- 6 Mart 2015
- 82
- 59
- 288
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.981
Bende işin orasını anlayamadım inanın chatgptye de sordum o da düşük diyor. Transfer öncesi günde 3 fitilim vardı iğneyede başlamamıştım sayı artışı ve iğneler transfer sonrası başladı acaba ondan mı düşük cıktı onuda bilmiyorum. Ama çok büyük bir moral bozukluğu ve umut kaybı yarattı suan olmadığını kabul ettiğim bir psikolojiye girdim tamamen bir yandan da üzülüyorum belkide bebeğim orada ve böyle yaparak onuda üzüyorum ama işte elde değil.Dozu yükseltirse artar merak etmeyin vücudumuz şuan progesteron üretmediği için dışardan alıyoruz oyüzden düşükse negatif gibi bir şey düşünmeyin. Benim anlamadığım şey günde 8 fitille nasıl düşük çıkar ben günde 2 iğne 2 fitil kullanıyorum doktorum gayet yeterli ölçsek yüksek bile çıkar dedi
Çok şükür canım korktum endişelendim ben deYakın arkadasım 10.gün 60lı değerlerle başladı gebeliği çok sağlıklı ilerliyor allaha şükür değeriniz 9.güne göre iyi
T+10dayım. Bilmiyorum ki tek embriyo transferi oldum aslında ama belki hastanenin laboratuvarından kaynaklanmıştır değerin bu şekilde çıkmasıKaçıncı gün yüksek ve güzel çıkmış değeriniz çift embriyo mu?
Tek yumurta ikizi olabilir o zaman olursaT+10dayım. Bilmiyorum ki tek embriyo transferi oldum aslında ama belki hastanenin laboratuvarından kaynaklanmıştır değerin bu şekilde çıkması
Çok tatlı olurTek yumurta ikizi olabilir o zaman olursa
Haklisin bende kafami dagitmaya calisiyorum atlatiyorum bi sekilde krizleri. Hersey miniklerim icinİçme bu kadar dayanmışsın, bende normalde çok sigara içiyodum sürece başladığımda ıqos’a geçtim yarın transferim var yarın eşime teslim edeceğim ve birdaha içmeyi düşünmüyorum aklına geldikçe yudım yudum su iç. Kafanı dağıtmaya calış
Siyahhhinci | 5. Gün 2 tane | 4ab 4bb | 13 Aralık |
05/12/2025 @beyazkasimpati | 5. Gün | 4ab | 15 Aralık 1.deneme [pozitif] |
05/12/2025 | 5.gün | 3bb | 15 aralık 2.deneme |
06/12/2025 @limonlusodaaa | 5. Gün | 5aa | 16 Aralık [pozitif] |
| 04/12/2025 @Kelebenkk | 5.gün | . | 15 aralık |
| kelebekmknuy | 5.gün | . | 15 aralık 3.deneme [pozitif] |
03/12/2025 @Ada8787 | 5. Gün 2 adet | . | 13 aralık[negatif] |
01/12/2025 @eatn1 | 3. Gün 1 tane | . | 12 aralık 1.deneme [negatif] |
| 01/12/2025 tmaden | 5.gün | . | 12 aralık[negatif] |
@Tugce9242 26/11/2025 | 5. Gün | 4bc | 8 Aralık Negatif |
| @manolya2025 4/12/2025 | 3. Gün | . | 16 aralık |
@Altn14 02/12/2025 | 5. Gün | 5bb | 13 Aralık [negatif] |
| 02/12/2025 ridade21 | 5.gün 2 tane | 4aa 3ab | 15 Aralık[pozitif]1.deneme |
| 28/11/2025 Nrcn3422 | 5. Gün 1tane 6.gün 1 tane | 3bc 4bc | 10 Aralık [pozitif]4.deneme |
| 03/12/2025 seher bozbey | 3. Gün 2tane | . | 15 aralık[negatif] |
| khaleesi066 6.12.2025 transfer | 5.gün tek embriyo | 5Aa | 15.12.2025[pozitif] |
| @slnylbyrk 04.12.2025 | 5. Gün 2 tane | 4aa 4ab | 13 aralık |
| elvinelay | 5.gün | 4aa | 13 aralık[pozitif] |
| fezhem 29/11/2025 | 5. Gün | 5ab | 9 aralık[pozitif]1.deneme |
| mglme 7/12/2025 | 5.gün | 6bb | 15aralık |
| trecbsra | 5.gün | . | 16 aralık 1.deneme |
