İdrara sıkışıklığı,rahmin içini iyi görebilmek için istiyorlar diye biliyorum. Bende az bi yer görünmedi diye yeniden su iç ve bekle demişlerdi. Belki doktorun güzelce görmüştür gerek kalmamıştır.Canım cok tesekkürler öncelikle cevapladıgın için bugun transferim yapıldı sadece 1 embriyo yerlestırdıler idrara sıkışık olmam gerekliymiş galiba ama idrarım yoktu hiç ve transferden sonra yatırmadılar bu durum gebeligi engeller mi bi bilgin varmı ?
Dini açıdan sizi etkilemek istemem, fakat böyle bir durumda tutma zorunluluğunuz nedir bilmiyorum.ilaç kullanacağımız süre zarfında oruç tutmamız sakıncalı mı olur. sahurda iğnelerimi yapsam orucumu da tutsam ne dersiniz???
teşekkür ederim...doktor ne derse o tabiki...Dini açıdan sizi etkilemek istemem, fakat böyle bir durumda tutma zorunluluğunuz nedir bilmiyorum.
İğneleri ilaçları saatinde alman önemli. Bana 5 dkka önce 5 dkka sonra farketmez ama 10 dkka farkeder demişti doktorum. Çok disiplinliydi bu konuda. Sözünden hiç çıkmadım. Doktorunla konuş istersen. Bir de yumurtalar büyüyünce ağrılarım oldu son hafta o zaman da eğilip kalkma çok fazla demişti.
Sizinde inşallah hemencecik tutar, çok heyecanlı bir süreç. :)Beslenmenize de dikkat edin lütfen. çay kahve vs hiç içmemiştim. hala da günde 1 taneden fazla içmem.teşekkür ederim...doktor ne derse o tabiki...
inşalllahSizinde inşallah hemencecik tutar, çok heyecanlı bir süreç. :)Beslenmenize de dikkat edin lütfen. çay kahve vs hiç içmemiştim. hala da günde 1 taneden fazla içmem.
hayırlı olsun öncelikle. inşallah güzel haberler alırsın. isteğin doğrultusun da mı tek embriyo yerleştirdiler yaştan dolayı mı?Canım cok tesekkürler öncelikle cevapladıgın için bugun transferim yapıldı sadece 1 embriyo yerlestırdıler idrara sıkışık olmam gerekliymiş galiba ama idrarım yoktu hiç ve transferden sonra yatırmadılar bu durum gebeligi engeller mi bi bilgin varmı ?
yaşım 27, embiryolog ; yaşınız gereği 1 tane öneriyoruz demişti,bende 1 tane istiyordum öyle yaptık. genelde yaş ve yapılan testler doğrultusunda karar veriyor doktor. ben de o yüzden 2 dese onu da kabul ederdim. embrionun kalitesi de önemli böyle durumlarda, kalitesiz olursa belki 2 tane daha iyi olur.arkadaşımda 2 orta kalite vardı, ikisi de tuttu kısmet.hayırlı olsun öncelikle. inşallah güzel haberler alırsın. isteğin doğrultusun da mı tek embriyo yerleştirdiler yaştan dolayı mı?
İnsallah sımsıkı tutunur meleklerimiz :) 3. Gün embriyosu benimkiİdrara sıkışıklığı,rahmin içini iyi görebilmek için istiyorlar diye biliyorum. Bende az bi yer görünmedi diye yeniden su iç ve bekle demişlerdi. Belki doktorun güzelce görmüştür gerek kalmamıştır.
Beni 4 saat dümdüz yatırdılar, sonra taburcu ettiler. Fakat bir arkadaşımında transfer yapılmış yarım saat sonra eve göndermişler,ve tuttu onun da. sen evde yat dinlen. ha birde bilmiyorum ben şuna inandım ; kabakçekirdeği :) çok yedim transfer sonrası. protein olduğundan tutunmaya yardımcı oluyor diye duydum. test sonucu alana kadar yedim. :)
Benimde tek embriyoydu. Kaçıncı gün emb. senin ?
Hayır canım istegim dogrultusunda degil doktor 1 tane transfer ettik dedı sdece yaşım 23hayırlı olsun öncelikle. inşallah güzel haberler alırsın. isteğin doğrultusun da mı tek embriyo yerleştirdiler yaştan dolayı mı?
yaşım 27, embiryolog ; yaşınız gereği 1 tane öneriyoruz demişti,bende 1 tane istiyordum öyle yaptık. genelde yaş ve yapılan testler doğrultusunda karar veriyor doktor. ben de o yüzden 2 dese onu da kabul ederdim. embrionun kalitesi de önemli böyle durumlarda, kalitesiz olursa belki 2 tane daha iyi olur.arkadaşımda 2 orta kalite vardı, ikisi de tuttu kısmet.
Hayır canım istegim dogrultusunda degil doktor 1 tane transfer ettik dedı sdece yaşım 23
Amin cümlemizin insallah Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınnn isteyen herkeze nasip etsin inşallah ❤
Allah ikinize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah sağlıktan ayırmasın kimseyi.
Neden yumurta toplandıktan sonra dondurulduki canım ? Benim yumurtalar toplandıktan 3 gun sonra transfer için cagırmıslardı 13 gün sonrada ögrendim sonucu cok şükürkızlar merhaba bişey sormak istiyorum gecen ay yumusta toplandı donduruldu ayın 14ünde hastalanacam bu ay transfer yapılacak ne zaman yapılır kacıncı gunde oluyor cok merak ediyorum bayrama denk gelip ertelenmezdeğilmicok zor bekledim bu süreci zaten
Merhaba:Merhaba hanımlar 3 olumsuz ve yorucu gecen aşılamadan sonra bu ay ilk tüp bebeğimi yaptırcam ama açıkcası hem heyecanlı hemde biraz korku var buda olmazsa diye sizler bu süreci nasıl geçirdiniz ? deneyimliler ve yeni yaptırıcak olanlar ...☺
bilmiyorum ya ertelendiNeden yumurta toplandıktan sonra dondurulduki canım ? Benim yumurtalar toplandıktan 3 gun sonra transfer için cagırmıslardı 13 gün sonrada ögrendim sonucu cok şükür
Transfer yapılırken anestezi veriliyormu? Yoksa bayıltmadan ma oluyor? Biraz bilgi verirseniz sevinirim..Neden yumurta toplandıktan sonra dondurulduki canım ? Benim yumurtalar toplandıktan 3 gun sonra transfer için cagırmıslardı 13 gün sonrada ögrendim sonucu cok şükür
Transferde anestezi verilmiyor abla opuda anestezi yapılıyor.Transfer yapılırken anestezi veriliyormu? Yoksa bayıltmadan ma oluyor? Biraz bilgi verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?