Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

sıkma canını tutunduysa bebişimiş hapşırmanla öksürmenle bişi olmaz güzel korunurlar ama enfeksiyon bakımından tutunmayı etkiler mi bilmiyorum. Bi de transferden sonra mı oldunuz hastaa

Ya ben de yarın 4.gün test yapsam mı diyorum kana kadar yapmayan arkadaşların yanında benim maymun iştah
4. Günde zaten kanda bile çıkması imkansız gibi bir şey :)) biraz daha sabredelim ama ben ilk denememde daha rahattım hiç test yapmamıştım bu sefer cuma günü yüksek ihtimalle kan vermeyi düşünüyorum bakalım :)

Doğru neyse en azından 5.6. Günü bekleyeyim
6. Gün hcg yeni yeni salgılanmaya başlıyor çoğu kişide 7. Günden sonra yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ben 8. Gün kan testi vereceğim gerçekten beklemek çok zor ilkinde ne kadar da emindim elimde olmasına rağmen idrar testi bile yapmamıştım nasıl dayanmışım 12 gün :) 2. Denememde şimdi kaygılıyım keşke ilkindeki gibi rahat olsam diyorum ama bu sefer olmuyor aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…