Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

silam canımm sağol birtanem.inş rabbim isteyen herkese nasip eder.nolur benim için dua et

silam canımm sağol birtanem.inş rabbim isteyen herkese nasip eder.nolur benim için dua et

Canim dualarim seninleee ...

Bizi biz anlarizz ...

Rabbim yar ve yardimcin olsun ..

Fettah ( her türlü zorlugu kolaylastiran, maddi- manevi tüm kapilari acan ) ve

Lâtif ( mutlak lütuf sahibi , lutuf ve keremi , inayeti sinirsiz olan ) ismi serifiyle muamele buyursun ins. :teselli:

gÜnaydınlar kızlar ne haber
nasıl bakalım topık

kızlar sanırım şubatta bende tedavide olacağım
merkezi aradım 10 şubattaaki toplantı için gün aldım
hemen ardından randevu alacağım eğer şubattaki adtime yatişirse tedaviye başlayacağım

kızlar hayırlı cumalar
rabım dualarınızı kabul etsın saĞlık huzur versın
mucızelerımızı gÖndersın
bızlerede anne olmayı nıne olmayı nasıp etsın
ııınnnnnnnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

malesef değerim 11.2ye düşmüş.doktor yine pazartesiye test istiyor neden bilmem ama benim bu serüvenim burda bitti..

Tşk ederim canım..inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız..ben memorialde başlayacağımkısmetse..senin nersiydi??

amin canim iyi bir merkez yakinda hamileyim diye bagirirsin bence allahin izni ile

malesef değerim 11.2ye düşmüş.doktor yine pazartesiye test istiyor neden bilmem ama benim bu serüvenim burda bitti..

canim ikiye katlamasi guzeldi ama dusus olmus sonra sen kimyasal gebelik yasiyorsun galiba yavas ve az artmasinda oyle anlailiyor
gecmis olsun canim yaaaaa:Saruboceq:

ARKADAŞLAR BURASI ÇOK SESİZ YYAAAAAAAAAA bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile mafoldumben mafoldumben

BUARYI BİZRA CANLANDIRALIM :lepi::lepi:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilehihoyyythihoyyyt

kızlar ikinci denemek icin ne kadar beklemeliyiz doktorum kendini hazır issettiginde dedi ama bazı yerlerde 3 ay filan yazmışlar kafam karıştı ve benim dondurulmuşum yok malasef sil baştan yeniden denecez inşallah 25 aralıkta olumsuzluğu öğrendim ne yapmalıyım lütfen yardımmmmmmm

cannur aynı durumdayız cnm.olsun sağlık olsun napalım.....ben de bilmiyorum ama ortalama 1-2 ay diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…