Tüp bebekle ilgili herseyi konusmaya ne dersiniz?

selam kizlar kisaca bende kendimi tanitiyim,bende sizin gibi tüp bebekle bebisime kavusmak isteyenlerdenim...
Ben 7 yillik evliyim ilk 5 sene korunduk bebis istemedik bagzi hedeflerimiz vardi onlara ulasalim sonra bi bebis yapariz dedik :) korunmayi biraktiktan sonra hemen hamile kalirim düsüncesine kaptirdim kendimi ama her ay malesef kanamam geldine benim düynam yikilyiordu...
annem dediki kizim bi doktora git bi görün dedi...
bu benim icin aslinda cok sacma geldi ne isim var doktorda düsüncesiyle ben 6 ay daha gitmedim doktora baktim bu böyle olmuycak ...
esimle birlikte bi tüp bebek merkezine gitdik kontrolerimizi olduk bi asilma yapalim dedi doktor...ama maleseff sonuc negativ cikti,bu ara ben o merkezden memnun kalmadim icin merkezi degistirdik ikinci merkezim direk tüp bebek dedi cünkü esimin spermleri cok düsüktü vede benim rahim sivisi esimin sperlerini kabul etmyiormus,o yüzden direk tüp bebk dediler bizde karar verdik basladik tedavimize,ama malesef sonucumuz negatif oldu,yurtdisinda kaldim icin vede burdaki doktorlar bu konuda benim istedim ilgiyi göstermedikleri icin ikinice tedavimi türkiyede yapmaya karar verdim vede ALLLAHA sükür basladim tedavime tedavim icin ankaradaki maya merkezini sectim onu secmemede BABYTWIN arkadasim sagladi kendiside orda tedavi görmüs ve yasadiklarini okadar güzel dile getirdiki bendide oraya itekledi...bu ayin sonunda türkiye gelcem ve tedavim sonlancak insallah tabiki bu arada ilaclarimi kulanmaya basladim ve bu cuma günü LUCRIN inesine baslyicam
benim hikayem böyle kizlar ALLAH hepimizin yüzüne baksin ...

canim benim inanki ben inaniyorum basaracaksiniz
demek sen trye gidiceksin bende esin gelicek oeaya sandim
cok iyi yapmisiniz boyle bir yol izlemekle:lepi::Saruboceq:
inan bende hic guvenmiyorum esimi ikna edebilsem ve izin sorunumuz olmasa hemen bende gelir denerim
allahim yuzunuze baksin hadi hakkinda hayirlisi canim gelismleri haber vermeyi unutma

Canim sana katiliyorum ...

Yurt disindaki cogu merkezler Türkiye`nin henüz tüp bebek konusundaki basarilarina yetisebilecek asamada degillerr ..

Yani bunu kalitesiz ortamlar anlaminda söylemiyorum ..

Cocuk sahibi olmayi cok fazla önemsemedikleri icin diye düsünüyorum ..

Öylesine bir tedavi yöntemi yürütülüyor sanki ..

Ben de insallah gerek kalmaz ama subatta dondurulmuslarimla denememde basari elde edemessem türkiye de tedavi görmek istiyorum ...

canim benim cok tessekür ederim insalalh hepimiz yuvamizin meyvasini aliriz..tabiki haberdar etcem sizleri hic merakta birakirmiyim opuyorumnanaktan canim keske esini ikna ede bilsen gercekten türkiyedeki ilgi bile cok farkli cok sammimi gelyior insana belki bizim insanlarimiz duygusal diye ama burayala oranin cok farki var..

evet canim aynen
sizinde cok denmeniz olmus tam sorun ne sizde
ama bence onun yarisini bile denmeden trde hamile kalabilirdin
tabiki hersey allahtan ama biz engelleri kaldirmaliyiz degilmi
insallah bir daha denemezsiniz sizde:Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar, ne var ne yok???

evet canim cok haklisin
bu bekleme suresi zaten cok sinir-tatlicadiarzu- canim ya resmen bos bos bekliyorsun ama o gun geldigindede ne cabuk gecti diyorsun gor bak seninde hemen gecicek
tam olarak ne zaman baslamayi dusunuyorsun​
opuyorumnanaktan

ben haziran gibi diyorum ama bakalım artık hayırlısı
bizdeki sebepsiz infertilite ya belki normal yolla gelir diğe bir kaç ay şansımı deniycem
mucize ama olsun hem kışın gitmek istemiyorum biraz sıcaklar olsun hem de tam zamanı gelmiş olsun diye bekliycem
bazen bunalıyorum yani tam olarak çocuk meselesi de değil nedeni ama kendimi bugünlerde mutsuz hissediyorum havalardandır belki diyorum
of offff
allahım herşeyin doğrusunu hayırlısını nasip etsin sağlık versin

canim insallah dedigin gibi olur ve bebegin seni bulur
haklisin bu aralar bende boyle depresyonun esigindeyim
bilmiyorumkismile

Yumurta toplam islemi gunu ac karninanmi gittiniz?Yarin sabah 10'da yumurtalarim toplanicak.Ben simdi gece 12 den itibaren bisey yemezsem sorun olurmu siz napmistiniz lutfen yardim doktora sormayi unuttum

Yumurta toplam islemi gunu ac karninanmi gittiniz?Yarin sabah 10'da yumurtalarim toplanicak.Ben simdi gece 12 den itibaren bisey yemezsem sorun olurmu siz napmistiniz lutfen yardim doktora sormayi unuttum

evet yanilmiyorsam narkoz alacagin icin ac olmaliydin 12 den sonra

iyi akşamlar kızlar ben de adet oldum kısmetse uzun protokolle bu ay başlıyoruz..1 şubat 21.gün gideceğim inşallah..bu 2.tedavim bu sefer dr.co kültür yapacağız dedi içinizde daha önca olan var mı nasıl oluyor anlatırsa sevinirim..bir de ımsı tekniği dedi yani sperm büyültme yöntemi uygulanacakmış genetik test şu an için gerekmiyor dedi. hayırlısı inşallah..bir de uzun protokolde iğnelere koldan mıbaşlıyoruz

himm ne kadar guzel canim ya hemen hemen ayni sayiliriz bir hafta yok bile aramizda bende uzun protokol
co cultur hatirlarsan badem yapiyordu daha cok sansin var yani
bu ay adetin gelmeden rahimden parca alincak ve
yumurtalarin toplandiginda onun icinde bekliycekler dollencekler
birde sperm buyutme ile en kaliteli spermler secilcek cok guzel canim ya
sansin baya bir artti yani
hangi merkezde deniyorsun

Tşk ederim canım..inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız..ben memorialde başlayacağımkısmetse..senin nersiydi??

arkadaşlar merhaba.acilen yardımınıza ihtiyacım var.transferimin 12.günü kanda test yaptım 6.96 çıktı tabi çok düşük dr.um 2 gün sonra bir daha yaptır dedi yaptırdım 14.95 bu da düşük.dr.umu aradım yükselmesi iyidir dedi.yarın bir daha yaptıracam.dr.um geç yerleşme olmuş olabilir.yükseldiği sürece iyidir dedi.acaba hamile miyim?böyle bir şey yaşayan var mı?dün adet olmam lazımdı olmadım.kafam çok karışık

Canim moralini bozma ... :teselli:

Doktorunun da dedigi gibi gec yerlesmis olabilir bebegin ...

Bol bol dua ett ...

Bizim dualarimiz da seninle ...

Insallah yarin degerlerin fazlasiyla artmis olarak bizlere haber verirsin ...

Cuma günü hürmetine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…