Tüp bebek :)

İdrara sıkışıklığı,rahmin içini iyi görebilmek için istiyorlar diye biliyorum. Bende az bi yer görünmedi diye yeniden su iç ve bekle demişlerdi. Belki doktorun güzelce görmüştür gerek kalmamıştır.
Beni 4 saat dümdüz yatırdılar, sonra taburcu ettiler. Fakat bir arkadaşımında transfer yapılmış yarım saat sonra eve göndermişler,ve tuttu onun da. sen evde yat dinlen. ha birde bilmiyorum ben şuna inandım ; kabakçekirdeği :) çok yedim transfer sonrası. protein olduğundan tutunmaya yardımcı oluyor diye duydum. test sonucu alana kadar yedim. :)
Benimde tek embriyoydu. Kaçıncı gün emb. senin ?

ilaç kullanacağımız süre zarfında oruç tutmamız sakıncalı mı olur. sahurda iğnelerimi yapsam orucumu da tutsam ne dersiniz???
Dini açıdan sizi etkilemek istemem, fakat böyle bir durumda tutma zorunluluğunuz nedir bilmiyorum.
İğneleri ilaçları saatinde alman önemli. Bana 5 dkka önce 5 dkka sonra farketmez ama 10 dkka farkeder demişti doktorum. Çok disiplinliydi bu konuda. Sözünden hiç çıkmadım. Doktorunla konuş istersen. Bir de yumurtalar büyüyünce ağrılarım oldu son hafta o zaman da eğilip kalkma çok fazla demişti.

teşekkür ederim...doktor ne derse o tabiki...

Sizinde inşallah hemencecik tutar, çok heyecanlı bir süreç. :)Beslenmenize de dikkat edin lütfen. çay kahve vs hiç içmemiştim. hala da günde 1 taneden fazla içmem.
inşalllahben fazla heyecan yapmamaya çalışıyorum. olayların akışına olması gereken buymuş demekki gözüyle bakmaya özen gösteriyorum. ama anne olma isteği söz konusu. ister istemez içim kıpır kıpır oluyor. yine de herşey Allah'tan. Ol derse olacak bunu biliyorum sadece.kendim ve herkes için hayırlısını istiyorum. ve tabiki herşeye göğüs gerebilme kuvveti versin bizlere.

hayırlı olsun öncelikle. inşallah güzel haberler alırsın. isteğin doğrultusun da mı tek embriyo yerleştirdiler yaştan dolayı mı?

hayırlı olsun öncelikle. inşallah güzel haberler alırsın. isteğin doğrultusun da mı tek embriyo yerleştirdiler yaştan dolayı mı?
yaşım 27, embiryolog ; yaşınız gereği 1 tane öneriyoruz demişti,bende 1 tane istiyordum öyle yaptık. genelde yaş ve yapılan testler doğrultusunda karar veriyor doktor. ben de o yüzden 2 dese onu da kabul ederdim. embrionun kalitesi de önemli böyle durumlarda, kalitesiz olursa belki 2 tane daha iyi olur.arkadaşımda 2 orta kalite vardı, ikisi de tuttu kısmet.

İnsallah sımsıkı tutunur meleklerimiz :) 3. Gün embriyosu benimki

Hayır canım istegim dogrultusunda degil doktor 1 tane transfer ettik dedı sdece yaşım 23

Allah ikinize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah sağlıktan ayırmasın kimseyi.

Merhaba , 7 senelik evli 2 kez tüp bebek tedavisi gören , eşinde sperm , kendisininde yumurta rezervi çok düşük olan arkadaşımızın yeniden tedavi görmesi için yardım topluyoruz.Eşi şu anda işsiz oldugundan, kendisininde sgk sı bulunmadıgından dolayı sizlerdende destek rica ediyoruz.Biz arkadaşları olarak bir miktar toparladık ancak tutarlar özel kliniklerde çok yüksek Daha önceki tedavileri için kredi kullanımları oldugundan dolayı kredide kullanamıyorlar.Sizlerden ricacı olup olmak konusunda çok düşündüm ancak en iyi sizlerin anlayacagınızı bilerek , durumu olanlardan yardım rica edecegiz.Yardımcı olan arkadaşlarımız olursa , durumlarını toparladıklarında ay ay geri ödemelerini yapacağız.Umarım yardımcı olursunuz , Allah hepinizin gönlüne göre versin.