| Denizatilla23 | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif] |
| nurselvi241 | 5.gün | . | 18 aralık |
| selinnssss | 5.gün | . | 15 aralık[pozitif]1.deneme |
| tugcesn 08/12/2025 | 5.gün | 4bc | 20aralık |
| masal2023 | 5.gün 2 adet | . | 14 aralık |
| mnkdnym | 5. Ve 6.gun 2 adet | . | 13 aralık[pozitif] |
| Papatyamnm | 5.gün | . | 15 aralık |
| f-l-z | 5.gün 2adet | Aa | 10 aralık 3.deneme [negatif] |
| Ceycey12345 | 3.gün | . | 15 aralık 3.deneme [negatif] |
| Nrycnn | 5.gün | . | 17 aralık 1.deneme |
| G gilal | 5.gün | 4aa | 18 aralık 1.deneme |
| Tugba3437 | 3.gün 2adet | . | 15 aralık |
| gunesaybulut | 5.gün | . | 14 aralık 2.deneme [pozitif] |
| cedd | 5.gün | 5aa | 20 aralık 1.deneme |
| hopeisalwaysthere | 5.gün | . | 20 aralık 1.deneme |
| T tupbebek1 | 5.gün | 5aa | 22 aralık 1.deneme |
| lattemom | 5.gün | 5aa | 18 aralık |
| ASLI KANAK | 5.gün | . | 22 aralık 2.deneme |
| yasenya ak | 5.gün | . | 13 aralık 1.deneme |
| mucizelerpgt | 5.gün | . | 15 aralık[negatif] |
| uvercinka50 | 5.gün | . | 16 aralık 2.deneme |
| conquer | 5.gün | . | 20 aralık |
| melek202523 | 5.gün | . | 18 aralık 1.deneme |
| edanurzgn | 5.gün | 5aa | 28 aralık |
| Piabum | 5.gün | . | 29 aralık 3.deneme |
| marviny | 5.gün | 4ab | 23 aralık 2.deneme |
|
| 5.gün 2 adet | . | 22 aralık 2.deneme |
| deryadabirdalga | 5.gün | 6aa | 20 aralık 1.deneme |
| G gamze kuskon | 5.gün | 4aa | 24 aralık 2.deneme |
| StregaRossa | 3.gün | . | 13 aralık 3.deneme [pozitif] |
| ruse16 | 3.gün 4 tane | . | 21 aralık |
| hayalimumudum2007 | 5.gün | . | 18 aralık |
| Guiness | 3.gün | . | 23 aralık |
| akrepmio | 5.gün | 4bb | 22 aralık 2.deneme |
| mavi1912 | 5.gün 2adet | 4ab | 21 aralık |
| ruse16 | 3.gün 4adet | . | 21 aralık |
| Gizem-36 | 6.gün 2 adet | . | 15 aralık |
| Berrey | 5.gün 2adet | 4ab | 23 aralık |
| S slnglms | 3.gün 2 adet | . | 22 aralık |
Akışına bıraktım valla canım bol bol dinlendim herşeyi kafaya takmadımKızlar pozitifler neler yaptınız verebileceğiniz tavsiyeler var mı süreci nasıl geçirmiştiniz
( Negatifler de asla ümidini kaybetmesin lütfen daha güzeli nasip olur inşallah tahmin edebiliyorum negatifi ben de gördüm önceden )
3 ay önce normal sigarayı bıraktım transfer gününe kadar ıqos kullandım transferden sonra hiç bişey içmedim ve baya zorlanıyorumBisey sorabilirmiyim bu surecte sigara kullanan varmi
Kesinlikle boşuna üzmeyin kendinizi progesteron dozu yükselince hemen artar birde fitil rahime yeterli desteği sağlamıştır ama kanda çıkmayabilir kanda en etkili sonucu iğne çıkartır. Şuan ne kadar iğne verdi size bu sonuçtan önce hiç iğne kullanmadınız mı?Bende işin orasını anlayamadım inanın chatgptye de sordum o da düşük diyor. Transfer öncesi günde 3 fitilim vardı iğneyede başlamamıştım sayı artışı ve iğneler transfer sonrası başladı acaba ondan mı düşük cıktı onuda bilmiyorum. Ama çok büyük bir moral bozukluğu ve umut kaybı yarattı suan olmadığını kabul ettiğim bir psikolojiye girdim tamamen bir yandan da üzülüyorum belkide bebeğim orada ve böyle yaparak onuda üzüyorum ama işte elde değil.
