Tüp Bebekte CGH Yöntemi

Slm arkadaşlar..
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..
Ben de 3 başarısız tüp bebek denemesinden sonra Maya'ya gittim..Doktorla konuştuktan sonra bize hemen cgh yöntemini uygulayacağını söyledi..Öyle ballandıra ballandıra anlattılar ki,hem de %80 bu iş olacak dediler..
Öncesinde bi dünya test yapıldı hiçbir sıkıntı çıkmadı ama yine de cgh yöntemi uygun görüldü..
Maddi,manevi bitmiş biri olarak hemen kabul ettik ve tedavimize başladık..
8 tane embriyom incelemeye gitti ve 4 tanesi sağlam geldi..
2 tanesi transfer edildi ve 12 günün sonunda sonuç büyük bir yıkım..
2 tane daha dondurulmuş embriyom var ama kesinlikle Maya'nın adını dahi duymak istemiyorum..
Sonuç olumsuz oldu diye değil,daha önceki merkezimde de 3 tane negatif sonuç aldım ama oradan memnun ayrıldım..Maya'yı tavsiye eden bikaç kişiye güvenip,son şansımı da orada denemek istedim..Oradan ayrıldığımda aylarca psikolojik tedavi gördüm,bir türlü kendimi toparlayamadım..
Beni hırpalayan en önemli şey ise olumsuz sonucu alıp doktor beyle görüşmeye gittiğimde,beni yüzünde alaylı bir gülümseyle en iyi embriyolarla bile hamile kalamadın diye terslemesi oldu..Ağlamaya başlayınca da zaten senin psikolojin bozuk,bi doktora gözük deyip başından savması oldu..
Maya'da şanslarını deneyen arkadaşlar umarım benim yaşadığım olumsuzlukların hiçbirini yaşamazsınız,en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz..
Benim içim hala sızlıyor,doktorun ve Maya'nın adını duyduğumda ürperiyorum..
Rabbim yardımcınız olsun,gönlünüzün muradını versin inşallah..

ilk tedavim negatif olunca doktor cgh istedi.normal seyirinde devam ettik tedaviye.çıkan yumurtalar döllendikten sonra 5. Gün felan bir hücresi alınıp test e gönderiyorlar.hala gelmedi sonuçlarım.6 tane gitti benim de...bakalım kaç gelecek...haberleşelim tabikii

Ben maya da tedavime devam ediyorum.6 denememde negatif sonuclandi.Gecen yaz pcd yapildi.6 tane embriyom gitti ve 2 tane saglikli geldi.Onlarda tek tek transfer edildi.Ve negatifle sonuclandi.Temmuz ayinda tekrar basladik ve 11 yumurtam oldu.8 tanesi cgh e gitti.1,5 veya 2 ayi bulur dediler sonucun gelmesi ama 2 hafta kadar kisa zamanda sonuc geldi.2 tane saglikli geldi yine.Bir sonraki adetimde dondurulmus tedaviye baslayabiliriz dediler transfer icin.Ama ben biraz ara vermek istedim,iyice yoruldum cünkü psikolojik olarak.Almanyaya döndüm.Aralik ayinda gitmeyi ve transferimi yaptirmayi düsünüyorum.Yine tek tek transfer olacak.Zaten bunlarda tutmazsa ben artik biramayi düsünüyorum tedaviyi.Cünkü en son yapilan yöntem cgh yöntemi.Seninkiler ne zaman gitti arastirmaya?Eger haberlesirsek sevinirim.Sanada bol sans diliyorum,umarim emeklerin bosa cikmaz

kızlar hepinize bol şans benim cgh sonucum da 9 embriyo dan 3 tanesi sağlıklı çıktı bayramın 3. günü 2 tanesini transfer edecekler fatma-84 arkadaşımızın yaşadıklarını çok üzüldüm ve kendim için de korktum açıkcası inşallah ben onun yaşadığı bu kötü şeyleri yaşamam hiçbirimiz yaşamayız inşallah birde kızlar ben transferden sonra ertesi gün uçağa binip evime gidicem daha sonrasına uçak bileti bulamadım çünkü hava alanından evimize kadar da 1 saat bozuk yolda arabada gidicez bişey olurmu sizce çok tedirginim:18:

