Hadi ya e gelemiyorlarsa o zaman içimizde de aynı şey olmaz mı ay bana garip geliyor iyice saçmaladım galiba :)) e ama 2-5 gün sonra adetime yakin tarih oluyor tutmaz kiToplandiktan sonra 2-5 gun bekleniyor.yani embriyolarin 5.gune gelmesi en sagliklisi ama hep gelemiyorlar.dondurulmus isterseniz bi iki adet bekliyosunuz,taze transfer isterseniz embriyolarin gelisimine gore 2-5 gun sonra transfer
Esin icin ayrica üzüldüm Rabbim safii ismiyle sifa versin insaallah benimde 11 sene olduKızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim eşim kemoterapi nedeniyle azospermi şu an tedavi görüyor ve şükürler olsun ki çok az da olsa çıkış oluyor ve donduruluyor. Bir kaç tüp daha dondurup tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz inşallah. Hani bir arkadaş demiş ya sabırlı olman lazım diye.İnanın kimse benim kadar sabretmemiştir bu güne kadar. Artık sabrım tükenmek üzere.Üstelik az değil tam 10 yıllık evliyiz ve kalbimi bir bilseniz resmen yangın yeri,yani çocuksuzluğu dibine kadar yaşayan birisiyimBöyle işte,neyse kızlar sizi de bunalttım kusura bakmayın bu konuda çok doluyum. Dilerim Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bilmiyorum ki ilk kez yaptırıyorum o yüzden ne iyi ne kötü bilemiyorum doktor ne dese onu yapıyorumSen taze transfer mi yaptircan cnm?
Amin Allah razı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Esin icin ayrica üzüldüm Rabbim safii ismiyle sifa versin insaallah benimde 11 sene oldu(
Cnm daraltmak diye dusunme cunku herkrsin derdi ayni.birbirimizi cok iyi anliyoruz.snn ekstra derdin var,gecmis olsun esine.insallah tez zmnda snn hayatin da yoluna girerKızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Benim eşim kemoterapi nedeniyle azospermi şu an tedavi görüyor ve şükürler olsun ki çok az da olsa çıkış oluyor ve donduruluyor. Bir kaç tüp daha dondurup tüp bebeğe başlamayı düşünüyoruz inşallah. Hani bir arkadaş demiş ya sabırlı olman lazım diye.İnanın kimse benim kadar sabretmemiştir bu güne kadar. Artık sabrım tükenmek üzere.Üstelik az değil tam 10 yıllık evliyiz ve kalbimi bir bilseniz resmen yangın yeri,yani çocuksuzluğu dibine kadar yaşayan birisiyimBöyle işte,neyse kızlar sizi de bunalttım kusura bakmayın bu konuda çok doluyum. Dilerim Rabbim hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Dr ne zmn transfer edecekmiş peki.soyledi miBilmiyorum ki ilk kez yaptırıyorum o yüzden ne iyi ne kötü bilemiyorum doktor ne dese onu yapıyorum(
Cnm soyle aslinda.rahmindrki ortami laboratuvarda olusturuyolar.icinden survivor yapiliyor resmenHadi ya e gelemiyorlarsa o zaman içimizde de aynı şey olmaz mı ay bana garip geliyor iyice saçmaladım galiba :)) e ama 2-5 gün sonra adetime yakin tarih oluyor tutmaz ki(
Amin...Teşekkür ederim.Eşim zaten yıllar önce rahatsızlık geçirdi ve atlattı şükürler olsun. Elhamdülillah eşim şimdi çok iyi bitti gitti çok şükür. Şimdi bebek için mücadele ediyoruz bu arada 10 yıllık evliyim ama 7 senedir çocuk için uğraşıyoruz.Cnm daraltmak diye dusunme cunku herkrsin derdi ayni.birbirimizi cok iyi anliyoruz.snn ekstra derdin var,gecmis olsun esine.insallah tez zmnda snn hayatin da yoluna girer
Amin inşaallah canım benimAmin Allah razı olsun. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Yok henüz kontrole bile gitmedim yarın ilk kontrolüm 5. Günüm bugünDr ne zmn transfer edecekmiş peki.soyledi mi
Cok uzun zmndir bekliyomussjun cnm.rabbim tez zmnda bebegine kavusmayi nasip etsinAmin...Teşekkür ederim.Eşim zaten yıllar önce rahatsızlık geçirdi ve atlattı şükürler olsun. Elhamdülillah eşim şimdi çok iyi bitti gitti çok şükür. Şimdi bebek için mücadele ediyoruz bu arada 10 yıllık evliyim ama 7 senedir çocuk için uğraşıyoruz.
Anladim cnm.bnm de ilk kontrol cuma.bakalim kac yumurta diyecek dr lerimizYok henüz kontrole bile gitmedim yarın ilk kontrolüm 5. Günüm bugün
O zaman 5 gün yaşamayanin transferini istemiyim kalitesiz oluyor öylemiCnm soyle aslinda.rahmindrki ortami laboratuvarda olusturuyolar.icinden survivor yapiliyor resmen5 gun yasayani anne rahmine koyuyor dr.transferden 10 gun sonra test olunuyor.zaten 13 14 gun sonra adet oluyosun negatifse.kafan azicik karismis ama netlesti mi simdi
Anladim cnm.bnm de ilk kontrol cuma.bakalim kac yumurta diyecek dr lerimiz
Ilk kontrolde kaç yumurta oldugunumu söylüyor doktor
Anlamsız gelir mi hiç ben buradaki tüm topikleri nerdeyse ezberledim artık ben de sen gibiyim aynıBurda okuyup sorunca sanki rahatlıyor gibiyim anlamsız gelecek sana belki ama çok iyi geliyor burası bana
Derin bi nefes alın yapmadan önce tutun nefesınızı öyle yapın :) gec gordum mesajı kusura bakmayın bende ıgne surecındeyım suandaBende iğnelere başladım bugün 4. Günüm ya göbeğime batıramıyorum psikolik mi nedir anlamadım biraz zorlanıyorum iğnelerin ucumu kör acaba sizde aynı şey oluyor mu
Kaç gün kullandınız acaba bugün bende kontrole gittim fakat hiç yumurtam büyümemiş solda sadece bir tane küçük gördü sadece bugün 6. GünümduMerhaba kendinizi pskolojık olarak hazırlayın ıgnelerle bıraz bas goz olucaksınız cunku:) ama herseyın hayırlısı ınsallah en yakın zamanda bebegınıze kavusursunuz bende bugun son kontrolumdeydım pazar gunu yumurtalarım toplanıcak ınsallah hepımız tez zamanda bebeklerımızı kucagımıza alırız
Kaçıncı gününüz acaba benim 6. Günüm ve sanki hiç igne yapılmamış gibi sadece solda küçük bir tane görünüyor dedi ya ben çok gerildim yaDerin bi nefes alın yapmadan önce tutun nefesınızı öyle yapın :) gec gordum mesajı kusura bakmayın bende ıgne surecındeyım suanda
1 ekimde basladım ıgnelere bugun 19 mm olmuslar pazar gunu alıcaklar ınsallah,kac mm olmus kı sızınkıler acabaKaçıncı gününüz acaba benim 6. Günüm ve sanki hiç igne yapılmamış gibi sadece solda küçük bir tane görünüyor dedi ya ben çok gerildim ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?