bizim sorunuuz eşimin spermlerinde drun söylediği bu yani aşılama hiç olmadık mikro yaptık direkt benim rahme bakmadan hiçbir sorun olamdığını söyledi ben bakılması gerektiğini daha yeni ögrendim belkide sırf böyle bir sorun oldugu için tutmadı kimbilir
Eşim 38 yaşında ve ilk spermiyogramda sperm sayısı düşük, normal sperm sayımız da azdı. ilk aşılamayı 5 milyon sperm ile denedik. Sonra keçiboynuzunu keşfettik. 2. ve 3. aşılamalarda sperm sayısı 40 milyonu geçti ve %90 hızlı ve iyi morfolojide. Eşim şimdi hergün keçiboynuzu yiyor. Eğer eşinin başka bir sorunu yoksa tavsiye ederim. :smiley-cool:
Merhaba arkadaşlar,iyiki bu sayfayı açmışsınız,sorunlarımızı paylaşıyor yeni şeyler öğreniyoruz,
Eşimin sperm sayısı az sorun bu,2 mikro yaptık 1. de 11 yumurtanın 3 ü döllendi ama sağlıklı gelişmediği için transfer olmadı
2. de 10 yumurtanın 3 ü döllendi 1. kalşiye ama sonuç negatif,dr hisreroskopi yaptı rahimimde hiçbir problem yokmuş,eşimin kromozom analizi temiz çıkmıştı şimdi benimkine bakıyorlar,3. mikro mayısata,bu sefer de olmazsa embriyoda genetik tanı yapılacakmış,
ko kültürü sordum çok nadir uygulanan ve başarısı tam ispatlanmamış bir işlem olduğunu yapılması gerek olmadığını söylediler,kafam karıştı,bu arada kandeğerlerimden en az 1o tanesi sınırın altındaymış,bu nedenle tutmamış olabilirmi 5 nisanda almıştım sonucu,
sanki yine olmayacakmış gibi geliyor,daha ne yapılması lazım arkadaşlar????????????????????????
mehaycım böyle bi başlık iyi olmuş.hep birlikte konuşur,birbirimize yardımcı oluruz inşallah,destek oluruz.
arkadaşlar bende ocakta ilk negatif sonucumu aldım.ilklerde çok umut oluyor.sizde öyleydiniz herhalde.ve tabi sonra çok üzüldüm.ama insan nelere dayanıyor dimi.
inşallah bu ay 2.ye başlıyacağız.yeni bir umut daha.
rabbim bu yolda umutlarımızı hiç kırmasın inşallah.
Merhaba arkadaşlar,iyiki bu sayfayı açmışsınız,sorunlarımızı paylaşıyor yeni şeyler öğreniyoruz,
Eşimin sperm sayısı az sorun bu,2 mikro yaptık 1. de 11 yumurtanın 3 ü döllendi ama sağlıklı gelişmediği için transfer olmadı
2. de 10 yumurtanın 3 ü döllendi 1. kalşiye ama sonuç negatif,dr hisreroskopi yaptı rahimimde hiçbir problem yokmuş,eşimin kromozom analizi temiz çıkmıştı şimdi benimkine bakıyorlar,3. mikro mayısata,bu sefer de olmazsa embriyoda genetik tanı yapılacakmış,
ko kültürü sordum çok nadir uygulanan ve başarısı tam ispatlanmamış bir işlem olduğunu yapılması gerek olmadığını söylediler,kafam karıştı,bu arada kandeğerlerimden en az 1o tanesi sınırın altındaymış,bu nedenle tutmamış olabilirmi 5 nisanda almıştım sonucu,
sanki yine olmayacakmış gibi geliyor,daha ne yapılması lazım arkadaşlar????????????????????????
canım benim ne kadar güzel yazmışsın Allah senden razı olsun,çok haklısın canım birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli ve değerli,İNŞALLAH canım en hayırlısını bulur ve biliriz,ama ne yapayım umutsuzluğa düşüyorum işte,
canım kardeşim senin yaşadıklarını da okudum,çok üzüldüm,maşallah çok dirayetli ve güçlüsün,başarısız tedavileri yaşadıkça insan korkuyor,Rabbim en kısa zamanda senin benim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 yıllık evliyim. son iki yıldır aktif olarak bebeğim olması için uğraşıyorum. Bana erken menopoz teşhisi konuldu fsh 19 larda doktorları verdikleri hormon ilaçları hiç bir işe yaramıyor hatta geçen ay ters tepti yani yumurta oluşmadı bu ay ilaçsız tüp bebek uygulandı.Bir yumurta oluştu pazar günü yumurta toplandı fakat döllenme gerçekleşmedi. Yumurtanın gelişmediği söylendi benim anlayamadığım. Cuma günü 18 mm pazar günü tahminen 20 ya da 22 mm idi. E2 sonuçları da olumluydu. Bu yumurtanın tplanmadan gelişip gelişmediği anlaşılamıyor mu?
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 yıllık evliyim. son iki yıldır aktif olarak bebeğim olması için uğraşıyorum. Bana erken menopoz teşhisi konuldu fsh 19 larda doktorları verdikleri hormon ilaçları hiç bir işe yaramıyor hatta geçen ay ters tepti yani yumurta oluşmadı bu ay ilaçsız tüp bebek uygulandı.Bir yumurta oluştu pazar günü yumurta toplandı fakat döllenme gerçekleşmedi. Yumurtanın gelişmediği söylendi benim anlayamadığım. Cuma günü 18 mm pazar günü tahminen 20 ya da 22 mm idi. E2 sonuçları da olumluydu. Bu yumurtanın tplanmadan gelişip gelişmediği anlaşılamıyor mu?
arkadaşlar yardım edin ben yeni katıldım aranıza.Yukarıda aşamaları yazmıştım.Acaba bu miyom etki ediyomudur(rahimin dışında).Doktorum alalım dedi.
insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......BENİM AÇIMDAN YOK HAYATIM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA OLUR:sm_cool:
teşekkür ederim mehay haklısın 2. denemyi aldırdıktan sonra yapacağım..herşey gönlümüzce olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?