Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Benim eşiminde kabullenmesi bi 3 ayını aldı biz kadınlar daha cabuk kabulleniyoruz problem varsa. Eşim kendine hiç konduramadı. Ama tüp bebekte zor ve masraflı olacaksa bile iyi değerlerle olsun diye ısrarımla oldu en sonunda. Anlıyorum yani o yüzden aynı şeyleri yaşamışız

İnşallah bebişler bu süreçte tutar da eşiniz sadece kendi sağlığı için artık kontrollere gider. İnsan nedenini sorgularken çok zorlanıyo o bu sebep bu mu sebep. Rabbim artık bizi bu düşüncelerden kurtarıp bebişimizle vakit geçirmeyi kısmet etsin

Bence kesinlikle bir değerlerine baktırın 2 aşılamam geçen zamanım öylece geçti gitti. Eşimin değerleri o kadar kötüydü ki dr. Şehir hastanesi genetik bölümüne sevketti hatta. Genetik test falan bakıldı onlar temiz çıktı şükür ki. Dr eşin de gelsin pıhtılaşma testine bakalım onun demişti ama gitmedim o ayrı.

Aynen canım kabullenmek zor oluyo bir de yaradılış olarak annelik iç güdüsü mü bilemem ama tüm çanayı uğraşı bizler veriyoruz. Biz demesek onlar bir adım atmayacak gibi..
Çok şükür o günleri atlattık. Umarım herkesin gönlünden geçen olur buradaki kader arkadaşlarıma o kadar çok dua ediyorum ki…
Kimse bizi anlamıyor…

Bence de canım, genel olarak varikosel var mı yok mu bir baktırın. Hayatta neyin nasıl vesile olacağını bilemiyoruz. Belki bir umudun peşinden koşuyoruz Allahın izniyle inş

Evet geçen karşı komşum yaşlı bi teyze var. Yeni torunu oldu beraber yaşıyorlar. Hadi sende çocuk yap artık yaşın geçiyo falan filan dedi. İnsanlar o kadar anlayışsız ve ne dediğini bilmiyor ki. Ben ne mücadeleler verip ne gözyaşları döktüm. Bu yoldan geçenler anlar sadece Allahım hepimizin gönlüne göre versin. Kolay bir imtihan hiç değil sonu güzel olsun inşallah

Bence de canım, genel olarak varikosel var mı yok mu bir baktırın. Hayatta neyin nasıl vesile olacağını bilemiyoruz. Belki bir umudun peşinden koşuyoruz Allahın izniyle inş
Tabi baktırmakta fayda var. Biz embriyolara pgt yi birazda o sebepten yaptırdık morfoloji kötü olduğu için en azından emryolarda yapısal bir bozukluk olmasın diye düşündük

Bana da işyerinde inanılmaz baskı vardı hadi artık cocuk yap filan. sonra raporlar aldığımı bu sürece girdiğimi öğrendiklerinde biraz utandılar heralde yaptıklarından şimdi bişey söylemeye çekiniyorlar kimsenin sesi çıkmıyor

inşallah bir nebze de olsa utanmışlardır bilip bilmeden yorum yapanlara bi tane çarpmak lazımda yine insan evladıyız kıyamıyoruz

Kızlar yarın transfer olacağım ama cok endişeliyim ya birşeyler ters giderse ya hasta olursam da transfer olmazsa yada ters giderse diye aklım gidiyor eminim herkes benzer düşüncelere kapılmıştır ama ben cok fazla yaşıyorum aşamıyorum bu durumu boğazımda hafif bir batma bile olsa tamam herşey bitti hasta oldum diyorum sonucu ne zaman öğreniriz doktorla henüz görüşmedik ama genelde kaç gün sonra kan testine çağırıyorlar?

