Kaçıncı gününüz acaba benim 6. Günüm ve sanki hiç igne yapılmamış gibi sadece solda küçük bir tane görünüyor dedi ya ben çok gerildim ya (
1 ekimde basladım ıgnelere bugun 19 mm olmuslar pazar gunu alıcaklar ınsallah,kac mm olmus kı sızınkıler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…