- 17 Aralık 2023
- 337
- 134
- 33
- 29
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.161
Benim 20 aralık. Bende şişli memorialde oldum. Umarım çok güzel sonuçlar alırız22 Aralık test günüm medicaparkda siz
Bende 2. Gün pembe leke geldi peçeteye silince. 3. Gün adetim sökülecek gibi sancım oldu. Bugün 4. Günüm ve belirtim yoktu. Sadece Yarım saatten fazla ayakta kalınca kasığıma sancı girdi hemen yattımKızlar hepiniz belirtileriniz neler yazarmısın bakalım varmı birbirmizde aynı şeyler
Amin inşallahBenim 20 aralık. Bende şişli memorialde oldum. Umarım çok güzel sonuçlar alırız
Benim de ilki öyleydi 13 gün kan vermiştim 12.gün idrarda negatifi görmüştüm ama şimdi kıpır kıpır içim sürekli aklımda test yapmak var6. Gün hcg yeni yeni salgılanmaya başlıyor çoğu kişide 7. Günden sonra yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ben 8. Gün kan testi vereceğim gerçekten beklemek çok zor ilkinde ne kadar da emindim elimde olmasına rağmen idrar testi bile yapmamıştım nasıl dayanmışım 12 gün :) 2. Denememde şimdi kaygılıyım keşke ilkindeki gibi rahat olsam diyorum ama bu sefer olmuyor aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum galiba
Ay evet öyle gerçekten inşallah bu sefer pozitif görürüzBenim de ilki öyleydi 13 gün kan vermiştim 12.gün idrarda negatifi görmüştüm ama şimdi kıpır kıpır içim sürekli aklımda test yapmak var
Aminnn inşallah biz yakın tarihlerde öğreneceğiz sanırım bakalım güzel haberler alalım inşallahAy evet öyle gerçekten inşallah bu sefer pozitif görürüz
Bende de oldu ilk gün 211 ikinci 302 çıkınca moralim bozuldu her şeyi düşündüm ama sorun yok dediler sadece yavaş ilerliyor dediler kese için erken çağırdılar bu yüzden ama kafana takma brn iki gün kendi kendimi yedim sonra saldım buma da şükür inşallah daha da yükselir kanları aynı yerde mi verdinCanlarım ben bugun biraz huzursuzum. Biliyorsunuz 7. Gün 111 ile öğrenip havalara uçmuştum 9. Gün test günüm bugun tekrarladım 178 çıktı. %60 artmış hemşireme iki kez sordum sorun yok artış normal güzel dedi. Ancak içim rahat etmiyor. Keske 7. Gün yapmasaydım direk 9. Gün 178 ile öğrenseydim hiç kafama takmayacaktım bu artışı
3. Kanı da verecek misin istediler miCanlarım ben bugun biraz huzursuzum. Biliyorsunuz 7. Gün 111 ile öğrenip havalara uçmuştum 9. Gün test günüm bugun tekrarladım 178 çıktı. %60 artmış hemşireme iki kez sordum sorun yok artış normal güzel dedi. Ancak içim rahat etmiyor. Keske 7. Gün yapmasaydım direk 9. Gün 178 ile öğrenseydim hiç kafama takmayacaktım bu artışı
Verdiğiniz saatler aynı mı aynı olsa bile bence hemşireye güvenin risk olsa ekstra bir önlem almak isterlerdiCanlarım ben bugun biraz huzursuzum. Biliyorsunuz 7. Gün 111 ile öğrenip havalara uçmuştum 9. Gün test günüm bugun tekrarladım 178 çıktı. %60 artmış hemşireme iki kez sordum sorun yok artış normal güzel dedi. Ancak içim rahat etmiyor. Keske 7. Gün yapmasaydım direk 9. Gün 178 ile öğrenseydim hiç kafama takmayacaktım bu artışı
Farklı hastanelerde verdim onu da düşündüm ama bir kez daha bi kaç saat stresle beklemeye halim kalmadı. Birde bugun yine ağrılarım oldu eve geçip uzandımBende de oldu ilk gün 211 ikinci 302 çıkınca moralim bozuldu her şeyi düşündüm ama sorun yok dediler sadece yavaş ilerliyor dediler kese için erken çağırdılar bu yüzden ama kafana takma brn iki gün kendi kendimi yedim sonra saldım buma da şükür inşallah daha da yükselir kanları aynı yerde mi verdin
Evet 2 gün sonra tekrarlayacağız. Gününe göre iyi bi değer biliyorum keske erken yaptırmasaydım hiç takmayacaktım kafama bunu direk yüksek bi değerle öğrenip oturacaktım3. Kanı da verecek misin istediler mi
Doktorum saat ve laboratuvar farlı da olabiliyor dedi ben ikincisini başla yerde yapmıştım üçüncüsünü kliniğimde verdim güzel geldi. Sen iki gün sonra bir daha yap ama en son yaptığın yerde yapFarklı hastanelerde verdim onu da düşündüm ama bir kez daha bi kaç saat stresle beklemeye halim kalmadı. Birde bugun yine ağrılarım oldu eve geçip uzandım
Bana kese için 2 hafta sonra dediler sen kaçıncı günündesin? 1000 1500 değerlerde kese bakıyorlarmıs diye biliyorumBenden 4. Kanı istemediler ama ben yine kendim merak edip Sağlık ocağında verdim artışıma bakacağım her halükarda bu hafta kese için çağıracak
29 kasımda transfer yaptım. Yavaş ilerlediği için keseye erken çağırdıBana kese için 2 hafta sonra dediler sen kaçıncı günündesin? 1000 1500 değerlerde kese bakıyorlarmıs diye biliyorum
yok ne saat ne merkez aynı biri devlet biri özel. Artık hemşireye güvenip kendimi rahatlatmaya çalısacağım. Ama tavsiyem gününden önce idrar yapsanız da kan yapmayın. Gayet iyi bi değerim var ama sevinemiyorumVerdiğiniz saatler aynı mı aynı olsa bile bence hemşireye güvenin risk olsa ekstra bir önlem almak isterlerdi
en son ki değerim 660 geldi ondan da olabilir yavaşlağı korkutuyorBana kese için 2 hafta sonra dediler sen kaçıncı günündesin? 1000 1500 değerlerde kese bakıyorlarmıs diye biliyorum
İnsallah güzelce görürsün keseni bebeğini29 kasımda transfer yaptım. Yavaş ilerlediği için keseye erken çağırdı
Canım brn lokman hekimden yaptım testi oradaki hemşire 54 ile öğrenmişti ki onun normal gebelik olmasına rağmen tüp bebeğe göre gayet güzel değerlerin korkma strese sokma kendini brnim gibi sal gitsinyok ne saat ne merkez aynı biri devlet biri özel. Artık hemşireye güvenip kendimi rahatlatmaya çalısacağım. Ama tavsiyem gününden önce idrar yapsanız da kan yapmayın. Gayet iyi bi değerim var ama sevinemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?