- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi ARKAMAHALLE
-
slmm kızlar ne haber
bu arada kizlar ben regl oldum ve bu ayin sonuna allahin izni ile ilk ignelerime basliyorum uzun protokol
HAFTA SONU OLDUĞUNDAN KİMSELER YOK bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
canım inşallah bu sefer hayırlı olur ve hamiş haberini alırız.
HERKESE GÜNAYDINLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
NAAN UYKUCU HATUNLAR UYANIN VE TOPĞE GELİNklava: klava:
BU NE KİMSELER YOK :hulya::hulya:
arka mahalle ne güzel bak umudunu kesmemeişsin bu sefer olacak dualrım seninle allah yardımcın olsun ve bebiş haberini alırız inşallah
herkese günaydıın.....
cok sagol canim aminn evet canim kesmedimmmmm
insallah heo beraber bu yil guzel haberler alicazzzzz
gunaydin canimmm
nasilsinizzzzzzzz
iyiyiz canım çok şükür, evde vakit geçiriyoruz işte,
sen nasılsın tatlım?opuyorumnanaktan
kızlar burayaı canlandırmanın bİr yolu olmalı
burası ne bÖle
Çok durdun olmuyor bÖle
arkamahalle anım nasılsın yeter sen nasılsın evet arada böyle durgunluk oluyor sanırım bizde yeniden tedaviye başlayınca soracak yazacak çok şeyimiz olur şu anda kendimizden fazla bahsetmiyoruz sadece arada soran olunca önceki tedavileri olanları anlatıyoruz diğer arkadaşları merak ediyoruz onlarla seviniyor ümitleniyoruz inşallah bizim tedavilerde bir an önce başlar da soru yağmuruna tutarız herkesi
iyidir canim iste neolsun gun sayiyoruz ama hic heyecanim yok dogrusu
artik cok alistim boyle yasamaya teavilere ignelere falan:gitme:
canım ya heyecan başlayınca olur canım ilkler gibi olmuyor o zaman hiçbir şeyi bilmediğimiz için haliylen heyecan streste çok oluyor ama alışınca azalıyor tabi ama azalmayan tek şey transferden sonraki bekleme süresindeki heyecan
sen benden önce başlıyorsun canım herşey yolunda gitsin inşallah bir başla bak o zaman heyecanda olacak
offff of benim daha çok var
:jeyyar: Arkamahallem biz senin çok öncelerden tanışıyorzz sen arkamahallee bende testere play games oyuna başlıyoruz :jeyyar: şuan özel msj yolayamıyorum sana :) anla sitede delü arkadaşınım adımı yazmayım anla işteee delüüü .Hani benim doktora muayne etmiştik :roflol: bazı kızlara söyledim yeni üyeliğimi :jeyyar: şimdi tanıdınmı kabul et arkadaslıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?