Maşaallah 3 gündemi büyüdüler o kadar maşaallah bugün 8. Günüm1 ekimde basladım ıgnelere bugun 19 mm olmuslar pazar gunu alıcaklar ınsallah,kac mm olmus kı sızınkıler acaba
Anlamsız gelir mi hiç ben buradaki tüm topikleri nerdeyse ezberledim artık ben de sen gibiyim aynı
Merkezle bir konuş bence geç olabilir 6. Gün canım..Merhaba kızlar. Ben bu ay tüp bebek tedavisi için randevu almıştım adetimin ikinci gününe ama beklenen adetim çok erken geldi. Cumartesi oldum ve adetlerim üç gün sürer yani bu gün son. Randevum 6. Güne denk geliyor bu durumda. Bir sonraki adete ertelemeli miyim?
Devlet hastanesine gidecektim ya. En iyisi ben randevu günümde gidip süreç hakkında bilgi alayım. Bu arada rapor çıkartabilirsem raporlu yaptırmayı düşünüyorum çünkü diğer türlü yapmam çok zor maddi açıdan. Bu konularda da bilgi almış olurum.Merkezle bir konuş bence geç olabilir 6. Gün canım..
Tabi rapor çıkarırsan yarı yarıya düşüyormuş ücretler nerdeyseDevlet hastanesine gidecektim ya. En iyisi ben randevu günümde gidip süreç hakkında bilgi alayım. Bu arada rapor çıkartabilirsem raporlu yaptırmayı düşünüyorum çünkü diğer türlü yapmam çok zor maddi açıdan. Bu konularda da bilgi almış olurum.
Evet canım ertelenir normalde.. geç olsun güç olmasın inşallahMerhaba kızlar. Ben bu ay tüp bebek tedavisi için randevu almıştım adetimin ikinci gününe ama beklenen adetim çok erken geldi. Cumartesi oldum ve adetlerim üç gün sürer yani bu gün son. Randevum 6. Güne denk geliyor bu durumda. Bir sonraki adete ertelemeli miyim?
Meraba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Merhaba canım nasılsın başladın mı yeniden tedaviye...
Benim haftaya pazartesi randevum var..
Yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağım ama çok yoruldum çok yıprandım artık gücüm kalmadı korkuyorum yine negatif olur diye...
Ilk görüşme olacak.. inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz.. bu 3. Tüp bebek tedavisi...
İnşallah son tedavilerimiz olur bunlarMerhaba canım nasılsın başladın mı yeniden tedaviye...
Benim haftaya pazartesi randevum var..
Yeni bir merkezde sıfırdan başlayacağım ama çok yoruldum çok yıprandım artık gücüm kalmadı korkuyorum yine negatif olur diye...
Ilk görüşme olacak.. inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz.. bu 3. Tüp bebek tedavisi...
Inşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..hepimiz muradimiza erelim aminnnİnşallah son tedavilerimiz olur bunlar
Bende tüp bebekle 3. Denememizde hamile kaldım sorun tüplerde olan herkesin öncelikle hidroselpenks varmı yokmu onun üzerinde durmasını tavsiye ediyorum hidroselpenks varken iki denememiz boşuna gitti bu tamamen doktor ihmalinden kaynaklıydi 3. De başka bir doktor ve hidroselpenkli sıvı olan tüpüm alındı sonra transfer oldum Çok şükür tuttu ama bunun yani sıra ben çok pozitiftim doktoruma. Güveniyordum bu sefer olacak diyordum ve çok şükür oldu rabbim olmayan herkese nasip etsin hepinizin tedavisi inşallah olumlu müjdeli haberlerle sonuçlansın
çookk teşekkür ederim okurken bir üzülüp bir sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, umut oldunuzSizlere çok güzel moral olacağım 2017 evlendim 2 evliligim ve ilk evlilimdede olmak üzere sağ tüp tıkalı ve yumurtlama problemim vardı ve hamile kalamiordum 2 aşılama deneyim oldu ve başarısızlıkla sonuçlandı tüp bebeğe karta verdik 2029 haziran ayında tedaviye başladım ve 8 yumurta toplandı ve bunun sadece 2 dollenmksti çok düşük bi sayı idi transfer esnasında 2 embriyo nun birisi bozuldu tek ebriom transfer edildi ve bekle më sürecinde piskolajimiz gidioo ve insan en ufak belirti atioruzz 9 günde hiç bir belirti yıldır ağlama krizine girmiştim şimdi gülüyorum halim ve dayanamayıp ilk test yapıldı ve pozitif öğrendik ama gene inanamıyorum değer düşüktür ve kimyasal olma olasılığı yüksek idi ve 2 gün bir kan tahlili veriliyordu v3 çok şükür değerler artmaya başlamıştı keseyi görmek için gün verildi ve minnak bir kesimini gördük daha sonrasında ise kal ati vardı busefer ya boş gebelikse panigi oluyor insanda kalp atışı içinde 15 gün sonra gitdi imis D3 hayatımızın mucizeleri nine şahit oldum evet tek ebriom bölünmüş ve tek yumurta ikizleri hamileyim sun 5 aylık hamileyim ve 1 kız 1 erkek yavruları olacak Umudunuz inancını yitirmeyinn lutfenn
çoğumuz böyleyiz şuan birbirimize destek olup bilgilendirelim konuyu takipte kalın allah büyüktür umutsuz olmayalımMerhaba hanımlar bizde tüp bebek yapmayı düşünüyoruz fakat bu konuda hiç bir fikrim yok bana da yardımcı olur musunuz ?
Amiin canım inşallah amin. Bu kez orda mı deneyeceksin yoksa yine Türkiye'de mi olacakInşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah..hepimiz muradimiza erelim aminnn
Amiin canım inşallah amin. Bu kez orda mı deneyeceksin yoksa yine Türkiye'de mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?