tup bebekte basarisiz olanlar gelin nedenleri konusalim???

Eşim 38 yaşında ve ilk spermiyogramda sperm sayısı düşük, normal sperm sayımız da azdı. ilk aşılamayı 5 milyon sperm ile denedik. Sonra keçiboynuzunu keşfettik. 2. ve 3. aşılamalarda sperm sayısı 40 milyonu geçti ve %90 hızlı ve iyi morfolojide. Eşim şimdi hergün keçiboynuzu yiyor. Eğer eşinin başka bir sorunu yoksa tavsiye ederim. :smiley-cool:

evet canım bizde başladık 2 hafta oldu inşallah bizde faydasını görürüz

canım benim hiç üzülme senin, benim ve hiç kimsenin bilmediği yalnızca yüce mevlamın bizim için en hayırlı şeyleri yaşamamızı nasip ettiğini unutmamalıyız dah ne mi yapmalıyız hepimiz birbirimize dua etmeliyiz çünkü en makbul olan din kardeşine ettiğin duadır İNŞALLLAH en hayırlısını yaşayacağız sonuç ne olursa olsun mutlu olmalıyız.herşey gönlünce olsun :enbuyukkk:

canım benim ne kadar güzel yazmışsın Allah senden razı olsun,çok haklısın canım birbirimize ettiğimiz dualar çok önemli ve değerli,İNŞALLAH canım en hayırlısını bulur ve biliriz,ama ne yapayım umutsuzluğa düşüyorum işte,
canım kardeşim senin yaşadıklarını da okudum,çok üzüldüm,maşallah çok dirayetli ve güçlüsün,başarısız tedavileri yaşadıkça insan korkuyor,Rabbim en kısa zamanda senin benim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

mehaycım böyle bi başlık iyi olmuş.hep birlikte konuşur,birbirimize yardımcı oluruz inşallah,destek oluruz.
arkadaşlar bende ocakta ilk negatif sonucumu aldım.ilklerde çok umut oluyor.sizde öyleydiniz herhalde.ve tabi sonra çok üzüldüm.ama insan nelere dayanıyor dimi.
inşallah bu ay 2.ye başlıyacağız.yeni bir umut daha.
rabbim bu yolda umutlarımızı hiç kırmasın inşallah.

allahım hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.
birbirimize dualar edelim.rabbin inşallah kabul eder.

evet canim aynen dedigin gibi ilklerde cok umut oluyor ve sonuc negatif olunca insan bir anda butun umudunu kaybediyor sanki...

canim cok iyi bilirim kafaya takma demekle omuyor insan ister istemez dusunuyor oldumu olucakmi die??ama sen birazda olsa stresten kurtulmaya calis canim..insallah birdahaki sefere son denemen olur!!!

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 yıllık evliyim. son iki yıldır aktif olarak bebeğim olması için uğraşıyorum. Bana erken menopoz teşhisi konuldu fsh 19 larda doktorları verdikleri hormon ilaçları hiç bir işe yaramıyor hatta geçen ay ters tepti yani yumurta oluşmadı bu ay ilaçsız tüp bebek uygulandı.Bir yumurta oluştu pazar günü yumurta toplandı fakat döllenme gerçekleşmedi. Yumurtanın gelişmediği söylendi benim anlayamadığım. Cuma günü 18 mm pazar günü tahminen 20 ya da 22 mm idi. E2 sonuçları da olumluydu. Bu yumurtanın tplanmadan gelişip gelişmediği anlaşılamıyor mu?

umutsuzluğa düşüecek hiç bir durum yok sana şöyle anlatayım ikl zamanlarda ben ayakkabı alırken kıyafet alrken evime küçük bir eşya bile almak istesem hamile olunca yada bebeğim olunca da kullanabileceğim şeyler olmasına dikkat ediyordum fakat şimdi sadece hayatın güzelliklerini yaşamaya çalışıyorum eğer birgün anne olursam bebeğim benim hayatıma girecek ben yaşamımı hamileliğe ve daha sonrası için yönlendirmekten vaz geçtim şimdi daha mutlu olduğumun farkına vardım yani pikolojik sıkıntılardan uzaklaştım SEVGİYLE KAL HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

canım o ölçüler yumurtaların değil foliküllerin büyüklüğü.yumurta çok küçük olduğu için çıplak gözle görülemiyor.yumurtaların o foliküllerde olduğu varsayılıyor.çünkü bazen içi boş da olabiliyor.bazı tüp bebek tedavileri bu yüzden iptal oluyor. yani folikül büyüklüğünün iyi olması içindeki yumurtanın kesin olarak geliştiğini göstermiyor ama en azından bir fikir veriyor.umarım yardımcı olabilmişimdir.umudunu yitirme.inşallah anne olursun yakında.Ama elini çabuk tutmanı öneririm.bir de merkezini iyi seç lütfen. a.s.

merhabalar bende açıklanamayan infertilite grubundanım.Ama 3 aşılama ve birinci tüp bebek tedavisi sonuç vermedi.Tüp bebek denemesini daha yeni yaptık ve sonucu 12.04.2008 de aldık ne yazıkki negatif.Bu arada bende rahimin dışında bir miyom var,doktorum bu miyomu alalaım ve 2.denemeyei öyle yapalım dedi.Miyom hemen rahimin üzerindeymiş.Ama korkuyorum hem ameliyattan hemde miyom alındıktan sonra 2.denemenin tekrar başarısız olacağından.Yardımcı olursanız sevinirim....teşekkürler

arkadaşlar yardım edin ben yeni katıldım aranıza.Yukarıda aşamaları yazmıştım.Acaba bu miyom etki ediyomudur(rahimin dışında).Doktorum alalım dedi.

canim yumurta gelismemesi ne demek anlamadim yumurtaliklar gelisir benim bildigim kadariyla ve 16-20 mm geldiginde catlar ve yumurtlama olur ...(yumurtalik gelismesse yumurtlamada olmaz)yumurtalar kaliteli veya kalitesiz olabilir bu yuzden dollenme olmamistir...bazi kisilerde yumurta spermin giremeyecegi kadar sert bir zar yapisina sahip olurmus bu durumlarda mikroenjeksiyon oneriliyor...basari sansi yuksek.......

arkadaşlar yardım edin ben yeni katıldım aranıza.Yukarıda aşamaları yazmıştım.Acaba bu miyom etki ediyomudur(rahimin dışında).Doktorum alalım dedi.

canim bu miyomlar embryonun tutunmasina engel oluyormus bazende tutunsa bile dusuge neden oluyormus..aldir bence doktorunu dinle!!!a.s

teşekkür ederim mehay haklısın 2. denemyi aldırdıktan sonra yapacağım..herşey gönlümüzce olur inşallah

BENİM AÇIMDAN YOK HAYATIM İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA OLUR:sm_cool:
insallah canim ben sali gunu 6. asilamami olucam insallah benim acimdan biseyler olur bu ay...pek umudum yok ama......
teşekkür ederim mehay haklısın 2. denemyi aldırdıktan sonra yapacağım..herşey gönlümüzce olur inşallah

hadi hayirlisi canim...bence aldirdiktan sonra olucak hemde kendiligindenŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…