Tüp Bebek yöntemi ile hamile kaldınız peki sonra ?

Tüp Bebek yöntemi ile hamile kaldınız ....

• Eş dost akraba herkes ile bu süreci paylaşırım...

OY: 6 17,1%
  • Sadece yakın dostlarım ile paylaşırım...

OY: 16 45,7%
  • Sadece akrabalarım ile paylaşırım...

OY: 3 8,6%
  • Kimseyle bu konuda paylaşım yapmam...

OY: 10 28,6%

• Ankete Katılan
    35
çok sır gibi saklayan insanlar etrafın tepkilerinden dolayı hep tedavi sürecindede tedaviden sonrrada bunu sır gibi saklayıp olcağı varsada bu bebek sanslarını negatifle sonuçlandırıyolar ben kim sorsa çocuk yokmu diye benim çocuğum olmuyor diyip kestirir atardım birdahada aynı kişi bişicik soramazdı tüp bebeğede başladığımda cümle cihana duyurdum bekleme sürecindeykende çok mutluydu tutmazsa naparım ona ne derim buna ne derim derdim yoktu çünkü ben zaten çocuğum olmuyor görüyordum herkezde öle görüyordu olursa mucizeydi olmazsada eski hayatıma devamdı ki ilk seferde pozitifi gördüm bence etraftan saklamakla bişi olmuyor nekadar gizlersek okadar olumsuz oluruz daha çok sitres yaparız şükür 18 aylık bir cadım var

Belki de bu konuda sorun yok mu acaba?

Gözlemleyebildiğim kadarıyla, forumda tüp bebek yaşayan, yaşayacak olan ve tüp bebekle anne olmuş olan çok sayıda üye var.

Bu başlıkta fazla yorum yapılmıyor olduğunu görünce şaşırdım.

Aslında benim daha farkındalığına yeni vardığım ve çok üzüldüğüm hususlarda;

sandığımız kadar sıkıntı olmadığı veya annelerin ve vatandaşların bu meseleleri aşmış oldukları ve toplumda da bu konuda olumlu anlamda gelişmeler olduğu ve bilinç düzeyinin hakikaten yükselmiş olduğu gibi, sevindirici sonuçlara mı ulaşmak gerekiyor acaba bu durumda? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…