- 28 Şubat 2023
- 179
- 77
- 28
- Konu Sahibi beyazkasimpati
-
- #2.121
Ay bende de 2. Ve 3. Gün hep adet olacakmışım gibi sancı oldu bugün 4. Gündeyim bugün yokYa kızlar benim 3.günüm bugün karnım bildiğiniz adet olacak gibi ağırıyor daha adete de varpozitif olup bunu yaşayan oldu mu
Benimde bugün 4. Günüm ve bende de bugün belirti yok ama dün ve ondan önceki gün adet ağrısı ve kasık Ağrıları çektim. Elinizden geleni tedavinizi yapmışsınız tutar Allah nasip ettiyse inşallahKızlar 4.günden yazıyorum. İlk 2 gün minik ağrılarım vardı. Dün çok az bugün yok gibi. Bir lekelenmede yok. Pozitif olanlarda hiç ağrısız sızısız ilerleyen oldu mu ? Yani embriyomun kalitesi çok çok iyiydi. Ben histeroskopi oldum. 12 mm ile transfer yapıldı. Endometriozis için 2 ay tedavi gördüm. Embriyo pgt liydi. Tutar mı ya ?
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test günü ne zaman canım listeye ekleyelimMerhaba bende transfer olsum t+7 deyim ama 3 gündür çok fena grip oldum günde 10 kez hapşırıp öksürüyorum burnum çok akıyor ve halsizim. Bu durum beni çok üzdü. Pozitiflerden bunları yaşayan oldu mu
Ben bile ikna oldum okurken30 yaşın üstüne koyuyorlar genellikle, doktor tutmama ihtimali olduğunda da iki üç koyabiliyor. Düşük veya tüp bebek tutmama hikayesi olanlara da 2-3 koyuyorlar. Tamamen doktorun kararı. Ama ben işlem sırasında çok ısrar ettim doktoruma tutmazsa psikolojimin bozulacağını 2. Defa tedaviye gelmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden 2 tane koymaya ikna oldu
Ayy hadi inşallah öyle olmuştur ya bende öyle umut ediyorumBenim de 3. Ve 4. Günü minik ağrılarım vardı, bugün yani 5. Günü ağrılarım yok oldu ama yerleşme ağrısıdır ve yerleştiği için ağrısı geçmiştir diye düşünüyorumolumlu düşünüyorum inşallah olumludur
Aa aynı gün transfer olmuşuz sizin test gününüz nedir nerede transfer oldunuz ?Benimde bugün 4. Günüm ve bende de bugün belirti yok ama dün ve ondan önceki gün adet ağrısı ve kasık Ağrıları çektim. Elinizden geleni tedavinizi yapmışsınız tutar Allah nasip ettiyse inşallah
22 Aralık dediler dayanamayıp erken yaptırmazsam tabiiAa aynı gün transfer olmuşuz sizin test gününüz nedir nerede transfer oldunuz ?
12.gün 29,2-14.gün 76-16.gün 225,7Sizin 14. Gün kaç geldi? Çarşamba tekrar beta hcg bakacağım ama zaten cumartesi günü de doktorum sonuç için üzülmene gerek yok önemli olan artış demişti. Şu anda Düşük olması gebeliğin sağlıksız olduğu anlamına gelmez ona bağlı değil demişti. Dediği gibi oldu her şey normal ilerliyor..
22 Aralık test günüm medicaparkda sizAa aynı gün transfer olmuşuz sizin test gününüz nedir nerede transfer oldunuz ?
35 yaş üzeri dedi bana doktorum30 yaşın üstüne koyuyorlar genellikle, doktor tutmama ihtimali olduğunda da iki üç koyabiliyor. Düşük veya tüp bebek tutmama hikayesi olanlara da 2-3 koyuyorlar. Tamamen doktorun kararı. Ama ben işlem sırasında çok ısrar ettim doktoruma tutmazsa psikolojimin bozulacağını 2. Defa tedaviye gelmeyeceğimi söyledim. Bu yüzden 2 tane koymaya ikna oldu
Ya ben de yarın 4.gün test yapsam mı diyorumAy bende de 2. Ve 3. Gün hep adet olacakmışım gibi sancı oldu bugün 4. Gündeyim bugün yok
Var kuzum ağrılar devam ediyor ama şiddeti azKızlar yarın regl günüm sol tarafımda sancı var yarım saattir geçmiyor pozitif olan kardeşlerim sancılarınız var mı
Galiba ilk iki denemeden sonra koyuluyor yaşa bakmadan35 yaş üzeri dedi bana doktorum
Ay inşallah yerini sağlama aldığının belirtisidirVar kuzum ağrılar devam ediyor ama şiddeti az
Yaaa göremedim çok üzüldüm , üzülme tekrar denersin benimde embriyomun genetği sağlıksız geldi transfere geçemedikNegatif oldu canım ne yazık ki. Listede var aslında yazmıştım burayada
Bende pcos insülün direnci eşimde varikosel var. 5. Gün embriyosu AA kalite 30 yaş 2.5 yıldır evliyimKaçıncı gün embriyosu kaçıncı deneme test günü ne zaman canım listeye ekleyelim
İnşallahAy inşallah yerini sağlama aldığının belirtisidirevet çok şiddetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?