Çok tatlı olur
Bence akışına bırakma en zor tarafıAkışına bıraktım valla canım bol bol dinlendim herşeyi kafaya takmadım
Ben rapor aldım 10 gün çünkü işim masabaşı ama stresli. Evde bol bol dinlendim hergün biraz yürüdüm iğneye gittiğim zamanlarda. Kabak cekirdeği yedim yumurta sabahları yedim. Kahve içmedim ama çay içtim. Çok dua dinledim gün içinde. Kore dizisi izledim kafam dağılsın diyeKızlar pozitifler neler yaptınız verebileceğiniz tavsiyeler var mı süreci nasıl geçirmiştiniz
( Negatifler de asla ümidini kaybetmesin lütfen daha güzeli nasip olur inşallah tahmin edebiliyorum negatifi ben de gördüm önceden )
Tebrik ederim insallah katlanarak yukselir degerinKızlar hayırlısıyla pozitif değerimBugun t+9 değerim 58.85 çıktı çarşamba tekrar kan vericem
Birde fitili koyarken derine itin parmağınızın hemen hemen yarısına kadarBende işin orasını anlayamadım inanın chatgptye de sordum o da düşük diyor. Transfer öncesi günde 3 fitilim vardı iğneyede başlamamıştım sayı artışı ve iğneler transfer sonrası başladı acaba ondan mı düşük cıktı onuda bilmiyorum. Ama çok büyük bir moral bozukluğu ve umut kaybı yarattı suan olmadığını kabul ettiğim bir psikolojiye girdim tamamen bir yandan da üzülüyorum belkide bebeğim orada ve böyle yaparak onuda üzüyorum ama işte elde değil.
Hayırlı olsunBenim 276 çıktı. İkiz mi acaba
Ben hic iqosa gecmeyi dusunmedim sadece transfer doneminde birakcam dedim. Hatam transferden 1 gun once birakmam oldu bence. Daha oncesinde birakabilseydim krizleri daha rahat atlatabilirdim3 ay önce normal sigarayı bıraktım transfer gününe kadar ıqos kullandım transferden sonra hiç bişey içmedim ve baya zorlanıyorum
Sormayın vallahi o kadar moral bozucu oldu ki sabahtan beri ağladım sonra da üzüldüm eğer bebek tutuyorsa ve ben şu an boşu boşuna moralimi bozuyorsam diye ama bir yandan umudumu da kaybettim yani çok ilginç bir ruh hali içerisindeyim ben de ne hissettigimi bilemiyorumKesinlikle boşuna üzmeyin kendinizi progesteron dozu yükselince hemen artar birde fitil rahime yeterli desteği sağlamıştır ama kanda çıkmayabilir kanda en etkili sonucu iğne çıkartır. Şuan ne kadar iğne verdi size bu sonuçtan önce hiç iğne kullanmadınız mı?
Benim kullandığım fitilin aparatı var baya derine yerleştirebiliyorsunuz bilmiyorum diğerlerinde var mı ama çok rahat oluyorBirde fitili koyarken derine itin parmağınızın hemen hemen yarısına kadar
Ben de sınava çalışıyordum ama transferden beridir bıraktım çalışmayı kore dizileri ile vakit geçiyorum şu anBen rapor aldım 10 gün çünkü işim masabaşı ama stresli. Evde bol bol dinlendim hergün biraz yürüdüm iğneye gittiğim zamanlarda. Kabak cekirdeği yedim yumurta sabahları yedim. Kahve içmedim ama çay içtim. Çok dua dinledim gün içinde. Kore dizisi izledim kafam dağılsın diyeaklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?