- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
silam canımm sağol birtanem.inş rabbim isteyen herkese nasip eder.nolur benim için dua et
Tşk ederim canım..inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız..ben memorialde başlayacağımkısmetse..senin nersiydi??
arkadaşlar merhaba.acilen yardımınıza ihtiyacım var.transferimin 12.günü kanda test yaptım 6.96 çıktı tabi çok düşük dr.um 2 gün sonra bir daha yaptır dedi yaptırdım 14.95 bu da düşük.dr.umu aradım yükselmesi iyidir dedi.yarın bir daha yaptıracam.dr.um geç yerleşme olmuş olabilir.yükseldiği sürece iyidir dedi.acaba hamile miyim?böyle bir şey yaşayan var mı?dün adet olmam lazımdı olmadım.kafam çok karışık
malesef değerim 11.2ye düşmüş.doktor yine pazartesiye test istiyor neden bilmem ama benim bu serüvenim burda bitti..
kızlar sanırım şubatta bende tedavide olacağım
merkezi aradım 10 şubattaaki toplantı için gün aldım
hemen ardından randevu alacağım eğer şubattaki adtime yatişirse tedaviye başlayacağım
amin canim iyi bir merkez yakinda hamileyim diye bagirirsin bence allahin izni ile
inşallah dediğin gibi olur ama olmazsa die çok korkyorum..ilk denememizde embriyoların gelişmesi ii değildi açıkcası 2.kaliteydi embriyolar.inşallah bu sefer yüzümüz güler.
canim ne guzel bir haber hadi hayirlisi bu ikincimi olucakti
kızlar merhaba...2.denemelerini kimler başladı?hepinize hayırlı olsun inş
iyiyim yeteeeer sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?