Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünenler Moral Alanı

Anlamsız gelir mi hiç ben buradaki tüm topikleri nerdeyse ezberledim artık ben de sen gibiyim aynı

Merhaba canım nasılsın başladın mı yeniden tedaviye...
Benim haftaya pazartesi randevum var..
Yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağım ama çok yoruldum çok yıprandım artık gücüm kalmadı korkuyorum yine negatif olur diye...
Ilk görüşme olacak.. inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz.. bu 3. Tüp bebek tedavisi...

Merhaba kızlar. Ben bu ay tüp bebek tedavisi için randevu almıştım adetimin ikinci gününe ama beklenen adetim çok erken geldi. Cumartesi oldum ve adetlerim üç gün sürer yani bu gün son. Randevum 6. Güne denk geliyor bu durumda. Bir sonraki adete ertelemeli miyim?

Merkezle bir konuş bence geç olabilir 6. Gün canım..

Merkezle bir konuş bence geç olabilir 6. Gün canım..
Devlet hastanesine gidecektim ya. En iyisi ben randevu günümde gidip süreç hakkında bilgi alayım. Bu arada rapor çıkartabilirsem raporlu yaptırmayı düşünüyorum çünkü diğer türlü yapmam çok zor maddi açıdan. Bu konularda da bilgi almış olurum.

Tabi rapor çıkarırsan yarı yarıya düşüyormuş ücretler nerdeyse

Evet canım ertelenir normalde.. geç olsun güç olmasın inşallah

Meraba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Yeni tedaviye başlamadım henüz yarıyıl tatilini bekliyorum benim de 4.olacsk ne gücüm var ne de cesaretim

İnşallah son tedavilerimiz olur bunlar

Sizinde inat gibi çevreniz de herkek bebek mi bekliyor kıskanmıyorum kimseninkinde gözüm yok Allah herkesin evladını korusun ama istiyorum ki benim de olsun beklemek insanı çok yoruyor her ay adet olmak eşimi de bende ciddi anlamda çok yıkıyor bizde gelecek adetimde tüp bebek düşünüyoruz ya tutmazsa fikri bi dahakine şöyle yaparım planı beni daha fazla yoruyor ya olmazsa düşüncesini aklımdan atamıyorum

Bende tüp bebekle 3. Denememizde hamile kaldım sorun tüplerde olan herkesin öncelikle hidroselpenks varmı yokmu onun üzerinde durmasını tavsiye ediyorum hidroselpenks varken iki denememiz boşuna gitti bu tamamen doktor ihmalinden kaynaklıydi 3. De başka bir doktor ve hidroselpenkli sıvı olan tüpüm alındı sonra transfer oldum Çok şükür tuttu ama bunun yani sıra ben çok pozitiftim doktoruma. Güveniyordum bu sefer olacak diyordum ve çok şükür oldu rabbim olmayan herkese nasip etsin hepinizin tedavisi inşallah olumlu müjdeli haberlerle sonuçlansın

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel arkadaşım...
Nasip kismet bendede vardı hidrosalpenks ameliyat olduktan sonra transfer yapıldı..
2 tane 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular negatif ile sonuçlandı...
Allah ol derse olur gerisi bahane...
Tabiki doktorlar önemli onlar vesile oluyor gerisi allaha kalmış.. Rabbim emek veren herkese nasip etsin inşallah zorlu bir yol sabır gereken bir sınav....

çookk teşekkür ederim okurken bir üzülüp bir sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, umut oldunuz

Merhaba hanımlar bizde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz fakat bu konuda hiç bir fikrim yok bana da yardımcı olur musunuz ?
çoğumuz böyleyiz şuan birbirimize destek olup bilgilendirelim konuyu takipte kalın allah büyüktür umutsuz olmayalım

moralim çok bozuktu kızlar bir haftadır yoktum ailemin yanında kafa dinledim şimdi yazdıklarınızın hepsini okudum ne güzel şeyler yazmış herkes hepinizden Allah razı olsun beni kendime getirdiniz. Eşimle uzlaşmak gerçekten zor bir kişinin bile söylediği hemen fikrini değiştirebiliyor ya olmazsa sen yıkılırsın çok hassassın istemiyorum diyor bende ya olursa o zamanki mutluluğumuzu düşün diyorum ama iş yerinde dertleştiği biri hep olumsuz şeylerle adamı yiyip bitiriyor. dün akşam beni almaya geldiğinde söz istedim ondan olmazsada üzülmiycem yeterki bir kez denememize izin ver diye... Neyseki kabul etti onun tek düşündüğü ben daha fazla üzülmeyeyim ama asıl böyle içim yanıp tutuşuyor, bilmiyor.. şimdi artık ciddi ciddi araştırmaya başladım bu arada eşimi ikna etmemde ayrı kaldığımız 1 hafta boyunca ınstagramdan gönderdiğim sevimli bebiş videolarıda etkili olmuştur diye düşünüyorum kikiki

Inşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..hepimiz muradimiza erelim aminnn
Amiin canım inşallah amin. Bu kez orda mı deneyeceksin yoksa yine Türkiye'de mi olacak

Amiin canım inşallah amin. Bu kez orda mı deneyeceksin yoksa yine Türkiye'de mi olacak

2 tane türkiyede denedim bu kez burda yaptıracağım hayırlısı olsun inşallah canım..
Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını versin Inşallah.. sende bekleme bir an önce başla..
Madem savaşarak kazanacağız o zaman bizde sonuna kadar savaşacağız.. yılmak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…