Korkma canım bir günde ağır hasta olamazsın artık zaten hersey akışında ilerliyor güzelce olup gelirsin transferini evine giyersin pijamaları hop yatağa sonra dinlen prenseslik zamanı. Benim doktorum t+10a verdi test gününü 5.gn embriyosu için.

inşallah güzel düşünerek git güzel olsun. benim dr um inan 2 gün çok yatmadan dinlen sonra rutin hayatına devam et demişti. asıl strese girersen bu yorgunluktanda daha tehlikeli demişti. transfer ol ve biraz unut gibi söyledi. inşallah yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiğin süreçtesin güzellikle olur biter bol bol dua et.

Kızlar siz hiç kendiliğinizden gebe kalabildiniz mi varikosele rağmen
Benim eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş.. Evlenmeden 7 sene önce yani.. Evlendikten sonraki 5. Ay hamile kaldım.. İkinci çocuk için çabalarken yine olmayınca eşim muayene oldu varikosel tekrarlamış ikinci kez ameliyat oldu ama ameliyattan sonra kendiliğinden hiç hamile kalamadım..

O arada bitane tutması bile harika aslında ya allah bağışlasın

Sanırım süreçlerimiz benzer bende de pcos var eşiminde sayı çok çok az morfolojide bozuk ilk denememiz olacak bizimde ama embriyo oluşumu istediğimiz gibi gitmedi sadece 3.gün embriyosu var suan elimizde

Sanırım süreçlerimiz benzer bende de pcos var eşiminde sayı çok çok az morfolojide bozuk ilk denememiz olacak bizimde ama embriyo oluşumu istediğimiz gibi gitmedi sadece 3.gün embriyosu var suan elimizde
Umarım herkes için en hayırlısı olur. Bu iş gerçekten nasip, ama bir söz vardır ben ona çok inanırım güvenirim. Sen emeğini ver Allah hayırlı ise onu sana verecektir…
İnanın ben varikoselden sonra o kadar ağladım o kadar üzüldüm ki.. evliliğimi yıprattım,neredeyse eşimle boşanma seviyesine geldim.Sonra çok dua ettim Rabbim bana bir evlat nasip et diye. Nasip oldu 3 ay sonra gebe kaldım. Ama kalbi durdu. Cinsiyetini öğrenmeye çok az vardı. Sonra durdum dedim neden böyle oldu, ilk haberi aldığımda inanın elim öyle titriyordu ki doktor su getirin dedi. İnanılmaz umutsuzdum. Umudum bitmişti…Rabbim ol dedi ve oldu sonrasında öğrendim ki bebeğim doğsa engelli olacaktı %90 ihtimalle. Yine bir sınav dedim, ama duamda bir eksikliğim olduğunu hissettim.Rabbim bana hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip et dedim. Kolay imtihanlar nasip et dedim. Psikolojikmen çok çöküşteydim. Herkes çocuk diye soruyordu. Kimseye bebeğimi kaybettiğimi bile söylemeyemedim. Ailemde dahil. Unutmak istedim herşeyi… en son tüp bebek kararı aldık iştee.. transfer sonrası eve geldim yemek yaptım. Ara sıra oturdum, hatta 3.gün zıpladım bile uzandım bir yere…banyo yaptım,merdiven indim çıktım. Sonuç ne olacak bilmiyorum ama dün kötü bir rüya gördüm. Şunu net anladım, Ne kadar çok takarsan tak sana o şey gelse de gidiyor. Ve hayrı şerri gerçekten bilemiyoruz. O nedenle o olsa bu olsa gibi cümleler faydasız,şunu keşke yapmasaydım, bunu neden yaptım demeyin kendinize. Ben yaşadım. Gebe olduğumu öğrendiğimde kimseye söylemedim herkesten herşeyden sakındım kendimi, her gün cevizler kefirler neler yaptım neler.. şuan da tam tersini yapıyorum. Bu demek değildir ki dikkat etmiyorum ediyorum ama sevdiğim yemeklerden sevdiğim şeylerden mahrum kalmıyorum…belirtileriniz neler diye soruyorum bende buradaki kader arkadaşlarıma, buraya her gün geliyorum, ama inanın stresten değil, konuşalım birbirimize destek olalım, yardımcı olalım birbirimize diye..Emeğimizi verelim, gerisi gerçekten takdir Tek bir embriyo bile yeter Allah ol dedikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…