Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlar hepiniz belirtileriniz neler yazarmısın bakalım varmı birbirmizde aynı şeyler
Bende 2. Gün pembe leke geldi peçeteye silince. 3. Gün adetim sökülecek gibi sancım oldu. Bugün 4. Günüm ve belirtim yoktu. Sadece Yarım saatten fazla ayakta kalınca kasığıma sancı girdi hemen yattım

Benim de ilki öyleydi 13 gün kan vermiştim 12.gün idrarda negatifi görmüştüm ama şimdi kıpır kıpır içim sürekli aklımda test yapmak var

Canlarım ben bugun biraz huzursuzum. Biliyorsunuz 7. Gün 111 ile öğrenip havalara uçmuştum 9. Gün test günüm bugun tekrarladım 178 çıktı. %60 artmış hemşireme iki kez sordum sorun yok artış normal güzel dedi. Ancak içim rahat etmiyor. Keske 7. Gün yapmasaydım direk 9. Gün 178 ile öğrenseydim hiç kafama takmayacaktım bu artışı

Bende de oldu ilk gün 211 ikinci 302 çıkınca moralim bozuldu her şeyi düşündüm ama sorun yok dediler sadece yavaş ilerliyor dediler kese için erken çağırdılar bu yüzden ama kafana takma brn iki gün kendi kendimi yedim sonra saldım buma da şükür inşallah daha da yükselir kanları aynı yerde mi verdin

3. Kanı da verecek misin istediler mi

Verdiğiniz saatler aynı mı aynı olsa bile bence hemşireye güvenin risk olsa ekstra bir önlem almak isterlerdi

Farklı hastanelerde verdim onu da düşündüm ama bir kez daha bi kaç saat stresle beklemeye halim kalmadı. Birde bugun yine ağrılarım oldu eve geçip uzandım

Farklı hastanelerde verdim onu da düşündüm ama bir kez daha bi kaç saat stresle beklemeye halim kalmadı. Birde bugun yine ağrılarım oldu eve geçip uzandım
Doktorum saat ve laboratuvar farlı da olabiliyor dedi ben ikincisini başla yerde yapmıştım üçüncüsünü kliniğimde verdim güzel geldi. Sen iki gün sonra bir daha yap ama en son yaptığın yerde yap

Benden 4. Kanı istemediler ama ben yine kendim merak edip Sağlık ocağında verdim artışıma bakacağım her halükarda bu hafta kese için çağıracak

Benden 4. Kanı istemediler ama ben yine kendim merak edip Sağlık ocağında verdim artışıma bakacağım her halükarda bu hafta kese için çağıracak
Bana kese için 2 hafta sonra dediler sen kaçıncı günündesin? 1000 1500 değerlerde kese bakıyorlarmıs diye biliyorum

Verdiğiniz saatler aynı mı aynı olsa bile bence hemşireye güvenin risk olsa ekstra bir önlem almak isterlerdi
yok ne saat ne merkez aynı biri devlet biri özel. Artık hemşireye güvenip kendimi rahatlatmaya çalısacağım. Ama tavsiyem gününden önce idrar yapsanız da kan yapmayın. Gayet iyi bi değerim var ama sevinemiyorum

Canım brn lokman hekimden yaptım testi oradaki hemşire 54 ile öğrenmişti ki onun normal gebelik olmasına rağmen tüp bebeğe göre gayet güzel değerlerin korkma strese sokma kendini brnim gibi sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…