- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #1.961
Az kaldı güzel habereKızlar iki saat geçmek bilmedi hastaneden daha mesaj gelmedi öleceğim heyecandan
Günde üç beş ama onuda zamanla yok edicemBisey sorabilirmiyim bu surecte sigara kullanan varmi
Benim dondurulmuş 5.gün pgt li embriyo transferiydi. Bana ekstra bağışıklık bakıldı flow kır testi. Yüksek çıktı makrofaj aşısı yapıldı farklı iğneler ilaçlar verildi baskılamak için. Rahim filmim ve laporoskopim vardı öncesinde tüplerde sorun yok denmişti. İşte böyle canım :)Pozitif sonuç alanları çok çok tebrik ediyorum, darısı başımıza inşallah :)
Sonucu pozitif olan arkadaşlar taze transfer miydi dondurulmuş muydu, PGT vs yapılmış mıydı? Extra neler yapıldı bilgi verirlerse biz yeni başlayanlar için de yol gösterici olur :)
Ben transfer gününe kadar günde 2-3 adet terea içtim hep. Transferden beridir içmiyorum zaten içtiğim düşüncesi bile şuan mide bulantısı yapıyor tiksinti geldi sanırımGünde üç beş ama onuda zamanla yok edicem
Çok haklısın canım ama keşke elde olsa. Doktor tavsiyesi normal sigaraya göre yanmadığı için bir tık daha az zararlı dedikleri için buna geçtim. Tamamen bırakırız inşallahSigaradan daha zararlı asla kullanmayın
İnşallah bana da tiksinme gelirBen transfer gününe kadar günde 2-3 adet terea içtim hep. Transferden beridir içmiyorum zaten içtiğim düşüncesi bile şuan mide bulantısı yapıyor tiksinti geldi sanırım
Valla bende bilmiyorum transfer sonrası 5.gün bakıp ilaç dozları yeterli geliyor mu ona bakalım demişti. Bende bugün verdim beklediğimizden düşük cıkmış iğnenin dozunu arttırdı 2 tane vurulacağım. Günde 8 tanede fitil kullanıyorum neden böyle düşük cıktı anlayamadım chatgpt de diyorki fitil formunda kullanıyorsanız kanda çok yüksek cıkmaz diyor ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 3.gün embriyosu transferiydi gitgide umudumu yitiriyorum artıkNeden istedi progesteron değerinizi doktor transferden sonrada bakılıyor mu
Aa süper çok sevindim hayırlı olsunKızlar hayırlısıyla pozitif değerimBugun t+9 değerim 58.85 çıktı çarşamba tekrar kan vericem
Çok güzelKızlar hayırlısıyla pozitif değerimBugun t+9 değerim 58.85 çıktı çarşamba tekrar kan vericem
Senin kaç çıktı canımAa süper çok sevindim hayırlı olsun
Çok sağolun inşallah düzenli ilerlerÇok güzelinşallah katlanarak devam etsin. Hayırlı olsun
Maşallah 10. GünmüBenim 276 çıktı. İkiz mi acaba
Dozu yükseltirse artar merak etmeyin vücudumuz şuan progesteron üretmediği için dışardan alıyoruz oyüzden düşükse negatif gibi bir şey düşünmeyin. Benim anlamadığım şey günde 8 fitille nasıl düşük çıkar ben günde 2 iğne 2 fitil kullanıyorum doktorum gayet yeterli ölçsek yüksek bile çıkar dediValla bende bilmiyorum transfer sonrası 5.gün bakıp ilaç dozları yeterli geliyor mu ona bakalım demişti. Bende bugün verdim beklediğimizden düşük cıkmış iğnenin dozunu arttırdı 2 tane vurulacağım. Günde 8 tanede fitil kullanıyorum neden böyle düşük cıktı anlayamadım chatgpt de diyorki fitil formunda kullanıyorsanız kanda çok yüksek cıkmaz diyor ama artık ne yapacağımı bilmiyorum. 3.gün embriyosu transferiydi gitgide umudumu yitiriyorum artık
Evet bugun T+10 da verdimMaşallah 10. Günmü
Benim drğerim çok mu düşük normal mi koordinatore attım çarşamba tekrar kan verin dedi bişey demediEvet bugun T+10 da verdim
Kaçıncı gün yüksek ve güzel çıkmış değeriniz çift embriyo mu?Benim 276 çıktı. İkiz mi acaba
Yakın arkadasım 10.gün 60lı değerlerle başladı gebeliği çok sağlıklı ilerliyor allaha şükür değeriniz 9.güne göre iyiBenim drğerim çok mu düşük normal mi koordinatore attım çarşamba tekrar kan verin dedi bişey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?