Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim dondurulmuş 5.gün pgt li embriyo transferiydi. Bana ekstra bağışıklık bakıldı flow kır testi. Yüksek çıktı makrofaj aşısı yapıldı farklı iğneler ilaçlar verildi baskılamak için. Rahim filmim ve laporoskopim vardı öncesinde tüplerde sorun yok denmişti. İşte böyle canım :)

Neden istedi progesteron değerinizi doktor transferden sonrada bakılıyor mu
Valla bende bilmiyorum transfer sonrası 5.gün bakıp ilaç dozları yeterli geliyor mu ona bakalım demişti. Bende bugün verdim beklediğimizden düşük cıkmış iğnenin dozunu arttırdı 2 tane vurulacağım. Günde 8 tanede fitil kullanıyorum neden böyle düşük cıktı anlayamadım chatgpt de diyorki fitil formunda kullanıyorsanız kanda çok yüksek cıkmaz diyor ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 3.gün embriyosu transferiydi gitgide umudumu yitiriyorum artık

Dozu yükseltirse artar merak etmeyin vücudumuz şuan progesteron üretmediği için dışardan alıyoruz oyüzden düşükse negatif gibi bir şey düşünmeyin. Benim anlamadığım şey günde 8 fitille nasıl düşük çıkar ben günde 2 iğne 2 fitil kullanıyorum doktorum gayet yeterli ölçsek yüksek bile çıkar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…