Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Yaaa çok az kalmis canım inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak merkezi değiştin mi
Çok şükür canım benim iyim...
Umuda yolculuğa devam edeceğiz tedaviye 21. Ekim de başlıyoruz.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. sen nasılsın canım??

Yaaa çok az kalmis canım inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak merkezi değiştin mi

Evet canım.. ben yurt dışında yasıyorum canım...
2 tüp bebek tedavisi türkiyede acıbadem bursa şahin zeteroglu da oldu..
Şimdi burda başlıyorum yurt dışında yani..
Hayırlısı olsun inşallah biz elimizden geleni yapalım taktir allahın...

Sen ne durumdasın başladın mı tedaviye??

Benimde büyük bir sorunum var çok istiyorum ama myom var başım dertte.İnşallah rabbim tüm isteyenlere verir.

Benimde büyük bir sorunum var çok istiyorum ama myom var başım dertte.İnşallah rabbim tüm isteyenlere verir.

Ameliyat yapmıyorlar mı..
Benim bir tanıdığım miyom ameliyatı oldu ve normal yolla çocuğu oldu... şunu hiç aklımızdan çıkarmayalım arkadaşlar o çocuğun nasibi varsa öyle de böyle de vakti gelince olacak.. olmayacaksada biz elimizden geleni yapalım taktir allahın.. bizlik hiç bir şey yok.. öyle insanlar varki her şeyi normal sebepsiz infertiilite yinede olmuyor..
Nasipten öteye yol yok... dua edelim rabbim hepimize emeğimizin karşılığını versin...
Önceden çok üzülürdüm şimdi bu kafadayım olacaksa zaten olacak olmayacaksa da bir bahane olacak.. benim yakın arkadaşım yıllar sonra hamile kaldı.. odasını herseyini hazırladı.. 7 aylık bebeği karnında öldü..
Nasip yoksa herşey boş... biz embriyo tutmadı diye üzülüyoruz o yakında doğacağı yavrusunu kaybetti.. Rabbim ağır imtihanlardan korusun hepimizi...

Kaç gün kullandınız acaba bugün bende kontrole gittim fakat hiç yumurtam büyümemiş solda sadece bir tane küçük gördü sadece bugün 6. Günümdu
Cnm yumurtalarin toplandi mi? Kac yumurtan toplanmis?

Okul açıkken zor canım rapor falan ondan tatili bekliyorum başka çarem yok savaşacağım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Aa ben seni bursa da biliyordum hakkında hayırlısı olsun .Olumsuzlukları at kafandan ben aşırı notrum yarın yunurta toplamam var tedavim 1 hafta bile sürmedi
Merhaba bursada mi yasiyosunuz? Nerde tedavi oldunuz?

süleymaniye eğitim araştırma hastahanesinde tedavi gördüm...300 dozumdu evet gonal f başka ilaçlarda mi var ya lütfen tüm bildiklerini paylaşır mısın benimle
Cnm ben ilk tedavimde 225 gonal f kullandim.bu tedavimde(baska yerde) 150 gonalf,75 merional kullandim.bi yumurtam cok hizli buyudu.catlamasin diye cetritide diye bi igneye baslatti.3 igne oluyorum her gun.yarin son kontrol.cuma opu var.snn doz da yuksek.ndn buyumemis cnm.sebebini soyledi mi.cok uzuldum suan

Dediğin ilaçların hepsini banada yazdılar ama sadece 9 gün gonal f kullandığı bıraktılar sebeb bu ay yumurtalık üretmeyecegi tuttu rahmin dedi ne kadar saçma geldi bana öyle söyleyince her ay gel yumurta takibi yapalım yumurtanın çok olduğu bir zaman başlayalım dedi lan yoktu madem neden başlattın aptal adam

Cnm adetliyken gittigimiz ilk kontrolde rahim kalinligini ölçüp folikul sayisina(yumurtanın en minnos hali) bakiyolar.yani madem 1 2 folikul gormus neden baslatmis hakkaten..bu dr lari anlamak imkansiz.ayni dr yle mi dvm edicen peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…