İletişim için small_lady@mynet.com mail adresime yazarsanız iban bilgileri paylaşılacaktır.

Hoşçakalın

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum gecen ay yumusta toplandı donduruldu ayın 14ünde hastalanacam bu ay transfer yapılacak ne zaman yapılır kacıncı gunde oluyor cok merak ediyorum bayrama denk gelip ertelenmezdeğilmi cok zor bekledim bu süreci zaten

Neden yumurta toplandıktan sonra dondurulduki canım ? Benim yumurtalar toplandıktan 3 gun sonra transfer için cagırmıslardı 13 gün sonrada ögrendim sonucu cok şükür

Merhaba:

Bende bebeğim için çooookkk uzun bir süreçten geçip bu gün güzel haberi alanlardanım.. Benim meleğimde dört haftalık hcg değerim 2602,0..

Ben de 5 çatlatma 3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisinden sonra bu gün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. Amacım bu konuda umudu kalmayan ,sabrını isteğini amacını yitiren arkadaşlara bi nebze olsun ışık tutabilmektir. Hikayem bundan 2,5 yıl önce başladı çatlatmalar aşılamalar derken kendimi tüp bebek denemelerinde buldum. Maddi olarak bitmiştim ve artık hiç bir şekilde denemeye gücüm kalmamıştı. Çok umutsuzdum ,çok çaresizdim ve bi gün bir hocanın adını duydum illa git dediler o kadar çok doktora prof.a kimlere kimlere gittim hiç biri olmadı hepsi test yapıp tedaviye başlayıp olumsuz dediler. Sonra son gittiğim doktor kanımdaki bir hücrenin olması gerekenden çok yüksek olduğunu ve bunun için küçük bir lipit tedavisi uygulamamı önerdi yine para tuzağı dedim ama bi umut borç harç yaptırdım ve sonunda güzel bi yumurtan oluştu çatlatma deneyelim dedi ve sonuç yine olumsuz. Artık istemediğimi çok yorulduğumu biraz dinlenmek istediğimi söyledim doktora ve onun da tavsiyesi bu yöndeydi. Tedavimizi de uyguladık artık yapılabilecek hiç bir şey umudunu kaybetme dedi. Ve ben ilaçları tedaviyi her şeyi bıraktım. Ama herşeyi ... Umudumu kaybettim hiç olmayacağına o kadar inandırdımışım ki kendimi iki yıldır adet günümde defalarca yaptığım testlerimi bile yapmadım. Adetim bir gün gecikti arkadaşım dedi e hani bu ay yapmıcakmısın diye .. Ve bu gün o güzel haberin sevincini tarifsiz bi biçimde yaşadım... Üstelik kendiliğimden kaldım iğneler yok ,ilaçlar yok, doktorlar yok ... Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin .. Sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin allahım ol derse olamayacak hiç bir şey yoktur.. Çok şükür. Sevgiler.

Neden yumurta toplandıktan sonra dondurulduki canım ? Benim yumurtalar toplandıktan 3 gun sonra transfer için cagırmıslardı 13 gün sonrada ögrendim sonucu cok şükür
Transfer yapılırken anestezi veriliyormu? Yoksa bayıltmadan ma oluyor? Biraz bilgi verirseniz sevinirim..

Kızlar merhaba. Ben yumurta toplama işleminin zamanını merak ediyorum. Adet olduktan ortalama kaç gün sonra yumurta toplama işlemini yapıyorlar. Benim adetim in 5. Günü ignelerimi yapıyorum ama çok merak ediyorum ne zaman opu olur diye. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Herkese Merhaba
Bende bir asilamadan sonra tup bebege karar verenlerdenim.9 yumurtam toplamdi 8 i olgundu.5 yumurta dollendi 4 yumurtam embriyo asamasina geldi.Dondurduk tamamini.Doktorun rahim dinlendirme teknigini uygun gordu o sebeple bekliyorum adetin 2 gunu rahim hazirligina baslicaz insallah...Benimde hikayem boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…