Tüp Bebekte CGH Yöntemi

Merhaba Can'ım seni çok iyi anlıyorum. Ben 5 defa tüp bebek taptım sonuncusunu Bülent traşta cgh yaptırdım çok şükür ilk kez hamileyim. Maliyeti yüksek embriyo başına 400 dolar alınıyor.

Canim ne güzel, senin için çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
Evet fiyatları pahali, ama benim maddi durumum pek yetmiyor gibi.., zar zor 7500 Tl para toparladık. Üstelik yurtdışından geleceğim için diğer masraflar da var. Ankara ve ya Istanbulda uygun fiyata bildiğiniz merkez var mi?

8 tane gitti 2 sağlıklı embriyo geldi canım, ben acıbadem maslakta İstanbul'da yaptım başka yapan yer bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canim _ cevaplarin için. ALLAH razı olsun, Rabbim seni ve bebeğini korusun..,
Lütfen benim için dua et, hamilelerin dualari kabul oluyormuş:dua:Kendine iyi bak canim:anneadayı::KK46:

Ağzımdan düşmüyor inan RAbbim herkese nasip et anne olmayı cümlesi inş sen de alırsın kucağına sağlıkla mutlulukla bebeğini

Merhaba arkadaşlar, yıllardir bu forumu oluyor, ağliyor ve umutlaniyorum. Ben de 6 yıllık evliyim ve 5 tekrarlayan düsugum oldu, hepsi 6-9 haftalikken kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum, çekenler bilir ya çok aci..maddi manevi tükendim artık..lenfosit aşisi bile oldum, hocaya bile gittim(( artık tek yol tüp bebek-cgh olucak. Tekrarlayan düşuklerde Cgh ile bebek sahibi olan var mi? Varsa nerede yaptırdiniz? Maliyeti ne kadar tuttu? Lütfen bilgi verir misiniz? Rica ediyorum...ve bekliyorum...
Merhaba ben de Maslak Acıbademde Cgh yaptırdım. Tek embriyo transfer edildi. Pozitif sonucu da gördük ama beta hcg değerleri düşük başladı.Hep de geriden geldi. Bugün artık doktorum bunun boş gebelik olduğunu,ilaçlarımı bırakıp düşük yapmayı beklemem gerektiğini söyledi. Yani Cgh nin de garantisi yok. Bu süreçte doktorumdan ve hastaneden memnundum ama demek ki olmayınca olmuyor

Benim de 2 kez normal yolla gebelik olup 7. haftada gelişimleri durdu. Kürtaj oldum. Bir kere de pgt yöntemiyle tüp bebek yaptırdım negatif sonuç aldım bundan önce. O da Ankara genartta olmustu

Canim yaa , sizi çok iyi anlıyorum _ düşük insani mahv ediyor, geçmiş olsun. lütfen yazar misiniz ne kadar tuttu tüp bebek+CGH?
Şimdi neler yapmayı düşünüyorsunuz? Ben lenfosit aşisi da oldum, ama hamile kalamadigim için düşüklerde faydasi olup olmadığıni bilmedim...

Arkadaslar acaba bebeginde hiperinsulinemik hipoglesimi olan var mi ben bebegimi kaybettim bu hastalik genetik oldugu soyleniyor genetik sonuclari bekliyoruz ama sunu merakediyorum chg yada pgt yaptiran var mi bu hastalikdan dolayi yoksa hic

Arkadaslar acaba bebeginde hiperinsulinemik hipoglesimi olan var mi ben bebegimi kaybettim bu hastalik genetik oldugu soyleniyor genetik sonuclari bekliyoruz ama sunu merakediyorum chg yada pgt yaptiran var mi bu hastalikdan dolayi yoksa hic
Merhaba arkadaşım, ben 5 tekrarlayan ddüşuk yaptım, hiç çocuğum yok..çok arastirdim _ PGT önerdi doktorlar, ben parayi bulana kadar artık CGH çıktı_PGT den daha üstün. CGH için gittiğim doktor (Bahçeci sağlık grubundan) dedi ki: artık CGH eski, artık yeni bi şey çıkmış: NGS +mitoscore. Embriyondan alınmış biyopsi ile bebeğin %99 sağlıkli olup olmadığı anlaşiliyor. CGH dan farki, yalnız kromozomlara değil tüm genlere bakilmasidir...kararsız kalmışım ben de...,
Sen bebeğinde sorun olduğunu hamileyken mi tespit ettiler?

Merhaba arkadaşım, ben 5 tekrarlayan ddüşuk yaptım, hiç çocuğum yok..çok arastirdim _ PGT önerdi doktorlar, ben parayi bulana kadar artık CGH çıktı_PGT den daha üstün. CGH için gittiğim doktor (Bahçeci sağlık grubundan) dedi ki: artık CGH eski, artık yeni bi şey çıkmış: NGS +mitoscore. Embriyondan alınmış biyopsi ile bebeğin %99 sağlıkli olup olmadığı anlaşiliyor. CGH dan farki, yalnız kromozomlara değil tüm genlere bakilmasidir...kararsız kalmışım ben de...,
Sen bebeğinde sorun olduğunu hamileyken mi tespit ettiler?
Fiyatı ne kadarmış canım bilgi verdilermi? Bahçecide doktorun kim

Canım ben Azeriyim/ Baküde yaşıyorum. Bahçeci sağlık grubunun Bakü şubesi yeni acilmis, doktorum Serdar Çelik, fiyatları bir az pahalı burda. Embriyo başına 700 dolar. Burda CGH da aynı fiyatta. Türkiyede daha uygun bence_ embriyo başına 300 dolar. Eğer yaptıracak olursam Türkiyede yapmayı düşünuyoruz

Bu NGS (new generation sequence) Türkiyede 2015 de uygulanmaya başlamis, hatta ilk bebek subat 2016 da doğmuş

Back
X