evet ben bu konuda hassasım tedavi süreçlerimi ( kendi ailem ve birkaç yakın dostum dışında) kimse bilmemekteveee gebeliğimi de dolayısıyla doğal yolla gebe kaldığım yönünde belirttim keşke karşımızdaki tüm herkes anlayışlı ve samimi olsalardı da gizleme gibi br sitresi yaşamasaydık
Merhaba
Bu gün bir kullanıcımızın bize gelen talebi sonrasında böyle bir konu açmayı uygun gördüm.
Hamileliğiniz tüp bebek yöntemi ile gerçekleşti. Bunu çevreniz ile paylaşır mısınız ? Yoksa bu bir tabu olarak mı kalır ?
Yani kimseye söylemem, hatta hatta tüp bebek tedavisi olurken bile bu konu hakkında kimse ile bir paylaşımda bulunmam mı diyenlerdensiniz ? Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum.
Merhaba
Bu gün bir kullanıcımızın bize gelen talebi sonrasında böyle bir konu açmayı uygun gördüm.
Hamileliğiniz tüp bebek yöntemi ile gerçekleşti. Bunu çevreniz ile paylaşır mısınız ? Yoksa bu bir tabu olarak mı kalır ?
Yani kimseye söylemem, hatta hatta tüp bebek tedavisi olurken bile bu konu hakkında kimse ile bir paylaşımda bulunmam mı diyenlerdensiniz ? Bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum.
rica ederim aslında yazsam çok şey var amaÇok güzel özetlemişsiniz endişelerinizi elinize sağlık. Çevre büyük etken bu konuda yani !
Bu stresi yaşamak hem sizin için hem de bebek için ayrı bir sıkıntı. Oysa bu süreçteki anne adayları özel anneler, tüp bebek sonuçları özel bebeklerdir...
Merhaba
evet ben bu konuda hassasım tedavi süreçlerimi ( kendi ailem ve birkaç yakın dostum dışında) kimse bilmemekteveee gebeliğimi de dolayısıyla doğal yolla gebe kaldığım yönünde belirttim keşke karşımızdaki tüm herkes anlayışlı ve samimi olsalardı da gizleme gibi br sitresi yaşamasaydık
Emir iyi ki doğmuş bahtı-şansı açık olsun her daimMerhaba
Bu sitenin kuruluş sebebi Emir'dir :) yani oğlum. 2000'li senelerde bu konuda Türkiye'de böyle kaynak bir site yokken bu siteyi kurma fikri aklıma geldi.Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Ben çevre etkenine pek takılmayanlardanım, hatta "aaaaa tüp bebek mi ?" sorusu sonrası bakışlar oğluma yöneliyor. Bende çok dikkatli bakmayın, göremezsiniz ! tüpler bana takıldı diyorum. Bu sefer bana bakışlar dönüyor nasıl bir tüp bekliyorlarsa : )
Bu arada ben erkeğim biliyorsunuz değil mi ?
evet canım var demi halaaa böyle zihniyetlersözlerinize aynen katılıyorum
Merhaba
Bu sitenin kuruluş sebebi Emir'dir :) yani oğlum. 2000'li senelerde bu konuda Türkiye'de böyle kaynak bir site yokken bu siteyi kurma fikri aklıma geldi.Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin.
Ben çevre etkenine pek takılmayanlardanım, hatta "aaaaa tüp bebek mi ?" sorusu sonrası bakışlar oğluma yöneliyor. Bende çok dikkatli bakmayın, göremezsiniz ! tüpler bana takıldı diyorum. Bu sefer bana bakışlar dönüyor nasıl bir tüp bekliyorlarsa : )
allah ömür versin emireMerhaba
Emir iyi ki doğmuş bahtı-şansı açık olsun her daimevet tüp bebek çok farklı olduğu kanaatindeler sanırım insan dışı bir canlı görmek istiyorlar
evet canım var demi halaaa böyle zihniyetler
Hangi yöntemle bebek sahibi olduğum benim özelimdir
O yüzden bunu herkese söylemek zorunda değilim ,herkesin bilmesi de gerekmiyor
İnsanlar ayrıntıya takılıyorlar ama önemli olan o bebeğin bana ait olmuş olması
O yüzden ben çevreme doğal yolla dedim tüp bebek demedim
Çünkü benim özelimi başkalarının bilmesi gerekmiyor
Ben ikiz gebeyim ve ikiz olunca hemen soruyorlar
Ama ben hiçbir insana hangi yolla bebek sahibi oldunuz ? gibi bir soru sormayı kendimde hak görmem ve buna cesaret edemem
Çünkü bu beni ilgilendirmeyen birşey
Ben sadece sağlıkla ,huzurla doğmasını dilerim hepsi o
Herkesin de böyle olması gerektiğini ,insanların özelini dürtüklememesi gerektiğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?