- 10 Mart 2016
- 525
- 302
- 103
- 32
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.141
sıkma canını tutunduysa bebişimiş hapşırmanla öksürmenle bişi olmaz güzel korunurlar ama enfeksiyon bakımından tutunmayı etkiler mi bilmiyorum. Bi de transferden sonra mı oldunuz hastaaBende pcos insülün direnci eşimde varikosel var. 5. Gün embriyosu AA kalite 30 yaş 2.5 yıldır evliyim18 aralık test günü dedi doktorum. Ama aşırı derecede hastalandım grip oldum. Ter atıyorum sürekli bir belirtimde yok. Kızlar aranızda benim gibi durum yaşayan yok mu help meee
Değerim çok yüksek olmasa da bende de hafitten var hem bulantı hem yanmaMide yanmadı hafif bulantı hisseden var mı
Benim doktorum bana sordu 2 tane mi istiyorsun diye benim yaşım 25 bence değişiyor doktordan doktoraÇift embriyo istedim bende ama doktor koymadı herkes gruptaki çoğu arkadaşımıza koymuşlar neye göre bu acababemim dokto
Bugun işe başladım hiç kasık ağrım olmadı evde oluyo bende ama belim feci ağrıdıKızlar yarın regl günüm sol tarafımda sancı var yarım saattir geçmiyor pozitif olan kardeşlerim sancılarınız var mı
Başlarda vardı bende şuan yok aksine doymuyorumMide yanmadı hafif bulantı hisseden var mı
Düşüğün ya da daha önce denemen oldu muBenim doktorum bana sordu 2 tane mi istiyorsun diye benim yaşım 25 bence değişiyor doktordan doktora
Benim iki akşamdır hafif bulantım var yanmam 3/4 gündür var ama ikizlerimde gebeliği öğrendikten 15gün sonra bulantılarım başlamıştı acaba hamileyim psikolojimiBaşlarda vardı bende şuan yok aksine doymuyorum
Yanma olabiliyor yediklerine de ilgili olabilir biz bu belirtileri çok bekledik varsın olsunBenim iki akşamdır hafif bulantım var yanmam 3/4 gündür var ama ikizlerimde gebeliği öğrendikten 15gün sonra bulantılarım başlamıştı acaba hamileyim psikolojimi
4. Günde zaten kanda bile çıkması imkansız gibi bir şey :)) biraz daha sabredelim ama ben ilk denememde daha rahattım hiç test yapmamıştım bu sefer cuma günü yüksek ihtimalle kan vermeyi düşünüyorum bakalım :)Ya ben de yarın 4.gün test yapsam mı diyorumkana kadar yapmayan arkadaşların yanında benim maymun iştah
Yok hiç biri olmadıDüşüğün ya da daha önce denemen oldu mu
Ayy ikizleriniz mi varBenim iki akşamdır hafif bulantım var yanmam 3/4 gündür var ama ikizlerimde gebeliği öğrendikten 15gün sonra bulantılarım başlamıştı acaba hamileyim psikolojimi
Doğru neyse en azından 5.6. Günü bekleyeyim4. Günde zaten kanda bile çıkması imkansız gibi bir şey :)) biraz daha sabredelim ama ben ilk denememde daha rahattım hiç test yapmamıştım bu sefer cuma günü yüksek ihtimalle kan vermeyi düşünüyorum bakalım :)
Benim yaşım 27 ama benim doktorum çok hevesli ikiz koymaya ilk denememde de ikiz koydu şimdide ikiz koydu tutma ihtimalini daha yüksek gördüğü için eşimde çok istiyordu zatenGaliba ilk iki denemeden sonra koyuluyor yaşa bakmadan
6. Gün hcg yeni yeni salgılanmaya başlıyor çoğu kişide 7. Günden sonra yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Ben 8. Gün kan testi vereceğim gerçekten beklemek çok zor ilkinde ne kadar da emindim elimde olmasına rağmen idrar testi bile yapmamıştım nasıl dayanmışım 12 gün :) 2. Denememde şimdi kaygılıyım keşke ilkindeki gibi rahat olsam diyorum ama bu sefer olmuyor aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum galibaDoğru neyse en azından 5.6. Günü bekleyeyim
22 Aralık dediler dayanamayıp erken yaptırmazsam tabii
Ben ilk hamileliğimde çok çektim mide bulantısından çok korkuyorum doğurmak daha kolaydıYanma olabiliyor yediklerine de ilgili olabilir biz bu belirtileri çok bekledik varsın olsun
Yok erken doğumla kaybettim ikizlerimi 6. AyındaAyy ikizleriniz mi var
Dışarıda yemek yedik bugun mekana girince hafif bulantım oldu canım yanma bende uzun zamandır var ilaçlardan sanırımMide yanmadı hafif bulantı hisseden var mı
Kusura bakmayın üzücü bir durumu hatırlatmışım size. İnşallah bu sefer süreciniz çok güzel ve sağlıklı ilerler evlattan yana yüzünüz hep gülsünYok erken doğumla kaybettim ikizlerimi 6. Ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?