Tüp bebekte kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi npl21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende bugün aşırı kanamayla acile geldim yatış verdiler kalp atışı duyduk ama çok kanamam oldu düşük tehlikem varmış

Bende bugün aşırı kanamayla acile geldim yatış verdiler kalp atışı duyduk ama çok kanamam oldu düşük tehlikem varmış
Allah kucağınıza almayı nasip etsin ben daha kalp atışına görmedim bugün 2 aylık oldu gıdıcem bır yandan da korkuyorum tabi duyamamaktan Allah bizlere nasip etsin inşallah

10 gündür kan sulandırıcı kullanmıyordum iki gün önce hiçbir sorun yok demişti doktorum ama bi anda kanamam başladı
Kanamanız varken coraspırın ve oksapar kesin çünkü onun etkısı de var dğlğk tehlikesindesşnşz ondan kaynaklı maalesef benımde öyle

Meraba arkadaslar bende bugun bu sorunu yasiyorum 6+3 üm ve tuvalete gittim kan bulasti ve ic camasirada biraz bulasmis hemen fitil koyup yattim hemsireyi aradik 2 gun kan sulandriciyi kes dedi ve fitilin sayiyi arttirdi

Meraba arkadaslar bende bugun bu sorunu yasiyorum 6+3 üm ve tuvalete gittim kan bulasti ve ic camasirada biraz bulasmis hemen fitil koyup yattim hemsireyi aradik 2 gun kan sulandriciyi kes dedi ve fitilin sayiyi arttirdi
Yattim kalkmiyorum daha ne yapayim aksam 6 bucukta progestan igne icin mecbur kalkicam

Evet kan sulandırıcı kullanın ve istikrar edin geçer inşallah

Progestani kalcadan saglik kurulusunda
Ben göbekten vuruyorum eğer araba varsa araba ile gidin korkmayın sadece çok merdiven kullanmayın bu gayet normal tüp bebekte çok korkmayın corasprın ve oksapar kullanıyorsanız dırek onu kesin kanamanız duracaktır durmaması durumunda acile gidin kalp atışı duyuldu mu

Kalp atisi icin daha ayin 23 une cagirdi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…