- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Çok şükür canım benim iyim...
Umuda yolculuğa devam edeceğiz tedaviye 21. Ekim de başlıyoruz.. hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. sen nasılsın canım??
Yaaa çok az kalmis canım inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak merkezi değiştin mi
Evet canım.. ben yurt dışında yasıyorum canım...
2 tüp bebek tedavisi türkiyede acıbadem bursa şahin zeteroglu da oldu..
Şimdi burda başlıyorum yurt dışında yani..
Hayırlısı olsun inşallah biz elimizden geleni yapalım taktir allahın...
Sen ne durumdasın başladın mı yeniden tedaviye???Yaaa çok az kalmis canım inşallah bu sefer hayırlısıyla olacak merkezi değiştin mi
Benimde büyük bir sorunum var çok istiyorum ama myom var başım dertte.İnşallah rabbim tüm isteyenlere verir.İlk olarak tüp bebek süreci hakkında bilgisi olanlar deneyimlerini paylaşıp moral verebilirse çok sevinirim..
Ben de artık bu yola girmeyi ciddi ciddi kafama koydum, ancak ne nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Daha kötüsü de ''ya olmazsa'' fikri beni yiyip bitiriyor
Gerçekten psikolojik olarak desteğe, benim gibi yeni bu yola gireceklerin arkadaşlığına ihtiyaç duyuyorum
Kendimi çok kötü hissediyorum ama içimde bir umut var, ona tutunacağım...
Benimde büyük bir sorunum var çok istiyorum ama myom var başım dertte.İnşallah rabbim tüm isteyenlere verir.
Cnm yumurtalarin toplandi mi? Kac yumurtan toplanmis?Kaç gün kullandınız acaba bugün bende kontrole gittim fakat hiç yumurtam büyümemiş solda sadece bir tane küçük gördü sadece bugün 6. Günümdu
Maalesef dün iptal oldu işlemim... çünkü yumurtalarım hiç büyümediCnm yumurtalarin toplandi mi? Kac yumurtan toplanmis?
Okul açıkken zor canım rapor falan ondan tatili bekliyorum başka çarem yok savaşacağım inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın2 tane türkiyede denedim bu kez burda yaptıracağım hayırlısı olsun inşallah canım..
Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin Inşallah.. sende bekleme bir an önce başla..
Madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde sonuna kadar savaşacağız.. yılmak yok...
Sen ne durumdasın başladın mı yeniden tedaviye???
Snn tedavin nerdeydi cnm? Bi de dozu neydi gonal f in?Maalesef dün iptal oldu işlemim... çünkü yumurtalarım hiç büyümedibir daha deneyeceğim şansımıama başka yerde
Merhaba bursada mi yasiyosunuz? Nerde tedavi oldunuz?Aa ben seni bursa da biliyordum hakkında hayırlısı olsun .Olumsuzlukları at kafandan ben aşırı notrum yarın yunurta toplamam var tedavim 1 hafta bile sürmedi
Merhaba bursada mi yasiyosunuz? Nerde tedavi oldunuz?
süleymaniye eğitim araştırma hastahanesinde tedavi gördüm...300 dozumdu evet gonal f başka ilaçlarda mi var ya lütfen tüm bildiklerini paylaşır mısın benimleSnn tedavin nerdeydi cnm? Bi de dozu neydi gonal f in?
Cnm ben ilk tedavimde 225 gonal f kullandim.bu tedavimde(baska yerde) 150 gonalf,75 merional kullandim.bi yumurtam cok hizli buyudu.catlamasin diye cetritide diye bi igneye baslatti.3 igne oluyorum her gun.yarin son kontrol.cuma opu var.snn doz da yuksek.ndn buyumemis cnm.sebebini soyledi mi.cok uzuldum suansüleymaniye eğitim araştırma hastahanesinde tedavi gördüm...300 dozumdu evet gonal f başka ilaçlarda mi var ya lütfen tüm bildiklerini paylaşır mısın benimle
Amon cok tesekkur ederim canım Rabbim sanada basıp Etsımn ısallahçookk teşekkür ederim okurken bir üzülüp bir sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, umut oldunuz
Yok canım 10 gunde oldular bakalım sonuc beklıyırumMaşaallah 3 gündemi büyüdüler o kadar maşaallah bugün 8. Günüm
Merhaba hayır onuISSIZZ için yazmıştım ben memorial şişli de tedavi görüyorum
Cnm adetliyken gittigimiz ilk kontrolde rahim kalinligini ölçüp folikul sayisina(yumurtanın en minnos hali) bakiyolar.yani madem 1 2 folikul gormus neden baslatmis hakkaten..bu dr lari anlamak imkansiz.ayni dr yle mi dvm edicen peki?Dediğin ilaçların hepsini banada yazdılar ama sadece 9 gün gonal f kullandığı bıraktılar sebeb bu ay yumurtalık üretmeyecegi tuttu rahmin dedi ne kadar saçma geldi bana öyle söyleyince her ay gel yumurta takibi yapalım yumurtanın çok olduğu bir zaman başlayalım dedi lan yoktu madem neden başlattın aptal adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?