benim bi yakinim bu yöntemle hamile kaldi daha önce tüp bebek yapti 6 sefer ama olmadi cgh yöntemiyle 7 cide hamile kaldi bi kizi var simdi tedaviyi ankarada yapti hatta tv ye bile ciktilar türkiyede cgh yöntemiyle dogan 2.bebek diye baska bilgim yok bende tüp bebek yapiyorum ama ben yurt disindayim benimde 5 yasinda bi kizim var simdi ikinci bebek icin basladim herkezin allah yardimcisi olsun

herkese iyi bayramlar arkadaşlar bayramın 3. günü 2 embriyom transfer edilecek bayram şekerlerimi alıp evime gidicem:34:

benden başka kimse bu yöntemi uygulamamış sanırım :44:acaba pazartesi kan testim pozitif çıkarmı:18:

benden başka kimse bu yöntemi uygulamamış sanırım :44:acaba pazartesi kan testim pozitif çıkarmı:18:

Kismetse cikar canim ... Sonuc itibariyle cgh yontemi de bir pregenetik tani ... Sadece biraz daha uzun suruyor sonuc cikmasi.
Nerde olmustun sen tedavini

maya oldum canım transferim yapıldı bugün 11. gün ve dayanamayıp kan verdim sonuç bekliyorum

merhaba kızlar benim sonuçlar hala gelmedi tam 90 gün oldu bu gün.sizin testler ne zaman geldi.bu kadar uzun sürdü mü sizinki de...:43::43::43::43::43:

kzılar sonuçlarım geldi çok mutluyum.3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.:49::49::49::49::49::49:

kzılar sonuçlarım geldi çok mutluyum.3 embriyom geçmiş sınavı biri geçmeye çalışıyormuş biri de sınıfta kalmış.bu hafta başlıyorum tedaviye.:49::49::49::49::49::49:

Canım sen tüp bebek ile hamile kalabildin mi tedavinden sonra ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sen tüp bebek ile hamile kalabildin mi tedavinden sonra ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır canım yaptıkları tedavi ocagımıza incir ağacı dikmekten başka bi halta yaramadı.sonrası tam bir fiyaskoydu.arastırmada denen embriyomun en bastan beri bozuk oldugu felan soylendı.zaten sonra el değiştirmiş.duyduğuma görede osman hoca kuzey ırağa gitmiş.ben kendiliğinden hamile kaldım.tamda umutlarımın tukendiği tuplerimden amelyat olacağım ay.darısı başınıza inşallah

Hayır canım yaptıkları tedavi ocagımıza incir ağacı dikmekten başka bi halta yaramadı.sonrası tam bir fiyaskoydu.arastırmada denen embriyomun en bastan beri bozuk oldugu felan soylendı.zaten sonra el değiştirmiş.duyduğuma görede osman hoca kuzey ırağa gitmiş.ben kendiliğinden hamile kaldım.tamda umutlarımın tukendiği tuplerimden amelyat olacağım ay.darısı başınıza inşallah

canım Allah kucağına almayı nasip etsin doğumun olmaduysa tabiki :) ... 90 gün sürmüş test neden öyle olmuş ilk kez 90 gün süreni duydum rahatsızlığınız varmıydı ?

maya oldum canım transferim yapıldı bugün 11. gün ve dayanamayıp kan verdim sonuç bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, yıllardir bu forumu oluyor, ağliyor ve umutlaniyorum. Ben de 6 yıllık evliyim ve 5 tekrarlayan düsugum oldu, hepsi 6-9 haftalikken kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum, çekenler bilir ya çok aci..maddi manevi tükendim artık..lenfosit aşisi bile oldum, hocaya bile gittim(( artık tek yol tüp bebek-cgh olucak. Tekrarlayan düşuklerde Cgh ile bebek sahibi olan var mi? Varsa nerede yaptırdiniz? Maliyeti ne kadar tuttu? Lütfen bilgi verir misiniz? Rica ediyorum...ve bekliyorum...

Back
X